kendini bu ay hamile sananlar buraya

9-10 gün kala kan testi sonuç verir mi? kan testini en pratik nerelerde yaptırabilirim.. fiyatı nedir? hem hamile olayım diyorum hem de zır cahilim bu konuda

eger yumurtalanma gercekleştiyse tabiki sonuç verirr. sağlık ocaklarında yapıo canımm

kızlar dün dayanamadım test yaptım gece...ve sonuç aynı negatif....
hamile olmadığımı anlayınca adet ağrılarımda başladı adet olucam...
bu ayda güme gitti bana kırmızılar geliyo sanırım...

bende sabah yaptım canımmm tek çizgi gördüm gene üzüldüm.. ağrılarda başladı en kısa zamanda allahım bizede nasip eder inşallahh evladımızı

zaten kırmızılar testlere indexlenmiş durumda
benimkiler eskiden idrar testinde tek cigiyi görünce gelirdi
artık kesmiyo kan testi istiyooo

aman gecikmesinde gelsinler bee napalım onada şükür..

zaten kırmızılar testlere indexlenmiş durumda
benimkiler eskiden idrar testinde tek cigiyi görünce gelirdi
artık kesmiyo kan testi istiyooo

aman gecikmesinde gelsinler bee napalım onada şükür..

babyler banada göründü kırmızılarrrrrrrrrrrrrrr tam kan testi yaptırdım kırmızılar geldi

kızlar bende geçen ay yapmıştım idrar testi çift çizgi çıkmıştı ama fos çıktı bchg hormonuyla benzeşen bir hormon daha varmış yanıltabiliomuş böyle en garanti kan tahlili arkadaşlar

kızlar bende geçen ay yapmıştım idrar testi çift çizgi çıkmıştı ama fos çıktı bchg hormonuyla benzeşen bir hormon daha varmış yanıltabiliomuş böyle en garanti kan tahlili arkadaşlar

bende kana gittim bugün hee hanımlaaarr
akşam 7 de yada yarın belli olcak
bence de kesin yanlışşş
kesin cıkar gene 1 filan o da idararda hafif silige neden olur kesiiiinn

neyse bata 5 gün var inşallah erken gelirde gec gelmez....

en kötüsü şuydu kızlar biizim ilk deneyişimizidi ve eşim hayal kırıklığı yaşaım deyince üzüldüm yoksa ne olcak hayırlı zaman önemli

herşeyin hayırlısı canım benim. bizim ilk denememiz ve benimde dün adet olmak gerekirken hala gelmedi. bende bekliorum gelecek die. idrar testi negativ cıktı bakalım kan testi için beklicem. hamile gibi hissediom kendimi ama büyük ihtimalle değilimdir

hayırlısı canım benimmm.. bakalım yarın sabah mutlaka yaz beklioruz!!

canım çok sağol inşlh hayırlısı ile olur artık..93 adet Salatı Tefriciyem kalmıştı,onu tamamlıcam bu akşam..Rabbim inşlh dileklerimi dualarımı kabul eder..
hepimizin tabi inşlh:)

bebek görünce hamile görünce duygulanıyorum ya. nedir yarabbim bu bizede nasip et inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…