- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.021
Cnm oLabilir tabi belirtilerin gayet oLumLu yönde ..
Eşin ameliyat oldumu sipermiyogram da kaç çıktı sonucunuz ? bakıldımı ?
sende benim gibisin yani :26: benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor ama burayı okumaktan vazgeçmedim canım. hamile kalanları okudukça seviniyorum ne yapayım
sanada saol cnm içlerinde bı sen duyarlısın bıde teskur
kızzzzzzzzzzzzzz bıdanemmmmmmmmmmm ne oldu saanaaa kım uzdu senı bakem
dimeh terk etmez bızı
aaa zeynom ne oldu sımdık darılmısın tamda benım gelmemı mı bekledın ya,,,,
kızlar bu zeyno hamıle galıba cok alıngan oldu
zeynoooooooooooooooooooooooooooo
zeynommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel hadı yaaaaaaaaaaa uzme benı bak ruh bebegem uzulcek
ohhh beee masallahhhhhhhhhhhh dıyelımm Allah nazaarlardan kazalardan belalardan korusun dımehiiiii ve bebısını :))))))
ya ev temızlıom kac gundur .... goturuo evı walla varya ,,bıde yarın mısafır var mecbur temızlıcem
kızlarr yaa hala hastalanmadın dunden beri ve hiç bir belirtide yok hastalanacağıma dair ve asırı su içme isteğim var.
sende benim gibisin yani :26: benim yazdıklarıma da cevap gelmiyor ama burayı okumaktan vazgeçmedim canım. hamile kalanları okudukça seviniyorum ne yapayım
yok ameliyat olmadı daha yeni öğrendik zaten sperm tahlilinde sperm sayısı 74 milyon çıktı ama hareketlilik sayısı düşüktü bu ayda ben gecikince umutlandım ne biliyim merak ettim bi bilisi olan varmıki diye
hele sen hıc konusma kac sattır nerdesın senmal gıbı 2 saattır ortalardayımm doldu tastı artıkk
bır gun mu gectı adetın ustunden daha ??? normalde belırtıler olurmuydu kı adet olmadan once????
walla ben adetden bı hafta once depresyonda olurum acayıp sınırlı,huysuz,mennunıyetsız,,kocam bıle der hatun sen adet olcan galıba dıye:))))))))))))))
yaa yok be bacım hepımız geyık yapıoz duruoz ,,,aslında ölmüşüzde aglıyanımız yok hesabı :))))))))))))))))))))))))))
benımde ne vecıbelerımm ne ozlu sozlerım ne espırılerım güm oldu gıttı
dimehh dedğim gibi uçuşa geçti kızlar,şu an uruguay başkanını arıyo olabilir hamileyim diye,sonra zimbabve,popua yeni gine sanırım afrkia kabilelerinden sonra bize dönecektir....az kaldı dünyada kaç kişi varkii hepsine haber vermek uzun sürmez heraldeeee
dimehh dedğim gibi uçuşa geçti kızlar,şu an uruguay başkanını arıyo olabilir hamileyim diye,sonra zimbabve,popua yeni gine sanırım afrkia kabilelerinden sonra bize dönecektir....az kaldı dünyada kaç kişi varkii hepsine haber vermek uzun sürmez heraldeeee
puuf ben kıme laf sokcam sımdııııı..butun enerjım ıcımde patlıcak desene
Cnm 74 milyon fena değil aslında ama tabi morfoloji falan da önemli ..ama sayı ne kadar artarsa hızlılık sayısıda okadar artma şansı var tabi..
Bi gün kanama görmen ve arkasının geLmemesi bebeğin yerleşme kanaması gibi duruyor ...Üstünden de bayaa geÇmiş adetinin..Bence hamilesin cnm : )
Keşke test yapsaydın tatlım bu kadar geçmiş adet görmemişsin ..
ayyy yok canım ben de psikolojik hamilelerdenimaaaaaaaaaaa ne cok alıngan varmış yaaaaa..
hamıleler tek tek kendını bellı edıyor
yap canım sen esprileriniyaa yok be bacım hepımız geyık yapıoz duruoz ,,,aslında ölmüşüzde aglıyanımız yok hesabı :))))))))))))))))))))))))))
benımde ne vecıbelerımm ne ozlu sozlerım ne espırılerım güm oldu gıttı
ya cok gecmıs olsun nghnyok ameliyat olmadı daha yeni öğrendik zaten sperm tahlilinde sperm sayısı 74 milyon çıktı ama hareketlilik sayısı düşüktü bu ayda ben gecikince umutlandım ne biliyim merak ettim bi bilisi olan varmıki diye
merak etme ben hepsıne guldum ama buraya yansıtmadım,kendını bıse sanma dıye
kızlar işyerindeyim anam insan derki git bugün izinlisin otur evinde yok birde yoğun gidermiyim hiç sizi bırakıp valla iş yapıyorum kızlar napıyo die düşünüyorum habire anam ben namazlarımda bide hep adak adadım hamile kalırsam 4 koyun kesicem bugün kocama söyledim o da 1 tane adamış napıcaz diyo dedim çocuma feda olsun kesicez napalım nie 4 tane dedin diyo o namzları kılarken nasıl ağladım nasıl yalvardım sen biliyomusn dedim ağzımdan öyle çıktı çok fakir olan 4 aileye birer kurban dedimben hep böleyimdir zaten bişi istiyim dua ediyim olsun die hep adak adarım
aaaaaaaaaaaaaaayyy öldum gulmekteeeeeeeeeen
yaa herkes bugun formunda bı ben esprı yapamadım
selam kızlar ben geldimamma kasmışsınız tüm sayfaları okuyamadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?