kendini bu ay hamile sananlar buraya

evım sahanenın bu bölumunden bı mucıze beklıyorum..çunku kadının evi dökuluyor..

ne garıp ev yaa zemın katta mutfak..gerısı yukarda..su içmek ıcın bıle dısarı cıkcan yaniiiiii

keşkem bende evde olaydım da hamile olduğumu sanıp dört bacaamı uzatıp yataydımda bende göreydim kadının ewi nasıl oldu ama malesef işteyim pafffff

kadının sese gel yaaaaaaaaa zorunda mıyıııım,zorunda mıyııııım dıyen kadın gıbı

ben şu tülleri bı yıkiiim bari reklam arası fazla egılıp kalkmıyım tabii hamilelikte ne zormus be anam

merhaba,

ben de aranıza katılmak istiyorum.. yani bu ay hamile olmak istiyorummm.. adetime 9-10 gün var ama karnım adet olcakmış gibi sancılanıyor arada.. acaba bu bir işaret mi

merhaba,

ben de aranıza katılmak istiyorum.. yani bu ay hamile olmak istiyorummm.. adetime 9-10 gün var ama karnım adet olcakmış gibi sancılanıyor arada.. acaba bu bir işaret mi

olabilirsin canım ama üşütme belirtiside olabilir. öğrenmenin tek yolu kan testi yaptırmak :)

olabilirsin canım ama üşütme belirtiside olabilir. öğrenmenin tek yolu kan testi yaptırmak :)
9-10 gün kala kan testi sonuç verir mi? kan testini en pratik nerelerde yaptırabilirim.. fiyatı nedir? hem hamile olayım diyorum hem de zır cahilim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…