kendini bu ay hamile sananlar buraya

milanım napıyosunuz sumisali çıkmış anam akşam evdede yemeğim yok canımda bişi istemiyo gidiyim dualarımı ediyim uyuyım istiyorum valla :44:

sibirya kurdu mu ben korkarım ondan. tüy falan dikkat et canım

hayvan sevgisi harika birşey yaa gerçekten bnde çok istedim ama ona gerçekten vakit ayırmak gerekiyor valla allah kolaylık versin öp köpeğini yerime ( isiini bilmediğim için k.bakma köpek dedim bnm arkadaşım vardı çok kızardı köpek dediklerinde..

dimeh canım bize belirtilerini anlatsana benim bat dündü ve hala gelen giden yok.. ruhumdaki gebelik hissinide kaybettim sanırım.. hiç bi belirti bulamıyooom kendimde

muzmut kız sana diyooom benim batta dündü.. belirti neyim var mı sende

bu arada bende çalışıyorum ve gerçekten zor hem çalışıp hem ev işi..

kalcadan ayaklara sizlamalar biraz bel agrisi gogus ucu hassasiyeti siddetli gaz bitkinlik arada karinda yumurtalarda batmalar saplanmalar falan ama tamamen ruhum beni kandiriyoda olabilir bilmiyom nasipp

dimeh canım bize belirtilerini anlatsana benim bat dündü ve hala gelen giden yok.. ruhumdaki gebelik hissinide kaybettim sanırım.. hiç bi belirti bulamıyooom kendimde

valla kızlar biliyo bende adet sancısı gibi sancı vardı sadece oyüzden emin bile olamadım işte günüm geçince bugün yani hem idrar hem kan testi yaptırdım ikisindede çıktı başka bişi yok bende ara ara biraz küçük memişlerimin acıması okadar başkada bişi yok ama onlar adet döneminde zaten acırdı azcık

yok ben takılmıyorum öyle şeylere ismi vodka..eşim koydu niye vodka demeyın bana fotosunuda koydum oglumun

kalcadan ayaklara sizlamalar biraz bel agrisi gogus ucu hassasiyeti siddetli gaz bitkinlik arada karinda yumurtalarda batmalar saplanmalar falan ama tamamen ruhum beni kandiriyoda olabilir bilmiyom nasipp
bende haftalardır belirtim var deyip duruyordum ama şimcik bi belirti uyduramıyorum sanki rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin... benim pek umudum yok inş sen hamişsindir

milanım napıyosunuz sumisali çıkmış anam akşam evdede yemeğim yok canımda bişi istemiyo gidiyim dualarımı ediyim uyuyım istiyorum valla :44:

sumısalının yarın mısafırı gelcekmış oyuzden temızlık yapıyor..bende gelıp gıdıyorum arada..ooo uyku belırtısıde bas gösterdı desene kucuk anne

Kıs hiç bahsetmemiştin şaşırdım nasıl yaşion onla ben çok korkarım yavrumu aldınız yoksa resimdeki gibi direk kocaman mı o köpek evde beslemek için fazla büyük diilmi ayrıca yanlış anlama ben anlamam yani meraktan soruom sorun olmuomu ?

sen ne rahat karısın ya gidip yap şu testi istemiyomusn sen bebek

daha birgun gectii ya negatif cikarsaaaa elimdxe bir test var aramizda duygusal bir bag oldu tek cizgi bana ihaneti demek kaldiramam ben bu ihanetii bi kac gun gecsin sonra bakariz varya bu ay oyle gectiki olmasii en dusuk ay bu ay ama allah bilir belki benimde bebisim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…