Yani anlayan nasılda anlıyo işte.. sanırım öyle yapıcam inşallah keser ayağını yada kendini değiştirir oda braz zorSanırım kalp kırmadan iletişimi kesmek istiyorsunuz siz gitmeyin görünce slm verirsinz sadece onun dışında siz gitmezseniz oda 1 gelir 2 gelir 3. Gelmez :)
Inşallah anlar da gelmez canım:)Yani anlayan nasılda anlıyo işte.. sanırım öyle yapıcam inşallah keser ayağını yada kendini değiştirir oda braz zor
Baş ağrısı çekiyorum,geçince işimi gücümü bırakıp anlamaya calisacam,pekiAnlatış tarzımdan hoşlanyamanlar cevap yazmk zorunda hissetmesinlerr kendilerini.. ben neyimi övdüm pardon burda kendini öven kendini beğenmiş biriyle nasıl başa çıkılır onu soruyorum böyle insanlar hastalıklı takıntılı oluyolar normal birşekilde değil aşırı derece takıntılı olan bir bireyden bahsediyorum.. sen önce konuyu anlamaya çalış
kayınvalidem mi acabaKızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
Evet çoook mutluyum diyenlerin pasif agrasif olması gibi değil mi:)Nedense hep kendini övenler ben çok iyiyim herkes beni çok sever diyenlerin yani çoğunun tersi bir durumda olduğunu keşfetmişimdir
Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?