- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.001
bende hiçbişi yok aş bile ermiyorum8.haftada başlar dediler bana 3 aylıkken falan
yıne kımse gormıyecek yada gormezden gelecek bılıyorum bakıyorumm halenn herkess sohbete devam edıyooo halannn kımsenın umrunda dılızz halen kımse benıı takmıyoo görmüyoobende sevınıyodum burda neguzel arkadaslar buldum cok iyi vakıt gecıryom dıyodum butun gun evde yanlızım aıleme ve arkadaslarıma uzak semtte oturdugum içinn bu kacıncı yazısım bu son uyelıgımı iptal edıyorum ben yıne de saolun hersey ıcınn umarımm hersey gönlunuzce olur hoscakalın...
yıne kımse gormıyecek yada gormezden gelecek bılıyorum bakıyorumm halenn herkess sohbete devam edıyooo halannn kımsenın umrunda dılızz halen kımse benıı takmıyoo görmüyoobende sevınıyodum burda neguzel arkadaslar buldum cok iyi vakıt gecıryom dıyodum butun gun evde yanlızım aıleme ve arkadaslarıma uzak semtte oturdugum içinn bu kacıncı yazısım bu son uyelıgımı iptal edıyorum ben yıne de saolun hersey ıcınn umarımm hersey gönlunuzce olur hoscakalın...
geldımmmmm geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok kalamıcam ama dimehı merak edıom test sonucunu ne oldu gecmıse soyle bı goz attım ama goremedım
aman tanrım bu nasıl bı trajedidir böyle
geldımmmmm geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok kalamıcam ama dimehı merak edıom test sonucunu ne oldu gecmıse soyle bı goz attım ama goremedım
ben sıze boyle davranıyodumm deme nyse canınız saolsun gercektende burda işim yokmuş
ben sıze boyle davranıyodumm deme nyse canınız saolsun gercektende burda işim yokmuş
yok yok bu kıs kesin hamile alınganlıkları da başLamış
sende benim gibisin yani :26: benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor ama burayı okumaktan vazgeçmedim canım. hamile kalanları okudukça seviniyorum ne yapayımben sıze boyle davranıyodumm deme nyse canınız saolsun gercektende burda işim yokmuş
kız trip atıp atıp gitmesene..gel bı konusalım yaaaaaaaaaa
kızlar be 2 senelik evliyim 1 sene bebek için yumurta takibi gördüm klomenle ama olmadı herşeyim normaldi ama olmadı geçtiğimiz ay tesadüfen eşimde varikosel ( damar genişlemesi) olduğunu öğrendik ameliyat olması gerek bu sonuçlarla bebek olma ihtimali var ama çok düşük dediler.Bende bunu öğrenmeden önce bu ayki her ilişkide hiç kalkmadan sabah ezanına kadar yatmıştım belki bi yararı olur diye ve sonuç olarak günüm 14 gün geçti ama şöyle bişey var ben bundan 2 ay önce klomeni bırakınca o ay adet göremedim yumurtalar fazla oluşmuş hepside çatlamayınca adetimi geciktirmiş o ay söktürücü kullandım adet oldum adetten sonrada hiç ilaç kullanmadım ne klomen nede başka bişey ve 10 mayısta adet olmam gerekirken olmadım belirtilere gelince adet günümün 2. , 5. 8, gecikme günlerinde 1 damla kan geldi peçeteye tamam adet oluyorum dedim ama o kadar arkası gelmedi zaten akıntıyla beraber 1 damla kandı sonra kasıklarımda ağrı oldu geçti göğüslerde henüz hiç bişey yok ve 2 gündürde belim ağrıyo dün sağ tarafım ağrıyodu yataktan yatıp kalkarken falan bugünde sol taraf ağrıyo otururken bile ağrıyo ve yoğun bi şekilde kokusuz beyaz akıntım var,sabah ilk idrarda renk koyulaşması ve koku var böyle işte kızlar sizce bütün bunlara bakarak varmıdır bi ihtimal yaa(( lütfen yardımm test demeyin çünkü negatifi çok görenler anlar beni yarın doktor randevum var bi bilgisi olan varsa yardım lütfen
dimeh terk etmez bızıHamileama bizi terk etti
test sonucu pozıtıf..ve 5 haftalık..
sen nere gıdıyon yaaaa,daha karpuz kesecegdik
beni farketmeniz için illa trıp atmakmı gerekıyo pekı
yok yok bu kıs kesin hamile alınganlıkları da başLamış
beni farketmeniz için illa trıp atmakmı gerekıyo pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?