- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.321
benim kan testi sonucum gelmemiş yarına kaldı dedi doktor yaa meraktan çatlıcam
canım çok sağol inşlh hayırlısı ile olur artık..93 adet salatı tefriciyem kalmıştı,onu tamamlıcam bu akşam..rabbim inşlh dileklerimi dualarımı kabul eder..
Hepimizin tabi inşlh:)
bebek görünce hamile görünce duygulanıyorum ya. nedir yarabbim bu bizede nasip et inşallahhh
bende meraklandım şinci aman be özelde 2 saate veriolar iş devlete kalınca böle oluo tırt
bende meraklandım şinci aman be özelde 2 saate veriolar iş devlete kalınca böle oluo tırt
Bu sabah öğrendikki eşimin sperm sayısı azmış ve tüp bebek yapmamız en doğrusuymuş kızlar biz hata yaptık belkide nasip böyleydi hep ben tedaviye gittim bişey yoktu meğersem eşimin sperm sayısından kaynaklanıyormuş siz siz olun olmuyorsa sadece kendiniz değil eşinizle birlikte gidin doktora böylelikle zaman kaybetmemiş olursunuz bu ay bende eşimde çok umutluydu halbuki hamile olduğumdan ama dün geldi zaten kırmızılarım bakalım yarın sabah yeni doktor arayışlarına başlıyoruz inşallah herşeyin hayırlısı olsun
canım hayırlısı allahtan üzülme vardır bununda bir sebebi..
Yaratan hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamış
yarattığı şeyleri başıboş bırakmamış.
çok doğru söyledin tatlım ama üzülmüyorum yeterki olsun bebişimiz de ne yapalım dua edicez tedavimizi olucaz inşallah hayırlısıyla gelecektir bbeişimiz
herşeyin hayırlısı canım benim. bizim ilk denememiz ve benimde dün adet olmak gerekirken hala gelmedi. bende bekliorum gelecek die. idrar testi negativ cıktı bakalım kan testi için beklicem. hamile gibi hissediom kendimi ama büyük ihtimalle değilimdir
bende sabah yaptım canımmm tek çizgi gördüm gene üzüldüm.. ağrılarda başladıen kısa zamanda allahım bizede nasip eder inşallahh evladımızı
Bu sabah öğrendikki eşimin sperm sayısı azmış ve tüp bebek yapmamız en doğrusuymuş kızlar biz hata yaptık belkide nasip böyleydi hep ben tedaviye gittim bişey yoktu meğersem eşimin sperm sayısından kaynaklanıyormuş siz siz olun olmuyorsa sadece kendiniz değil eşinizle birlikte gidin doktora böylelikle zaman kaybetmemiş olursunuz bu ay bende eşimde çok umutluydu halbuki hamile olduğumdan ama dün geldi zaten kırmızılarım bakalım yarın sabah yeni doktor arayışlarına başlıyoruz inşallah herşeyin hayırlısı olsun
malesef öle bir devletteyizki parayı veren düdüğü çalıo oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?