- Konu Sahibi buse_burcu
-
kızlar bişi sorcam bn bu ay klomen kullandım yalnız klomendne önce glucohage kullanıyordum klomenle birlikte onada devam edicekmiydim bk yeni aklıma geliyor drumada sormadım klomen bgn sonucu gün pazartesi kontrole gidiyorummmmm ayyyikisini bir mi kullancaktım offfffffff aklıma takıldı ne olur yardım edin[/QUesengülüm bence doktora danış ben glucohage kullanmadım o yüzden kullan yada kullanma diyemiycem
kızlar bugün çatlatma iğnesini vurundum ayyyyyy sinirlerimi bozdular yadoktora ayrı laf anlat hemşireye ayrı laf anlat benneyaptımkiyok efendim daha evleneli bi sene olmamış niye bu iğneyi vurunuyosun pkoluyum diyorum zaman kaybetmek istemedim tedaviye başladım diyorum olsun daha çok erken falan filan ya kimse anlamıyo biz neler çekiyoruz bi de sorguya çekiyolar şeytan dedi al elinden iğneyi hemşireye sapla tamam ozaman sen ol benim yerime dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cimeği hoşgeldin aramıza canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah ikinci tüpbebek tedavin pozitif sonuçlanır allahım hayırlısıyla bebişini sana verir
kızlar bugün çatlatma iğnesini vurundum ayyyyyy sinirlerimi bozdular yadoktora ayrı laf anlat hemşireye ayrı laf anlat benneyaptımkiyok efendim daha evleneli bi sene olmamış niye bu iğneyi vurunuyosun pkoluyum diyorum zaman kaybetmek istemedim tedaviye başladım diyorum olsun daha çok erken falan filan ya kimse anlamıyo biz neler çekiyoruz bi de sorguya çekiyolar şeytan dedi al elinden iğneyi hemşireye sapla tamam ozaman sen ol benim yerime dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bişi sorcam bn bu ay klomen kullandım yalnız klomendne önce glucohage kullanıyordum klomenle birlikte onada devam edicekmiydim bk yeni aklıma geliyor drumada sormadım klomen bgn sonucu gün pazartesi kontrole gidiyorummmmm ayyyikisini bir mi kullancaktım offfffffff aklıma takıldı ne olur yardım edin
Buyrun size kendine güvenen bir pko lu daha kaydirigubbakcemile3
Kısaca hikayemi paylaşayım sizlerle...
5 yıllık evliyim 3,5 yıldır çocuk istiyoruz geçen sene negatif sonuçlanan üç aşılamam var,onun ardından yine geçen sene ekim ayında ilk tüp bebek denemem sonucunda ikizlerime hamile kaldım ama 9. haftada kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldık,kürtajdan bir ay sonra içimde parça kaldığı için tekrar bi operasyon geçirdim,o zamndan bu yana dinlenmedeyim kısmetse temmuzda ikinci tüp bebek tedavimize başlayacağız...
Allahım tüm dileyenlerin kucağını meleklerle doldurur biran önce işallah
kızlar beni de kabul edermsiniz bende pkoluyum ilaç kullanmadan düzenli adet görmeyi istiyorum.malum daha evli değilimm:)))bebek olayı yok
bende soğan suyuna başladım Allah şifa ismini hepizin üzerinde tecelli etsin inşallah
minel aşk hoşgeldin tatlım benimde adet düzensizliğim vardı bu yüzden doktora gitmiştim ozaman öğrendim pko olduğumu doktor bana farlutal verdi o ay kullandım adetlerim düzene girdi her ay oluyorum en fazla iki gün geçiyo önceden 2 ayda bir oluyodu doktorun sana adet sökücü falan vermedimiCADIARZU
bence 36 saat sonra yap ödewini ama sonrada dewam et cunku yumurta 36 saat iinde çatlıyor we 2 gun falan yasıyor dıe bılıyorum we yumurtanın büzüşme esnasındada hamile kalma şansın war cnm kolay gelsin......kızlar ya bide çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra ilişki deniliyo doktorum bana iğnenin ertesi gününden itibaren üç gün öneriyo bu ayda hiçbişey söylemedi sizce 36 saat sonra ilişkimi gerekli buay da 36 saat sonramı yapsak ödevimizikaydirigubbakcemile
yok canım tabııkıde olabılır ama dr söylemedi direk sen pkosun dıe ona takılmıstım ben sadece ama arastırdım we kesın pkoluyum hatta kardeşimde pkolu ama annemde yok nerden geldi bu yaw bize :roflol::roflol::roflol:tramissu canım pkolu olabilirsin bu hiç çocuğun olmayacak anlamına gelmiyoki hemde çok şükür ki tedavisi var ya hiç tedavi şansımız olmasaydıdelikafadulden o yüzden içini ferah tut datlum hepimiz hayırlısıyla alıcaz kucağımıza evlatlarımızı allahın izniyle
yok canım tabııkıde olabılır ama dr söylemedi direk sen pkosun dıe ona takılmıstım ben sadece ama arastırdım we kesın pkoluyum hatta kardeşimde pkolu ama annemde yok nerden geldi bu yaw bize :roflol::roflol::roflol:
ewet gercekten de cok cok cok sukurler olsun kı hem tedavısı war hemde başka buyuk bı derdımız yok allah korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kısır diiliz yanı o sadece yemek isminde kaldı demişti doktorum bı kere cok gulmustum sagolsun cok espiriktir :)))))
benm doktorum da pco bir kısırlık çeşididir fakat tedavıyle %99 hamile kalabilen bir türdür demişti.ayrıca hiçbir sorunu olmadıgı halde hamile kalamayanlar var herşeyin hayırlısı demek lazım Rabbim günü gelince tüm isteyenlere verir inşallahhhtramissu canım pkolu olabilirsin bu hiç çocuğun olmayacak anlamına gelmiyoki hemde çok şükür ki tedavisi var ya hiç tedavi şansımız olmasaydıdelikafadulden o yüzden içini ferah tut datlum hepimiz hayırlısıyla alıcaz kucağımıza evlatlarımızı allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?