kendini bu ay hamile sananlar buraya

allahım ben kaç kere kendi kendime konuştum hiç cevap gelmedi alınmadım...demekki benim ruhumda hamile değil ama çift çiziğim var etraf tribal enfeksiyon kapmış

Nie kıs senin varLığın bile pozitif enerji verio bana : )

bizimde bebekimiz yok napalımm ölelimmi yani nefesimi tutarım bak

teşekkurler arkadasım senınde varlıgın bana güç verıyor,bu aykı cocugum benden sana gelsin ozaman

evet merys katılıom,,hatta kız cocuguna bır ,erkek cocuga ıkı akıka var dıe bılıom ben :)))

ne bebegım var,ne bı esprım..
ölim ozaman ben yaaaaa
millan senden farklı olarak benım 3.5 cm buyuklugun pasalar gıbı kistim var çatla

hayırlı olsun cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın belirtilerin varsaa yazarmısın önceki yarumlara pek bakamadım da

eslemim biyere gitmedim burdayım aşkolsun sor bacım söle bişi diceksen anam çok yazılmış takip edemiyorum

Yok cnm takılıorum bende..Ben senin yerinde olsam daha çok uçardım heraLde kendimi kaybederdim..atardım kendimi sokaklara

Bu arada yapsana bebek takvimini ilerlesin gün gün inş

valla bişi diyimmi sumisalim bi çaya sigaraya aş eriyorum okadar canım başka bişi istemiyo ama çok içmiyorum saat 1 falan öle yani

valla bişi diyimmi sumisalim bi çaya sigaraya aş eriyorum okadar canım başka bişi istemiyo ama çok içmiyorum saat 1 falan öle yani

yuh dımehhh
yuh yanı
saatte 1 sıgara mı cayla beraber ıc bıde
ne cabuk unuttun Allahım nıe bebegım olmuyo deyıp zırıl zırıl agladıgın gunlerı*???
bebege sahıp olup sonrada sıgara ıcmek ıcın mı aglıodun o yuzden yaradandan ıstedın bebek??????
walla dımeh bak cıddı dıom amcanın kızı sıgara ıctı hamılelıkde bırıncı cocugu oglan ama obezıte sorunu var cocukda daha lıse bıre gıdıo cocuk 100 kılo,,,dıger cocuguda kız o da dogdugundan berı oksıjen tupu var odasında astımı var cocugun ve hala ıcer sıgara ,,,he sende sorunlu saglıksız bebek ıstıosan ıc sıgara bıse demıom artık sana !!!!
ya o senın kanınla beslenıo bebegın o senın nasıl ıcersın sıgara ,,onun daha bı cok organı gelısmedı ama sen onu zehırlemeyı tercıh edıosun aferın ssana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…