kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende meraklandım şinci aman be özelde 2 saate veriolar iş devlete kalınca böle oluo tırt

canım benim doktorum özel Optimed de...ama çalıştığım için zırt pırt izin alamıyorum..sağlık ocağı ile kıç kıçayız:)) dibimde yani,duvara vursam duyacaklar o derece..bende o yüzden sabah mesai başlamadan yaptırdım hemen:)

Bu sabah öğrendikki eşimin sperm sayısı azmış ve tüp bebek yapmamız en doğrusuymuş kızlar biz hata yaptık belkide nasip böyleydi hep ben tedaviye gittim bişey yoktu meğersem eşimin sperm sayısından kaynaklanıyormuş siz siz olun olmuyorsa sadece kendiniz değil eşinizle birlikte gidin doktora böylelikle zaman kaybetmemiş olursunuz bu ay bende eşimde çok umutluydu halbuki hamile olduğumdan ama dün geldi zaten kırmızılarım bakalım yarın sabah yeni doktor arayışlarına başlıyoruz inşallah herşeyin hayırlısı olsun

arakadaşlar cok başım agrıyooo neden sizce yaaa
havadan mı bebişten miii ve ateşim var gibi çok kötüyüüümmm

canım hayırlısı Allahtan üzülme vardır bununda bir sebebi..
Yaratan hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamış
Yarattığı şeyleri başıboş bırakmamış.

çok doğru söyledin tatlım ama üzülmüyorum yeterki olsun bebişimiz de ne yapalım dua edicez tedavimizi olucaz inşallah hayırlısıyla gelecektir bbeişimiz
canım hayırlısı allahtan üzülme vardır bununda bir sebebi..
Yaratan hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamış
yarattığı şeyleri başıboş bırakmamış.

çok doğru söyledin tatlım ama üzülmüyorum yeterki olsun bebişimiz de ne yapalım dua edicez tedavimizi olucaz inşallah hayırlısıyla gelecektir bbeişimiz

inşallah canımm..
benim eşimde henüz sperm testi yaptırmadı hep aklımda yakın zamanda kısmetse onuda yaptırıcaz..
belkide aynı sorunu bizde yaşıyacağız,Allahtan ümit kesilmez...

inşallahh hamişsindir bitanem yaaa aminnnn anlıyorum seni de tatlımmm inşallahh hazirana kalmassın bengibi tatlımmmm haklısın herşeyin hayırlısı bitanemmmm çok sağol canım benim bu arada

oooo yyooooooooo herkes tek tek kırmızıları görüyor..yoğsam bı ben mıyım hamıle bende toplasan 2 gun daha hamıleyım tadını cıkariiiim

bende sabah yaptım canımmm tek çizgi gördüm gene üzüldüm.. ağrılarda başladı en kısa zamanda allahım bizede nasip eder inşallahh evladımızı

inşallah canım yaaa ama önümüzdeki ay ne olursa olsun yumurtlama günlerini takip etcem hiç kaçırmıycam misafir gelse bile ewde çalışma var yallahhh diycem tesadüfe baki test yapıyoruz hiçbir adet belirtisi olmayan vucüt birden adet moduna geçiyor biz negatifi görünce herşey psikolojik ben bu ay bunu çok iyi anladım...şimdi ne mide bulantısı kaldı ne bişey (

canım...
sıkma canını hayırlısı olsun...
bende merak ettim geldim burda buldum seni...
sen ne zaman gittin doktora haberim bile yok..:26:

merhabalar.1 saat önce gebelik testi yaptm evde,tek çizgi çıktı yani negatif.ama regli olmama daha 6-7 gün var.ben sabırsızlanarak yaptım testi.ne kadar doğrudur bilmem..tecrübelerinize ihtiyacım var.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…