kendini bu ay hamile sananlar buraya

Şu kadınlara bak maşallah hem çalışırlar hem yemek yaparlar hem çocuk bakarlar yinede yaranamazlar kocalara

ben çalışıodum özelde evlenince mecburi bıraktm...kpss ye bakıyorum şimdi ,,yüksek lisans yapıyorum...öyle bi avarelik içindeyim

Şu kadınlara bak maşallah hem çalışırlar hem yemek yaparlar hem çocuk bakarlar yinede yaranamazlar kocalara

yok kıss kndi adıma söyleyeyim eşim her konuda destek yeri gelir b.makinesini boşaltır çamaşır asar ütü yapar onun desteği olmasa zaten hem çalış hem eve gel yemek yap hem ev işi yap her halde gece bni sdece uyurken görür yatakta

Slm kizlar ya hamile kalan bayanlar bisey sorcam. Yumurtaligimda ara ara batma oluyo böyle bicak saplaniyor gibi. Yumurtaligim diyorum ama dogrumu söylüyorum bilemedim
Yani türkcesi öylemi bilmiyorum insallah anlamissinizdir ne demek istedigimi. Bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi?

bedensel hamile olanlar cvb versin biz ruhsallara göre herşey gebeliğe işaret inşlhh gebesindir başka belirtin var mı?

yani bencede mümkün değil yoksa..yani bi kadın hem çalışıp hem evi sürekli temiz olması çok zor siz bu yoğunlukta ne ara çocuk yapionuz anlamiom ki

bende evdeyim şimdilik eslem..çalışmıyorum.cokk calıstım evimin kadını cocuklarımın anası olacam inşallahh

hnd_sdt,
gulguzeli34,
ecem5885,
Duygus57,
muzmut,
yagmuryk,
dimeh,
merys,
fbetuly,
sumisali

kısLar noldu size leynn sustunuz ?

yine kesin indirimli mağaza buldunuz bize demionuz dimiii

Son düzenleme:
yani bencede mümkün değil yoksa..yani bi kadın hem çalışıp hem evi sürekli temiz olması çok zor siz bu yoğunlukta ne ara çocuk yapionuz anlamiom ki

valla 2 kişi olduğumuz için ev fazla dağılmıyor dolasıyla. akşam yemek yapıyorum 21 e doğru mutfaktan anca çayımızı koyup çıkmış oluyoruz tabi birlikte.. sonra çay -tv - meyve falan 00.00 e doğru hadeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…