kendini bu ay hamile sananlar buraya

Cnm oLabilir tabi belirtilerin gayet oLumLu yönde ..

Eşin ameliyat oldumu sipermiyogram da kaç çıktı sonucunuz ? bakıldımı ?

yok ameliyat olmadı daha yeni öğrendik zaten sperm tahlilinde sperm sayısı 74 milyon çıktı ama hareketlilik sayısı düşüktü bu ayda ben gecikince umutlandım ne biliyim merak ettim bi bilisi olan varmıki diye

sende benim gibisin yani :26: benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor ama burayı okumaktan vazgeçmedim canım. hamile kalanları okudukça seviniyorum ne yapayım

aaaaaaaaaaa ne cok alıngan varmış yaaaaa..
hamıleler tek tek kendını bellı edıyor

puuf ben kıme laf sokcam sımdııııı..butun enerjım ıcımde patlıcak desene

kızlarr yaa hala hastalanmadın dunden beri ve hiç bir belirtide yok hastalanacağıma dair ve asırı su içme isteğim var.

bır gun mu gectı adetın ustunden daha ??? normalde belırtıler olurmuydu kı adet olmadan once????
walla ben adetden bı hafta once depresyonda olurum acayıp sınırlı,huysuz,mennunıyetsız,,kocam bıle der hatun sen adet olcan galıba dıye:))))))))))))))

sende benim gibisin yani :26: benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor ama burayı okumaktan vazgeçmedim canım. hamile kalanları okudukça seviniyorum ne yapayım

yaa yok be bacım hepımız geyık yapıoz duruoz ,,,aslında ölmüşüzde aglıyanımız yok hesabı :))))))))))))))))))))))))))
benımde ne vecıbelerımm ne ozlu sozlerım ne espırılerım güm oldu gıttı

dimehh dedğim gibi uçuşa geçti kızlar,şu an uruguay başkanını arıyo olabilir hamileyim diye,sonra zimbabve,popua yeni gine sanırım afrkia kabilelerinden sonra bize dönecektir....az kaldı dünyada kaç kişi varkii hepsine haber vermek uzun sürmez heraldeeee

Cnm 74 milyon fena değil aslında ama tabi morfoloji falan da önemli ..ama sayı ne kadar artarsa hızlılık sayısıda okadar artma şansı var tabi..

Bi gün kanama görmen ve arkasının geLmemesi bebeğin yerleşme kanaması gibi duruyor ...Üstünden de bayaa geÇmiş adetinin..Bence hamilesin cnm : )

Keşke test yapsaydın tatlım bu kadar geçmiş adet görmemişsin ..

hele sen hıc konusma kac sattır nerdesın sen mal gıbı 2 saattır ortalardayımm doldu tastı artıkk

yaaaa özür dılerımmmmmmmmmmmmm
walla kac gundur tembellık ustumde evı poh goturuo nerdeyse ,,,,
mobılyanın ustunde bır karıs toz var:)))))) annem gorse gebertır benı kendısı bırazcık tıtızdırde:))))

zeynom yaaa opum gell

merak etme ben hepsıne guldum ama buraya yansıtmadım,kendını bıse sanma dıye

aaaaaaaaaaaaaaayyy öldum gulmekteeeeeeeeeen

yaa herkes bugun formunda bı ben esprı yapamadım

puuf ben kıme laf sokcam sımdııııı..butun enerjım ıcımde patlıcak desene

kızlar işyerindeyim anam insan derki git bugün izinlisin otur evinde yok birde yoğun gidermiyim hiç sizi bırakıp valla iş yapıyorum kızlar napıyo die düşünüyorum habire anam ben namazlarımda bide hep adak adadım hamile kalırsam 4 koyun kesicem bugün kocama söyledim o da 1 tane adamış napıcaz diyo dedim çocuma feda olsun kesicez napalım nie 4 tane dedin diyo o namzları kılarken nasıl ağladım nasıl yalvardım sen biliyomusn dedim ağzımdan öyle çıktı çok fakir olan 4 aileye birer kurban dedim ben hep böleyimdir zaten bişi istiyim dua ediyim olsun die hep adak adarım

geçen ayda çok yumurt oluşmuş diye gecikmişti 10,15 gün kadar o zaman çok umutlanmıştım negatif çıkınca baya etkiledi beni o yüzden yapamıyorum sen hamilemisin sende oldumu belirti

aaaaaaaaaaa ne cok alıngan varmış yaaaaa..
hamıleler tek tek kendını bellı edıyor
ayyy yok canım ben de psikolojik hamilelerdenim adetim bitmedi henüz

yap canım sen esprilerini ben okuyup okuyup gülüyorum

ya cok gecmıs olsun nghn
bıse sorcam gebelık hıc yasamadın dıme???
hanı 74 mılyon az gelmedı bana gercı doktorlar daha ıyı bılır tabı,,, ama hareketlılık az onunca gebelık oluyomu onu merak ettım :)()

merak etme ben hepsıne guldum ama buraya yansıtmadım,kendını bıse sanma dıye

bılıom senın benı takıp ettıgını bende senı takıp edıoms

Allah baul etsin canım...uruguay başkanı şaşırmıştır kız bu aymı kaldın diyeee,artık bi yarım altın takarr

aaaaaaaaaaaaaaayyy öldum gulmekteeeeeeeeeen

yaa herkes bugun formunda bı ben esprı yapamadım

anam sorma herkese sölüyorum beni arıyolar burdada yaşlı çalışan gıcık bi kaç kişi var ne sölüyosun millete herkes saklar sen sölüyosun bilmem ne diyolar sölicem tabi dedim nasıl istiyodum ben allahın bildiğini kuldanmı saklıcam gözü olanın kıskannanın gözü çıksın onların çocuğu torunu olmasın dedim manyaklar ya hayırlı olsun diceklerine pislikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…