- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.061
sağolasın canım amin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hoşbulduk canım nasılsın/QUOTE]
Nasıl oLayım şekerim kırmızıLı ve umutLuyum : ) :124:
Nie kıs senin varLığın bile pozitif enerji verio bana : )
bizimde bebekimiz yok napalımm ölelimmi yaninefesimi tutarım bak
evet merys katılıom,,hatta kız cocuguna bır ,erkek cocuga ıkı akıka var dıe bılıom ben :)))bebek doğmadan yerine getirin bari adaklarınızı
birde akika kurbanı varkeserseniz yani. maddi açıdan çökertecek ssizi bu adaklar canım
ben akıllandım adak adadığım zaman oruc tutacam diye adıyorum nefis terbiyesi hepsinden zor
millan senden farklı olarak benım 3.5 cm buyuklugun pasalar gıbı kistim var çatlane bebegım var,ne bı esprım..
ölim ozaman ben yaaaaa
ya benım kocam yemez kı kecıboynuzu pekmezı tadı garıpmıs,,gercı ben hamıle kaldım ıkı kez ama devamı gelmedı,,canım duymuşundur büyük ihtimal ama keçiboynuzu pekmezi sperm hareketilini ve sayısını acaip artırıymuş..
ama neysekı bızımkı tahın pekmez yer bal yer falan bide sıgara ıcmese daha cok sevecem askımı:))))
nefesini tutma kız
bebege bıse olur
eslemim biyere gitmedim burdayım aşkolsun sor bacım söle bişi diceksen anam çok yazılmış takip edemiyorum
sende haa bı kac ay kurbana calısırsın:)))
belkı 4 tane kesmen gerekmez bı dıyanete ara sor ıstersen :)))
ama sunuda unutma oyle sureklı adak adamak ıyı degıl ,,,alıskanlık yapar,,,,
ayrıca sıgara ıcmıon dıme?????
walla bız costuk bugun gel katıl bıse gır aramıza bır fırca bır macun tam ıkı dakıkaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))9999
aman doya doya yasa,,,sadece felak ,nas ,fatıha ve ıhlas surelerını sureklı oku kendıne nazardan gozden korunursun Allahın ıznı ıle:)))
allahım ben kaç kere kendi kendime konuştum hiç cevap gelmedi alınmadım...demekki benim ruhumda hamile değil ama çift çiziğim varetraf tribal enfeksiyon kapmış
teşekkurler arkadasım senınde varlıgın bana güç verıyor,bu aykı cocugum benden sana gelsin ozaman
evet merys katılıom,,hatta kız cocuguna bır ,erkek cocuga ıkı akıka var dıe bılıom ben :)))
millan senden farklı olarak benım 3.5 cm buyuklugun pasalar gıbı kistim var çatla
ya benım kocam yemez kı kecıboynuzu pekmezı tadı garıpmıs,,gercı ben hamıle kaldım ıkı kez ama devamı gelmedı,,
ama neysekı bızımkı tahın pekmez yer bal yer falan bide sıgara ıcmese daha cok sevecem askımı:))))
bebege bıse olur
benım kıstım varmı yokmu onu bıle bılmıyorum
bu nasıl bı kader..
hamilelıkte alacagım kılolara sayenızde bu bıgısayarın basında oturarak kavustum zaten cok tesekkurler
hoşbulduk canım nasılsın/QUOTE]
Nasıl oLayım şekerim kırmızıLı ve umutLuyum : ) :124:
bende öyleyim cnm zaten bir şey fark ettim herkes aynı anda regli olduu ..bu demek oluyor ki aynı anda yımırtlayacagızaynı anda ekşın yapacagızz aynı anda hamiş oldugumuzu ögrenecegiz ve de aynı anda doguracagız
bende öyleyim cnm zaten bir şey fark ettim herkes aynı anda regli olduu ..bu demek oluyor ki aynı anda yımırtlayacagızaynı anda ekşın yapacagızz aynı anda hamiş oldugumuzu ögrenecegiz ve de aynı anda doguracagız
bende şu an kırmızılıyım meselaaaaaaaaa
yımırtalarımızı yıldızlara fışkırtalımm bu ayyy yehuuuuuuuuu
valla bişi diyimmi sumisalim bi çaya sigaraya aş eriyorum okadar canım başka bişi istemiyo ama çok içmiyorum saat 1 falan öle yani
ne güzel olur yaaaaaaaaaa ...aynı anda göbeklerimiz büyücek sonra onların fotolarını çekip koyucaz bakalım hangimizin göbeği daha büyük die..sonra bebeklerimize aldığımız cicilerin resimlerini koyucaz bunu nerden aldın çok güzelmiş falan dicez aaaahhh ahhh geLcekmi acaba o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?