Kendini ait hissetmeme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aradığım sadece huzur .
Çocukluğumda ben hiç böyle şeyler yaşamadım hissetmedim .
Ama şimdiden böyle şeyler düşünen bir çocuk ileride nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum.
Ama açıklama da yapıyorum çocuklar yanlış sorular sorabilir bize düşen onlari doğru yönlendirmek. Ben hiç yanında bu konuları konuşmuyorum benden etkilendiğini sanmıyorum.

Türk dizilerinde ki fakir iyi insanlar ve zengin kötü insanlar klişesi gibi olmuş

Çok tatlı geldi yazdığınız gülümseyerek okudum.
Bak bunları kızımla da paylaşabilirim 2. Paragraf

Evimi beğeniyorsam sırf bu yüzden aklımın ucundan bile geçirmem bence eşine de hiç açma konuyu banane herkesin hayatından herzaman heryerde böyle insanlar elbette çıkacak karşımıza bir kaçışı yok ki fazla muhatap olmayın komşularınızla

Çok tatlı geldi yazdığınız gülümseyerek okudum.
Bak bunları kızımla da paylaşabilirim 2. Paragraf

Her şeyi de paylaşma.kizinla etkileyip sorun yapıcağı şeyleri deme

Ayrıca lüks dediginiz yerin aylık masrafı da ÇOK olur
Güvenlik bahçe temizlik vb...

Her şeyi de paylaşma.kizinla etkileyip sorun yapıcağı şeyleri deme

Ayrıca lüks dediginiz yerin aylık masrafı da ÇOK olur
Güvenlik bahçe temizlik vb...
Ayneñ öyle gelen gidiyor her şey çok pahalı aidatina güvenlik görevlisine kadar ekstra masraf.

Sağolun arkadaşlar konuyu nasıl kapatabiliriz bilen var mı?

Bütün bir semtin aynı karakterde insanlara dolu olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?

Ayneñ öyle gelen gidiyor her şey çok pahalı aidatina güvenlik görevlisine kadar ekstra masraf.
sizin icin mantikli olan calismaniz, eger bunu istemiyorsaniz da baska bir eve gecmeniz. boyle guzel bir siteyse kiraci bulursunuz siz de o parayla istediginiz semtlerden kolay ev bulursunuz zaten. boylece buraya odediginiz masraflari kizinizin ihtiyaclari icin harcarsiniz. simdi ihtiyaci yok ama devlet okuluna gidiyorsa mutlaka ozel hocaya ihtiyaci olacaktir. en azindan yabanci dil icin.

Sizi konu dışı bıraktılarsa bu onların ayıbı.
Bizim binada her türden insan var ve bir araya gelinince herkes birbirini dinler sohbet eder.
Sizin oradakiler sadece kendi kulvarindakilerle sohbet edecek konu buluyorsa yanlarina gitmemeniz daha iyi.

Ne kötü bir ortam.

benim fikrim tabi bu ancak zor bir durum sizi anlıyorum, satmak yerine kiraya verip daha mütevazi ikinci bir ev alabilirsiniz bence. kredinin üstüne biraz daha katıp.

Sorma su özel okul merakını bende anlayamadim bir eğitimci olarak
İki maasiz ama yinede özel okula vermem çocuğumu.
Ben okuyan çocuk her şartta okur kafasındayim.
Üç çocuğuz ucumuzde normal okulda okuduk ve ucumuzde meslek sahibiyiz .
Çok koleje gidip iki yıllık üni kazanamayan tanıyorum

Görüşmeyin komşularla olsun bitsin.
Bu yüzden ev değiştirmek çok saçma.
Servet dağılımına bakarsak çoğumuz için hep daha zengin insanlar olacak.
Daha düşük sosyokültürel seviyeyi seçmek bana göre çok saçma.
Ezilecek sıkılacak bir şey yok bunda.
Hayatın gerçeği.
Ben sizin yerinizde olsam çalışırdım.
O insanlara yetişmek için değil, önce kendim, sonra ailemin refahını arttırmak için...

Kimseyle muhattap olmamak yeterli bence ama bu kadar rahatsız ediyorsa kocanıza çocuğunuzun yaşadığı burukluktan bahsedebilirsiniz belki. Oradaki evi kiraya verir başka yere taşınırsınız. Önemli olan iç huzur. Ama bilmiyorum biraz daha dişinizi sıkıp deneyin bakalım belki ileride bu kadar gözünüze batmaz.
Edit: Bu arada arkadaşlara katılıyorum, ingilizce öğretmeni olarak kolej ortamlarını çok iyi biliyorum ve devletle arasındaki tek fark velilerin öğretmenlere işkence yapma konusundaki serbestliği. Ve de öğrencilere çok ağır gelen uzun etüt saatleri. Bunun için para vermenize gerek yok sizi temin ederim.

İnsan kendi gibilerle, kendi olabildikleriyle mutlu oluyo.. Siz kendiniz olamamışsınız gibi, aidiyet hissetmediğiniz yerde bulunmayın.
Benimse iş ortamım öyle.. Arkadaşların eşleri gerçekten çok iyi kazanıyorlar, sürekli onların tatillerini, yardımcılarını vs vs dinliyordum bi ara.. Aman beee sıkıldım dedim, şimdi konular daha iyi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…