- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.121
Slm kizlar ya hamile kalan bayanlar bisey sorcam. Yumurtaligimda ara ara batma oluyo böyle bicak saplaniyor gibi. Yumurtaligim diyorum ama dogrumu söylüyorum bilemedim
Yani türkcesi öylemi bilmiyorum insallah anlamissinizdir ne demek istedigimi. Bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi?
hnd_sdt,
gulguzeli34,
ecem5885,
Duygus57,
muzmut,
yagmuryk,
dimeh,
merys,
fbetuly,
sumisali
kısLar noldu size leynn sustunuz ?
yine kesin indirimli mağaza buldunuz bize demionuz dimiii
inş cnm : )
çocuk olduktan sonra çalışmak ne kadar doğrudur tartışılır zaten onu başkalarının ellerine bırakıp gitmek
çalışıyorum canım çalışıyorum.nie kıs sendemi çalışıon ?
yhnd_sdt,
gulguzeli34,
ecem5885,
Duygus57,
muzmut,
yagmuryk,
dimeh,
merys,
fbetuly,
sumisali
kısLar noldu size leynn sustunuz ?
yine kesin indirimli mağaza buldunuz bize demionuz dimiii
ya yok kiz yazdiklarinizi okuyodum dun bat gunuydu daha gelmedi kirmizilarim acaba bende hamile olabilirmiyimdiye dusunuyom...sersem sersem dolaniyom otaliktaa;...
ya yok kiz yazdiklarinizi okuyodum dun bat gunuydu daha gelmedi kirmizilarim acaba bende hamile olabilirmiyimdiye dusunuyom...sersem sersem dolaniyom otaliktaa;...
hem çalış hem evi temiz tutmak bence cok zor..benim evim büyük oldugu için 2 günde bir temizlik yapmasam evi poh götürüyor..ee çalışırkende bu imkansız ..yardımcı kadın tutsan anca temiz olur yani
ben haziranda evlilikte 1 yılı bitirmiş olacağım. 6 ay d.k. hapıyla korunduktan sonra bıraktım ve adeti gördüm sonrasında 2 adet daha gördüm. yani bu 3, ilaçsız ayım. fakat ilacı bıraktığım ilk ay 30 günde adet olmuşken ikinci ay düzene girdi ve 28,gün adetimi oldum çok şükür. tabi bu dönemlerde hep gebelik bekledim heveslendim testler, rüyalar, belirtiler şu bu derken 3, aya geldim. ve kızlar bu ay adetim 6mayısta başladı ve ben adetim 11,günü wcdeyken akşam akıntım geldi yumurta akı kıvamında ve miktarında. bütün halinde kıvamlı ve şeffaftı benden daha önce de her adetim bittiğinde gelirdi ama d.k hapından sonra hiç olmamıştı. dedim ki tamam bu iyiye işaret yumurtluyorum ama yine de riske atmadım ve o gece birlikte olduk eşimle çarşambaydı ben cuma ve pazar da ilişki planladım ama cuma olmadı. cumartesi ve pazar yani adetin 14. ve 15. günlerinde yaşandı. benim adet olmadan önce göğsüm ağrımaz hala da yok öyle bir şey daha doğrusu belirtim de yok ara ara kasığım ağrıyor hafif hafif. ama umutlanmak istemiyorum. ben doğru zamanda ilişkiye girmiş miyim? o kıvamlı akıntı neydi acaba. adetime 8 gün var ve çok meraktayım BU ARADA d.k. hapını bıraktığım ay vajinal ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış yani gebe kalabilirsin problem yok demişti..
hadi inşallah canım böyle sekmeler oluyomuydu
gerçekten doğru canım daha dikkatli davranılıyor ev dağılmasın diye tetikte bekliyorum inankivallahi zor değil yaa insan erken kalktığı için mi bilmiyorum da hep dinç oluyorsun yada allah dağına göre kar verirmiş misali bir şekilde ev hep temiz oluyor. dağılmasını gerektircek birşey yok birde evde değiliz die daha tertipli oluor insan piskolojik olarakta aman ütüyü yarına bırakayım sabahtan yaparım yok eve git ymek ütü ev toplu maşallah valla kadınlar aldığım maaştan çok istiyorular mahşallh sanki sarayda oturuoz
gerçekten doğru canım daha dikkatli davranılıyor ev dağılmasın diye tetikte bekliyorum inankiakşam yatmadan evi bi dolanıp dağınık eşyaları topluyorum.Allah dağına göre kar veriyor cidden
hem çalış hem evi temiz tutmak bence cok zor..benim evim büyük oldugu için 2 günde bir temizlik yapmasam evi poh götürüyor..ee çalışırkende bu imkansız ..yardımcı kadın tutsan anca temiz olur yani
bende çalışmıyorum evdeyım..bızım evde cok buyuk vede bı tane sıbırya kurdumuz var evde..dolayısıyla hergun ev sılınıp supuruluyor..1 gun aksatsam anında pok göturuyor..bıde evımız kadar hatta evdende buyuk bı balkonumuz var..köpekten dolayı balkon kapısı sureklı acık ve dısarının tozu hep evde..ne kadar temızlersem temızlıyım bı sekılde hep pis oluyorum
vallahi zor değil yaa insan erken kalktığı için mi bilmiyorum da hep dinç oluyorsun yada allah dağına göre kar verirmiş misali bir şekilde ev hep temiz oluyor. dağılmasını gerektircek birşey yok birde evde değiliz die daha tertipli oluor insan piskolojik olarakta aman ütüyü yarına bırakayım sabahtan yaparım yok eve git ymek ütü ev toplu mahşallh valla kadınlar aldığım maaştan çok istiyorular mahşallh sanki sarayda oturuoz
evet cnm işte benimde bahsettigimm buu ben de hep temiz tutmaya calışıyorum ama 2 gün yapmim toz oluyo halı ların tüyleri oluyo falan..senin daha da zormuş köpegin varmış Allah yardım etsinbende çalışmıyorum evdeyım..bızım evde cok buyuk vede bı tane sıbırya kurdumuz var evde..dolayısıyla hergun ev sılınıp supuruluyor..1 gun aksatsam anında pok göturuyor..bıde evımız kadar hatta evdende buyuk bı balkonumuz var..köpekten dolayı balkon kapısı sureklı acık ve dısarının tozu hep evde..ne kadar temızlersem temızlıyım bı sekılde hep pis oluyorum
oo senin işin cidden zormuş kız gebe değilmisin sn tüy toz zor olmuor mu? köpekte çoçuk gibi ilgi ister gerçekten allh kolaylık verin sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?