kendini bu ay hamile sananlar buraya

bebek doğmadan yerine getirin bari adaklarınızı
birde akika kurbanı var keserseniz yani. maddi açıdan çökertecek ssizi bu adaklar canım
ben akıllandım adak adadığım zaman oruc tutacam diye adıyorum nefis terbiyesi hepsinden zor

geçen ayda çok yumurt oluşmuş diye gecikmişti 10,15 gün kadar o zaman çok umutlanmıştım negatif çıkınca baya etkiledi beni o yüzden yapamıyorum sen hamilemisin sende oldumu belirti

Hmm..ozaman yarın doktora gitceksin ne de olsa bekle bakalım güzel haber alırsan bizede haber et olurmu ?

Bi önceki adet gecikmeleri ilerki aylarda gebeliğe işaretmiş die duymuştm vücut kendini gebeliğe hazırlio die ..

Ama geçen ay o bi damlalık kanama olmamıştı dimi ?

Ben daha hamile değilim cnm bizde de sperm sorunu var beklioruz bakalım nasip ne zaman ..

su misalim allah sanada nasip etsin inşallah bugün öğrendim mübarek günde inşallah hayırlısıylada kucağıma alırım

sende haa bı kac ay kurbana calısırsın:)))
belkı 4 tane kesmen gerekmez bı dıyanete ara sor ıstersen :)))
ama sunuda unutma oyle sureklı adak adamak ıyı degıl ,,,alıskanlık yapar,,,,
ayrıca sıgara ıcmıon dıme?????

selam kızlar ben geldim amma kasmışsınız tüm sayfaları okuyamadım ..
walla bız costuk bugun gel katıl bıse gır aramıza bır fırca bır macun tam ıkı dakıkaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))9999

aman doya doya yasa,,,sadece felak ,nas ,fatıha ve ıhlas surelerını sureklı oku kendıne nazardan gozden korunursun Allahın ıznı ıle:)))

inşallah kısmet olur sanada cnm bu aya kadar hiç öyle kanama işi olmamıştı bir iki damla kan gelince hemen ertesi gün sökülür arkası gelirdi ama bu sefer adetimin ikinci,beşinci ve sekizinci gecikme günlerinde birer damla geldi peçeteye oda akıntıyla beraber direk kanda değil sonrası gelmedi bilmiyorum yaa inşallah herkese nasib eder rabbim bu mübarek günde herkes dua etsin birbirine

dimeh bak benim foto altında yazan ya mübdiü cc. bebeği hamilleikte koruyan Allahn isimlerinden..sürekli oku..eşinde okursa daha faydalymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…