kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende hiçbişi yok aş bile ermiyorum 8.haftada başlar dediler bana 3 aylıkken falan

3 aya kadar bulanıksın bacım,sonra iştahın hayvani bir boyuta ulaşıp aşermeler dün konuştğmuz gibi kiremit,lastik aşermeleri boyutuna gelebilirsinnnn ayrıcaa lütfen çayla vedalaşşş,çünkü vücudun demirini mahvediyoo çay..ve bebeişin tüm demirini senden alacak

kız saydın saydın gittin..bı durup beklıyeydın yaa,bak ben hemen cvp yazmıstım halbukı:26::26::26::26:

Cnm sohbete devam edio dediğin ben tek başıma konuşuodum : )

gel kıs küsme sen boşver herkes daldı heraLde

geldımmmmm geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok kalamıcam ama dimehı merak edıom test sonucunu ne oldu gecmıse soyle bı goz attım ama goremedım

geldımmmmm geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok kalamıcam ama dimehı merak edıom test sonucunu ne oldu gecmıse soyle bı goz attım ama goremedım

test sonucu pozıtıf..ve 5 haftalık..
sen nere gıdıyon yaaaa,daha karpuz kesecegdik

kızzzzzzzzzzzzzz bıdanemmmmmmmmmmm ne oldu saanaaa kım uzdu senı bakem

kızlar be 2 senelik evliyim 1 sene bebek için yumurta takibi gördüm klomenle ama olmadı herşeyim normaldi ama olmadı geçtiğimiz ay tesadüfen eşimde varikosel ( damar genişlemesi) olduğunu öğrendik ameliyat olması gerek bu sonuçlarla bebek olma ihtimali var ama çok düşük dediler.Bende bunu öğrenmeden önce bu ayki her ilişkide hiç kalkmadan sabah ezanına kadar yatmıştım belki bi yararı olur diye ve sonuç olarak günüm 14 gün geçti ama şöyle bişey var ben bundan 2 ay önce klomeni bırakınca o ay adet göremedim yumurtalar fazla oluşmuş hepside çatlamayınca adetimi geciktirmiş o ay söktürücü kullandım adet oldum adetten sonrada hiç ilaç kullanmadım ne klomen nede başka bişey ve 10 mayısta adet olmam gerekirken olmadım belirtilere gelince adet günümün 2. , 5. 8, gecikme günlerinde 1 damla kan geldi peçeteye tamam adet oluyorum dedim ama o kadar arkası gelmedi zaten akıntıyla beraber 1 damla kandı sonra kasıklarımda ağrı oldu geçti göğüslerde henüz hiç bişey yok ve 2 gündürde belim ağrıyo dün sağ tarafım ağrıyodu yataktan yatıp kalkarken falan bugünde sol taraf ağrıyo otururken bile ağrıyo ve yoğun bi şekilde kokusuz beyaz akıntım var,sabah ilk idrarda renk koyulaşması ve koku var böyle işte kızlar sizce bütün bunlara bakarak varmıdır bi ihtimal yaa (( lütfen yardımm test demeyin çünkü negatifi çok görenler anlar beni yarın doktor randevum var bi bilgisi olan varsa yardım lütfen

ben sıze boyle davranıyodumm deme nyse canınız saolsun gercektende burda işim yokmuş
sende benim gibisin yani :26: benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor ama burayı okumaktan vazgeçmedim canım. hamile kalanları okudukça seviniyorum ne yapayım

Son düzenleme:

Cnm oLabilir tabi belirtilerin gayet oLumLu yönde ..

Eşin ameliyat oldumu sipermiyogram da kaç çıktı sonucunuz ? bakıldımı ?

Hamile ama bizi terk etti
dimeh terk etmez bızı

ben sıze boyle davranıyodumm deme nyse canınız saolsun gercektende burda işim yokmuş

aaa zeynom ne oldu sımdık darılmısın tamda benım gelmemı mı bekledın ya,,,,
kızlar bu zeyno hamıle galıba cok alıngan oldu
zeynoooooooooooooooooooooooooooo
zeynommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel hadı yaaaaaaaaaaa uzme benı bak ruh bebegem uzulcek

test sonucu pozıtıf..ve 5 haftalık..
sen nere gıdıyon yaaaa,daha karpuz kesecegdik

ohhh beee masallahhhhhhhhhhhh dıyelımm Allah nazaarlardan kazalardan belalardan korusun dımehiiiii ve bebısını :))))))
ya ev temızlıom kac gundur .... goturuo evı walla varya ,,bıde yarın mısafır var mecbur temızlıcem

beni farketmeniz için illa trıp atmakmı gerekıyo pekı

ama bı soru sorup gıdersen arada kaynar cevap gelemez belkı..bızede oluyor..eslemde ıkı saattır kendı kendıne konusuyor kımse cevap vermıyor..napsın sımdı
sende aynen boyle ısrarcı olursan bak nasıl cevap gelıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…