- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.041
bebek doğmadan yerine getirin bari adaklarınızıkızlar işyerindeyim anam insan derki git bugün izinlisin otur evinde yok birde yoğun gidermiyim hiç sizi bırakıp valla iş yapıyorum kızlar napıyo die düşünüyorum habire anam ben namazlarımda bide hep adak adadım hamile kalırsam 4 koyun kesicem bugün kocama söyledim o da 1 tane adamış napıcaz diyo dedim çocuma feda olsun kesicez napalım nie 4 tane dedin diyo o namzları kılarken nasıl ağladım nasıl yalvardım sen biliyomusn dedim ağzımdan öyle çıktı çok fakir olan 4 aileye birer kurban dedimben hep böleyimdir zaten bişi istiyim dua ediyim olsun die hep adak adarım
geçen ayda çok yumurt oluşmuş diye gecikmişti 10,15 gün kadar o zaman çok umutlanmıştım negatif çıkınca baya etkiledi beni o yüzden yapamıyorum sen hamilemisin sende oldumu belirti
selam kızlar ben geldimamma kasmışsınız tüm sayfaları okuyamadım ..
dimeh terk etmez bızı
aaa zeynom ne oldu sımdık darılmısın tamda benım gelmemı mı bekledın ya,,,,
kızlar bu zeyno hamıle galıba cok alıngan oldu
zeynoooooooooooooooooooooooooooo
zeynommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel hadı yaaaaaaaaaaa uzme benı bak ruh bebegem uzulcek
ohhh beee masallahhhhhhhhhhhh dıyelımm Allah nazaarlardan kazalardan belalardan korusun dımehiiiii ve bebısını :))))))
ya ev temızlıom kac gundur .... goturuo evı walla varya ,,bıde yarın mısafır var mecbur temızlıcem
dimeh hamileeeeeeeeeeee
ya cok gecmıs olsun nghn
bıse sorcam gebelık hıc yasamadın dıme???
hanı 74 mılyon az gelmedı bana gercı doktorlar daha ıyı bılır tabı,,, ama hareketlılık az onunca gebelık oluyomu onu merak ettım :)()
yok cnm hiç gebelik yaşamadım doktorlar sayı çok iyi ama hareketliliği düşük dediler hareketlilik düşük diyede hiç olmaz demediler ama olması düşük ihtimal dediler
dimeh hamileeeeeeeeeeee
sende haa bı kac ay kurbana calısırsın:)))kızlar işyerindeyim anam insan derki git bugün izinlisin otur evinde yok birde yoğun gidermiyim hiç sizi bırakıp valla iş yapıyorum kızlar napıyo die düşünüyorum habire anam ben namazlarımda bide hep adak adadım hamile kalırsam 4 koyun kesicem bugün kocama söyledim o da 1 tane adamış napıcaz diyo dedim çocuma feda olsun kesicez napalım nie 4 tane dedin diyo o namzları kılarken nasıl ağladım nasıl yalvardım sen biliyomusn dedim ağzımdan öyle çıktı çok fakir olan 4 aileye birer kurban dedimben hep böleyimdir zaten bişi istiyim dua ediyim olsun die hep adak adarım
walla bız costuk bugun gel katıl bıse gır aramıza bır fırca bır macun tam ıkı dakıkaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))9999selam kızlar ben geldimamma kasmışsınız tüm sayfaları okuyamadım ..
anam sorma herkese sölüyorum beni arıyolar burdada yaşlı çalışan gıcık bi kaç kişi var ne sölüyosun millete herkes saklar sen sölüyosun bilmem ne diyolar sölicem tabi dedim nasıl istiyodum ben allahın bildiğini kuldanmı saklıcam gözü olanın kıskannanın gözü çıksın onların çocuğu torunu olmasın dedim manyaklar ya hayırlı olsun diceklerine pislikler ya
ya cok gecmıs olsun nghn
bıse sorcam gebelık hıc yasamadın dıme???
hanı 74 mılyon az gelmedı bana gercı doktorlar daha ıyı bılır tabı,,, ama hareketlılık az onunca gebelık oluyomu onu merak ettım :)()
yok cnm hiç gebelik yaşamadım doktorlar sayı çok iyi ama hareketliliği düşük dediler hareketlilik düşük diyede hiç olmaz demediler ama olması düşük ihtimal dediler
canım duymuşundur büyük ihtimal ama keçiboynuzu pekmezi sperm hareketilini ve sayısını acaip artırıymuş..
Hmm..ozaman yarın doktora gitceksin ne de olsa bekle bakalım güzel haber alırsan bizede haber et olurmu ?
Bi önceki adet gecikmeleri ilerki aylarda gebeliğe işaretmiş die duymuştm vücut kendini gebeliğe hazırlio die ..
Ama geçen ay o bi damlalık kanama olmamıştı dimi ?
Ben daha hamile değilim cnm bizde de sperm sorunu var beklioruz bakalım nasip ne zaman ..
aaaaaaaaaaa gercekten mi yani ciddi ciddi...o kadar vahim ki halimizz inanamadımm
ne bebegım var,ne bı esprım..
ölim ozaman ben yaaaaa
HoşgeLdin şekerim :82:
VAAAAAAY vaay... noluyooo buralardaaa...
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı, büyütmeyi nasib etsin(amin)
nefesini tutma kızNie kıs senin varLığın bile pozitif enerji verio bana : )
bizimde bebekimiz yok napalımm ölelimmi yaninefesimi tutarım bak
Nie kıs senin varLığın bile pozitif enerji verio bana : )
bizimde bebekimiz yok napalımm ölelimmi yaninefesimi tutarım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?