Anlatış tarzımdan hoşlanyamanlar cevap yazmk zorunda hissetmesinlerr kendilerini.. ben neyimi övdüm pardon burda kendini öven kendini beğenmiş biriyle nasıl başa çıkılır onu soruyorum böyle insanlar hastalıklı takıntılı oluyolar normal birşekilde değil aşırı derece takıntılı olan bir bireyden bahsediyorum.. sen önce konuyu anlamaya çalışNiyeyse anlatış tarzinizdan hiç hoşlanmadım,begenmiyosaniz gorusmeyin,o kadına kendini ovuyor derken siz de burda kendinizi ovmussunuz bu ne yaman celiski
Gorgusuz ne itici insanlar var benimde eski komsum oyleydi ben ondan cok daha temiz titizdim evi darma daginikti zira cocuklari vardi toparlamasi cok zor oluyordu ayda bir temizlik yapar benide kanit gibi cagirirdi hic unutmam bir defa diyor yakinim geldi pencereyi acik sandi ben oyle guzel pencere silerimkendini sacma sapan seylerle oversen dalga gecilir tabii onemli olan disaridan seni gorenin takdir etmesi hakkinda bin sey ovsen ben seni sevmem yine bir komsum evlatlarini anneme cok overdi bir cocugu pilot biri is adamiydi ikide bir ben mezun olunca eve gelir is buldun mu diye bizi rahatsiz ederdi birgun annem yokken dayanamadim bulamadim teyzecigim bu zamanda is bulmak cok zor oluyor bir pilot bir is adami tanidigimiz olsa belki is bulmam daha kolay olurdu demistim o gunden sonra birdaha agzini acmadi kendini ovenden kacacaksin...tecrubeyle sabit.
Bende öyle yapıyorum bi bakıyorum hal hatır derken konu yine gelmiş taa nerelere..günaydın iyi akşamlar yeterli iki cümlecik bence.
Bende seni sevmedim bencede sen işine bak hadi canımkusura bakma ama komşunun sana yaptığının aynısını sen burada bize yapıp kendini övüyorsun
ben ikinizi de sevmedim ya
ooo elit komşu mahalle teyzesine dönüşüverdiBende seni sevmedim bencede sen işine bak hadi canım
Ee nabza göre şerbet vereceksin.. senin seviyen mahalle komşusu seviyesindeymiş demekkiooo elit komşu mahalle teyzesine dönüşüverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?