- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.101
:121: cnm hiç yemek yapmak istemio eşime söliiimde yemeğe götürsün barii
aaahh ahh işten gelip yapmak var şimdi bnm içinhiç ymeğim yoktu hatırlattığın için saol
öyle yorgun ve uykusuzum kiboynum kopacak nerdeyse eve gider gitmez yatsam keşke
Şu kadınlara bak maşallah hem çalışırlar hem yemek yaparlar hem çocuk bakarlar yinede yaranamazlar kocalara
ben çalışıodum özelde evlenince mecburi bıraktm...kpss ye bakıyorum şimdi ,,yüksek lisans yapıyorum...öyle bi avarelik içindeyim
Slm kizlar ya hamile kalan bayanlar bisey sorcam. Yumurtaligimda ara ara batma oluyo böyle bicak saplaniyor gibi. Yumurtaligim diyorum ama dogrumu söylüyorum bilemedim
Yani türkcesi öylemi bilmiyorum insallah anlamissinizdir ne demek istedigimi. Bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi?
yok kıss kndi adıma söyleyeyim eşim her konuda destek yeri gelir b.makinesini boşaltır çamaşır asar ütü yapar onun desteği olmasa zaten hem çalış hem eve gel yemek yap hem ev işi yap her halde gece bni sdece uyurken görür yatakta
Bnm eşimde hazırlanio ..az kaldı sınava ..hadi hayırlısı cnm..çocukda yaparım kariyerde diosun yani : )[/COLOR]
yani bencede mümkün değil yoksa..yani bi kadın hem çalışıp hem evi sürekli temiz olması çok zor siz bu yoğunlukta ne ara çocuk yapionuz anlamiom ki
bende evdeyim şimdilik eslem..çalışmıyorum.cokk calıstım evimin kadını cocuklarımın anası olacam inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?