Kendini Beğenmiş Erkek

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Kendinden biraz fazla emin, kendine çok güvenen hep ben ben ben diyen. ben bilirim, ben yaparım, ben anlarım havalarındaki bir insan değişebilir mi ?
Kendisi herkesi çok eleştiriyor ama kendine yapılan eleştirileri kabul etmiyor. En fazla konuyu geçiştiriyor. Mahcubiyet hissettiğini hatalarından pişmanlık duyduğunu hissedemiyorum. Bencil ve ben merkezci.
Egoist narsist bir kişilik mi diye düşünüyorum. Böyle bir insan sizce yola gelir mi ? Yaşanılacak bir insana dönüşebilir mi ?

Seni değiştirebilirlermi
Benim 1 yaşında bebeğim var onun bile karakteri var istemediği bişeyi yaptıramıyorum belliki koca insanlarsınız ben bi insanın değişebilceğine inanmıyorum...

Aslında değişen insanlar var ama benim çevremde yok.. İnsana göre değişir heralde.

en kendini beğenmişi en havalısı bile evlendikten sonra çoraplarını yatağın üstüne atıp koltukta göbeğini kaşıyan hanzoya dönüşüyor. değişir yani hem de tahmin edemediğin kadar

en kendini beğenmişi en havalısı bile evlendikten sonra çoraplarını yatağın üstüne atıp koltukta göbeğini kaşıyan hanzoya dönüşüyor. değişir yani hem de tahmin edemediğin kadar
zaten öyle bir öküz olacağından pek şüphem yok ama sorun şu ki kendi ne yapsa sorun değil. Yani en azından haklısın hayatım hata ettim diyip alttana alacak biri değil.

Kendini beğenmişlikle hatalarını kabul etmemek ayrı ayrı şeyler.
Olgunlaşmamış bencil insanlar hatalarını kabul etmez.
Bi insanı değiştirmek için çok uğraşmak gerekir ama o bile biyerde patlak verir.

Benim kocam da benzer bi tip oldu olasi yani onu 10 yildir tanirim adam kendine bayiliyo bu kadar ozguven olurmu deyip agzimin acik kaldigi oluyo kendini cok fazla onemsiyo guveniyo begeniyo ha de ki yakisikli mi karizmatik mi yoooo hic biride deil ama ona gore oyle ben rahatsiz olmuyorum alistim senin kinuya gelince kimse degismez basta nasilsa sonrada daha ilerlemis halini gorursun hic bir iliskiye belki aşariz degisir belki diye baslanmaz insanlar degismez oyle kabul edemiyosan baslama derin

bence bu da bir hastalık değişeceğini zannetmiyorum

peki böyle biriyle yaşamak zor olmuyor mu ? hatalarını kabul etmeyip karşı tarafı suçlama var bi de ama bunda, sadece kendini beğenme değil. o yüzden anlaşamıyorum.

Valla yola gelmez. Sen onunla yaşamayı öğrenirsin. Karakter de kemikleşmiş bi yapıdır. Değiştirmek imkansız.

Asla degismez. Ki genellikle kendini asiri begenmis erkeklerin gizli bir ozguven problemi oldugunu dusunuyorum. Bu ezikligi kapatmak icin de kendini begenmis asiri ozguvenli bir havaya burunuyorlar.

Asla degismez. Ki genellikle kendini asiri begenmis erkeklerin gizli bir ozguven problemi oldugunu dusunuyorum. Bu ezikligi kapatmak icin de kendini begenmis asiri ozguvenli bir havaya burunuyorlar.
evet bence de öyle. zaten eleştirdiğim de ''sen hangi saraylarda büyüdün böyle'' diyor. ben de en sonunda çok kompleksli davrandığını söyledim kendisine.

sana nazı geçtiği için yapıyordur . ben olsam uğraşmam ama sen bilirsin yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…