Kendini Beğenmiş Erkek

yok ya farkında değil hatalarını kabul etmiyor ki. ben bir ley söylerken telefonda ıslık çalacak kadar cürretkar ve empati iç görü yoksunu.
egoistliğide aşmış arkadaş sorun var heralde. böyle biriyle evlenilmez asla. sorumluuklarını da yerine getirmez. hep ben hep ben der.

Sende onu havasini yerle bir edecek sozler soyle kendisine ! ben bir keresinde oyle yapmistim ise yaradi !

Can çıkar huy çıkmaz en haz etmediğim insan tipidir "BEN" ciler ,koşarak uzaklaş ilişki bir yerde iki taraflı yapılan fedakalıktır bu adamla ilişkin sen alttan aldığın sürece devam eder

Değişmezlerde kullanılmaya çok açıklar böyleleri.Benim erkek arkadaşımda senin anlattığın arkadaş gibi.Ama ben bunu kendime göre olumladım.Nasılmı? Ay ben bilememki sen yaparsın diyeeeee diye her işi ona kitledim.Ben bulamam der her yere kendimi götürtür sonra aldırırım,sen daha iyi biliyosun bu işi der et yemeklerini hep ona kitlerim.Benim aklımda kalmıyoki sen hiç unutmuyosun askım der takvim gibi kullanırım kendisini.Gerekli dosyaları ona hazırlatmışlığım bile vardır sen bilirsin diye.Valla ister bu kadar sorumluluklar sıkılır bu kadar herşeyi ben bilirim demekten vazgeçer,ister böyle devam eder her işimi o yapar.Ben tartışmakla uğraşamam yok ben biliyorum bunu sen değil diye.Durum bu yani.

Cok iyiymis kiz, yaptikca ben daha da bilirim demiyorsa sorun yok
Ama yaklasimin guzelmis, mantikli gibi..

Nlp kitaplarinda gecimsiz insan karakterleri diye tiplemeler var. Alayci birinin soylediklerini dikkate almayip,sessiz kalip umursamayinca birdaha alay etmiyormus mesela. Ya da kesin bir dille uyarmak gerekiyormus komik degilsin diye..
Narsist kisiler icin vs de farkli yorumlar vardi ama, hatalarini kabul etmeyen birine napilir bilemedim. En zoru da bu olsa gerek..

Sende onu havasini yerle bir edecek sozler soyle kendisine ! ben bir keresinde oyle yapmistim ise yaradi !
zaten öyle yaptım sonunda. kendini çok abarttığını çok bir şey sandığını söyledim. senin ve psikolojinin farkındayım dedim. sadece hatalarını yüzüne vurmak için fırsat kollamadım dedim. kompleksli olduğunu söyledim. saçmaladığını söyledim.
ve o da dayanamadı savunmak psikolojisinin bir ürünü olan alaya almalarını bile yapamaz oldu. beni çok geriyorsun dedi ve pes etti.
bitirdim zaten kendisiyle çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…