- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.141
yok kız benım ruhsal gebelıgımı etkılemıyor onun tuyu..ayrıca tuy kıst yapar hurafesıde yalandır,köpegı olan herkes bılır bunu..parazıt asıları tam oldugu surece köpekten bı zarar gelmez ınsanlara veya bebeklere..hatta ınsana huzur verır onlar..bakımları evet zor hergun 1 saat gezdırıp enerjısını bosaltmak lazım..ama balkonun buyuklugu bazen ısıme yarıyor bu konuda..onun dısında keske bahcelı bı evım olsada bol bol köpegımız olsa dıyen bırıyım..
yok her ayin 23 mutlaka kirmizi kart yerdimm daha gelmedi ama test yapmak istemiyom bakalim nasipp
bedensel hamile olanlar cvb versin biz ruhsallara göre herşey gebeliğe işaretinşlhh gebesindir başka belirtin var mı?
sibirya kurdu mubende çalışmıyorum evdeyım..bızım evde cok buyuk vede bı tane sıbırya kurdumuz var evde..dolayısıyla hergun ev sılınıp supuruluyor..1 gun aksatsam anında pok göturuyor..bıde evımız kadar hatta evdende buyuk bı balkonumuz var..köpekten dolayı balkon kapısı sureklı acık ve dısarının tozu hep evde..ne kadar temızlersem temızlıyım bı sekılde hep pis oluyorum
yok kız benım ruhsal gebelıgımı etkılemıyor onun tuyu..ayrıca tuy kıst yapar hurafesıde yalandır,köpegı olan herkes bılır bunu..parazıt asıları tam oldugu surece köpekten bı zarar gelmez ınsanlara veya bebeklere..hatta ınsana huzur verır onlar..bakımları evet zor hergun 1 saat gezdırıp enerjısını bosaltmak lazım..ama balkonun buyuklugu bazen ısıme yarıyor bu konuda..onun dısında keske bahcelı bı evım olsada bol bol köpegımız olsa dıyen bırıyım..
yok her ayin 23 mutlaka kirmizi kart yerdimm daha gelmedi ama test yapmak istemiyom bakalim nasipp
canım adetin yakınsa regl agrısıdr,adetin geçtikten 12 13.günlerse yumurtalama agrısıdr...gününgeçtiyse tahlil yap..sadece ağrı yanıltıcı bir belirti olabilir
sorunu bir daha alabilir miyim yardımcı olabileceğimiz birşeyse tabiki yardımcı oluruzbana cevap vermeyeceksiniz galiba
muzmut kız sana diyooom benim batta dündü.. belirti neyim var mı sende
bu arada bende çalışıyorum ve gerçekten zor hem çalışıp hem ev işi..
dimeh canım bize belirtilerini anlatsanabenim bat dündü ve hala gelen giden yok.. ruhumdaki gebelik hissinide kaybettim sanırım.. hiç bi belirti bulamıyooom kendimde
hayvan sevgisi harika birşey yaa gerçekten bnde çok istedim ama ona gerçekten vakit ayırmak gerekiyor valla allah kolaylık versin öp köpeğini yerime( isiini bilmediğim için k.bakma köpek dedim bnm arkadaşım vardı çok kızardı köpek dediklerinde..
tatlım benim bahsettigim hergün ortalıgı toplamak degil dip köşe temizlik ...ne kadar da olsa dolap üstleri içleri tozlu kalır silmezsen ..zaten burada herkes calışsın calışmasın yatmadan bir topluyordur evini
hemde nasıl toplama biliyor musun önce gözlerinle sonra bedeninle girmediğin delik kalmıyor. eşim her hafta bir gün maç oynamaya gider dışarı ozamn dip bucak giriyorum akşam evde yokken evimiz çok büyük olmadığı için avantajj tabi onun dışında 2 günde 1 kesin normal temizlik yapıom ama pertim çıkıor valla
bende haftalardır belirtim var deyip duruyordum ama şimcik bi belirti uyduramıyorum sankikalcadan ayaklara sizlamalar biraz bel agrisi gogus ucu hassasiyeti siddetli gaz bitkinlik arada karinda yumurtalarda batmalar saplanmalar falan ama tamamen ruhum beni kandiriyoda olabilir bilmiyom nasipp
yok ben takılmıyorum öyle şeylere ismi vodka..eşim koydu niye vodka demeyın banafotosunuda koydum oglumun
milanım napıyosunuz sumisali çıkmış anam akşam evdede yemeğim yok canımda bişi istemiyo gidiyim dualarımı ediyim uyuyım istiyorum valla :44:
yok ben takılmıyorum öyle şeylere ismi vodka..eşim koydu niye vodka demeyın banafotosunuda koydum oglumun
tatlım benim bahsettigim hergün ortalıgı toplamak degil dip köşe temizlik ...ne kadar da olsa dolap üstleri içleri tozlu kalır silmezsen ..zaten burada herkes calışsın calışmasın yatmadan bir topluyordur evini
hemde nasıl toplama biliyor musun önce gözlerinle sonra bedeninle girmediğin delik kalmıyor. eşim her hafta bir gün maç oynamaya gider dışarı ozamn dip bucak giriyorum akşam evde yokken evimiz çok büyük olmadığı için avantajj tabi onun dışında 2 günde 1 kesin normal temizlik yapıom ama pertim çıkıor valla
oyy kıyamam ozaman ben sana
bende çalışmıyorum evdeyım..bızım evde cok buyuk vede bı tane sıbırya kurdumuz var evde..dolayısıyla hergun ev sılınıp supuruluyor..1 gun aksatsam anında pok göturuyor..bıde evımız kadar hatta evdende buyuk bı balkonumuz var..köpekten dolayı balkon kapısı sureklı acık ve dısarının tozu hep evde..ne kadar temızlersem temızlıyım bı sekılde hep pis oluyorum
sen ne rahat karısın ya gidip yap şu testi istemiyomusn sen bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?