İyi geceler...
Kiz kismi kendini agirdan satar diye akil veren insanlar var etrafta baya. Cok sinirliyim suan.
Kendini agirdan satan insan sahte degil midir?
Neyin eksikligini yasiyorsun da kendini agirdan satacaksin?
Degersiz misin kendini agirdan satarak deger dileneceksin?
Hic kendine hakaret ettiginin farkinda degil mi boyle dusunen insanlar?
Aslinda ara sira guluyorum bakmayin.
Ama insanlarin bu sacma sapan bakis acilari beni benden aliyor.
Ayse oyle dusunurse ahmet oyle dusunurse amcan yengen oyle dusunurse ne olacak bu insanlik?
Toplumdan dolayi kendini agirdan satmak zorunda olan kadinlar veya bunun icin taktik gelistiren kendine ihanet eden kadinlar bile vardir eminim.
Tiksiniyorum, uzuluyorum ve ofkeleniyorum artik insanliga.
Benim gibi bir insana gelip, kendini agirdan satmalisin diyen insanlara sayip sovesim var. Hakaret bu bana verilen akil resmen.
Bana suan biraz umut lazim. Esimle sevgilimle hic boyle olmadik,dogaldik. Ailesine girdigimde maddi isteklerim olmadi ve bunun icin hor gorulmedim daha az deger gormedim diyen insanlari duymak istiyorum.
Okadar uzak ki bana bunlar cevremde.
Esinden ailesinden isteklerde bulunmamak ve bunun icin hor gorulmek kucuk gorulmek eksik gorulmek nasil bir hastalikli hal dir? İnsanlar kendisine kotu davranini mi seviyor, kendilerinden nefret mi ediyorlar, bukadar asagilanma, bitmek bilemeyen istekler karsisinda bir insana deger verecek kadar?
Benmi yanlis dusunuyorum?
Gerci kendi adima dogru bu dur. Ve degismeyecek.
Ama topluca boyle olmadikca benim gibiler cok ezilir sinir olur herhalde...
Var mi kendini agirdan satmayan, dogal olan ve esiyle mutlu kayinailesinden , esinden yinede deger goren insanlar?
Deger de görmesek olur ya. Yeter ki sacma sapan dusuncelerini kendilerine saklasa insanlar keske.
Kiz kismi kendini agirdan satar diye akil veren insanlar var etrafta baya. Cok sinirliyim suan.
Kendini agirdan satan insan sahte degil midir?
Neyin eksikligini yasiyorsun da kendini agirdan satacaksin?
Degersiz misin kendini agirdan satarak deger dileneceksin?
Hic kendine hakaret ettiginin farkinda degil mi boyle dusunen insanlar?
Aslinda ara sira guluyorum bakmayin.
Ama insanlarin bu sacma sapan bakis acilari beni benden aliyor.
Ayse oyle dusunurse ahmet oyle dusunurse amcan yengen oyle dusunurse ne olacak bu insanlik?
Toplumdan dolayi kendini agirdan satmak zorunda olan kadinlar veya bunun icin taktik gelistiren kendine ihanet eden kadinlar bile vardir eminim.
Tiksiniyorum, uzuluyorum ve ofkeleniyorum artik insanliga.
Benim gibi bir insana gelip, kendini agirdan satmalisin diyen insanlara sayip sovesim var. Hakaret bu bana verilen akil resmen.
Bana suan biraz umut lazim. Esimle sevgilimle hic boyle olmadik,dogaldik. Ailesine girdigimde maddi isteklerim olmadi ve bunun icin hor gorulmedim daha az deger gormedim diyen insanlari duymak istiyorum.
Okadar uzak ki bana bunlar cevremde.
Esinden ailesinden isteklerde bulunmamak ve bunun icin hor gorulmek kucuk gorulmek eksik gorulmek nasil bir hastalikli hal dir? İnsanlar kendisine kotu davranini mi seviyor, kendilerinden nefret mi ediyorlar, bukadar asagilanma, bitmek bilemeyen istekler karsisinda bir insana deger verecek kadar?
Benmi yanlis dusunuyorum?
Gerci kendi adima dogru bu dur. Ve degismeyecek.
Ama topluca boyle olmadikca benim gibiler cok ezilir sinir olur herhalde...
Var mi kendini agirdan satmayan, dogal olan ve esiyle mutlu kayinailesinden , esinden yinede deger goren insanlar?
Deger de görmesek olur ya. Yeter ki sacma sapan dusuncelerini kendilerine saklasa insanlar keske.