Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

kızlar bugün çatlatma iğnesini vurundum ayyyyyy sinirlerimi bozdular ya doktora ayrı laf anlat hemşireye ayrı laf anlat benneyaptımkiyok efendim daha evleneli bi sene olmamış niye bu iğneyi vurunuyosun pkoluyum diyorum zaman kaybetmek istemedim tedaviye başladım diyorum olsun daha çok erken falan filan ya kimse anlamıyo biz neler çekiyoruz bi de sorguya çekiyolar şeytan dedi al elinden iğneyi hemşireye sapla tamam ozaman sen ol benim yerime dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar beni de kabul edermsiniz bende pkoluyum ilaç kullanmadan düzenli adet görmeyi istiyorum.malum daha evli değilimm:)))bebek olayı yok
bende soğan suyuna başladım Allah şifa ismini hepizin üzerinde tecelli etsin inşallah

a.s.

:mymeka: :roflol: kaydirigubbakcemile

tedavi sürecin hayırlı olsun canım işallah bu ay olumlu sonuç alırsınızda fazla uğraşmaya gerek kalmaz

Son düzenleme:

Eğer sende şeker direnci varsa ki bende vardı bu nedenle klomenle birlikte glukopage kullanıyordum yani glukopage her zaman kullanıyosun dolayısıyla da klomenle birlikte de kyllanmaya devam ediyosun...

Yani ben böyle yapmıştım...

Çok geçmiş olsun canım. inşallah bu sefer Allah tamamına erdirir bebeğini kucağına alırsın.

naniknanik

Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz

minel aşk hoşgeldin tatlım benimde adet düzensizliğim vardı bu yüzden doktora gitmiştim ozaman öğrendim pko olduğumu doktor bana farlutal verdi o ay kullandım adetlerim düzene girdi her ay oluyorum en fazla iki gün geçiyo önceden 2 ayda bir oluyodu doktorun sana adet sökücü falan vermedimiCADIARZU

cimeği eylül rana çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için hayırlısı bakalım inşallah aşılamaya gerek kalmaz kalırsada canımız saolsun durmak yok yola devam bebişimize giden yolda yapmayacağımız şey yok dimi kadınlar klubünün kendine güvenen hatunlarııııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar bişey sorucam sizdede kilo problemi varmı ya ben 9 aylık evliyim evlenmeden önce 47 kiloydum şimdi 57 cokacimcoookoldum dikkat etmeye çalışıyorum yaz da geldi çok rahatsız oluyorum göbüş fırlıyo badilerden:1shok: sıkı bi diyet yapıcam karar verdimsüprizzzzz

kızlar ya bide çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra ilişki deniliyo doktorum bana iğnenin ertesi gününden itibaren üç gün öneriyo bu ayda hiçbişey söylemedi sizce 36 saat sonra ilişkimi gerekli buay da 36 saat sonramı yapsak ödevimizikaydirigubbakcemile

o haptan kullandım canım ben 3-4 yıldır pcoluyumşimdi dane kullanıyorummm

bence 36 saat sonra yap ödewini ama sonrada dewam et cunku yumurta 36 saat iinde çatlıyor we 2 gun falan yasıyor dıe bılıyorum we yumurtanın büzüşme esnasındada hamile kalma şansın war cnm kolay gelsin......

slm kızlar galiba bende pkoluyum galiba dedim cunku dr pkonun cok altındasın demişti sıkıntı yapma dedi hatta cokda kurcalama kafan karısır dedi nıtekımde oyle oldu :))))) acaba benı kokutmamak için mi demişti doğuştan bu dedi bide hani derler ya --- pkolu olunmaz pkolu doğulur --- die stres yapma olucak cok buyuk bı sorunun yok yumurtalıklar gelişiyor cok problem yok demişti ilk tabı araştırınca pko olduguma kesın karar werdim yanı ..............
neyse kilo sorunum war kistim yok hiçte olmadı adet düzensiliği ile gitmiştim ilk kez dr a bebiş istemıyorduk ama 15 gun falan gecıkıyordu adetım geç olabılır bebiş isteyın artık dedi 6 aylık ewlıydım 1 yıl duphaston kullandım klomen ovıtrelle derken suan 2.5 yıllık ewlıyım şubatta bır nagatıf aşılamam oldu 2. aşılama için ilaçlara başladık muhtemelen haftaya falan olucak hayırlısı artık allah isteyen herkese wersin bebişini inşallah hayırlısı ile .......
ha bu arada bende glukofen kullanıyorum ...........

Son düzenleme:
tramissu canım pkolu olabilirsin bu hiç çocuğun olmayacak anlamına gelmiyoki hemde çok şükür ki tedavisi var ya hiç tedavi şansımız olmasaydıdelikafadulden o yüzden içini ferah tut datlum hepimiz hayırlısıyla alıcaz kucağımıza evlatlarımızı allahın izniyle

yok canım tabııkıde olabılır ama dr söylemedi direk sen pkosun dıe ona takılmıstım ben sadece ama arastırdım we kesın pkoluyum hatta kardeşimde pkolu ama annemde yok nerden geldi bu yaw bize :roflol::roflol::roflol:
ewet gercekten de cok cok cok sukurler olsun kı hem tedavısı war hemde başka buyuk bı derdımız yok allah korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kısır diiliz yanı o sadece yemek isminde kaldı demişti doktorum bı kere cok gulmustum sagolsun cok espiriktir :)))))

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol:çok espirikmiş gerçekten doktorun ama öyle olmaları daha iyi insana morel veriyolar ayyy canım kısır çekti kızzzdelikafadulden

benm doktorum da pco bir kısırlık çeşididir fakat tedavıyle %99 hamile kalabilen bir türdür demişti.ayrıca hiçbir sorunu olmadıgı halde hamile kalamayanlar var herşeyin hayırlısı demek lazım Rabbim günü gelince tüm isteyenlere verir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…