kendini bu ay hamile sananlar buraya

anladım canım bende dün adet oluyorum sandım ama olmadım. bel ağrısı ve yorgunluk hissi dışında pek belirtim yok gibi sanırım gec adet olcam ben.. zaten eskiden de adet düzensizliğim vardı dkh nı kullanınca düzelmişti bırakınca yine düzensizleşti sanırım.. allah sonumu hayretsin

sibirya kurdu mu ben korkarım ondan. tüy falan dikkat et canım

korkulcak bıse yok..benım kadar köpeklerden korkan bırı olmasın,eskıden köpek gorunce yolumu degıstırır,arkama baka baka kacardım..ama eşım sayesınde aştım bunu..vodkayı 35 gunlukken aldık,elımde buyudu..herseyıyle ben ılgılenıyorum..suan 1 bucuk yasında evlılıgımızle yaşıt yani
sımdı hıcbırınden korkmuyorum hepsini alıp eve getırmek ıstıyorum kafayı yedım

bende çok korkarım eşimde çok sever.. ama ben senin gibi bu korkumu aşabilir miyim bilmiyorum.. bizimde evde mubişlerimiz var.. çok tatlılar.. çocuklarımız diyoruz biz onlara

coooooooooooook guzel bisey bu yaaa en sevdigim cinsten hemde anam bizim yerimiz yok yoksabizde istiyoruz bi tane bizim apartman kucuk balkonu var yer yok alpta o hayvanida benim gibi evde kapatamam ben delirdim hayvanda delirmesinnn

yok kız arada bahsedıyorum ondan..35 gunlukken aldık avucum kadardı..suan 1 bucuk yasında..zaten sıbırya kurtları sürü köpeklerı oldukları ıcın,nerde yasadıgından cok yanında ınsan yada baska hayvanın olması önemlı..yalnız kalmaktan hoslanmıyorlar..balkonumuz cok buyuk aslında yerı orası ama kendısı evde takılmayı uygun göruyor..bıde havlama huyları yok oyuzden kımse sesını bıle duymuyor

ben haziranda evlilikte 1 yılı bitirmiş olacağım. 6 ay d.k. hapıyla korunduktan sonra bıraktım ve adeti gördüm sonrasında 2 adet daha gördüm. yani bu 3, ilaçsız ayım. fakat ilacı bıraktığım ilk ay 30 günde adet olmuşken ikinci ay düzene girdi ve 28,gün adetimi oldum çok şükür. tabi bu dönemlerde hep gebelik bekledim heveslendim testler, rüyalar, belirtiler şu bu derken 3, aya geldim. ve kızlar bu ay adetim 6mayısta başladı ve ben adetim 11,günü wcdeyken akşam akıntım geldi yumurta akı kıvamında ve miktarında. bütün halinde kıvamlı ve şeffaftı benden daha önce de her adetim bittiğinde gelirdi ama d.k hapından sonra hiç olmamıştı. dedim ki tamam bu iyiye işaret yumurtluyorum ama yine de riske atmadım ve o gece birlikte olduk eşimle çarşambaydı ben cuma ve pazar da ilişki planladım ama cuma olmadı. cumartesi ve pazar yani adetin 14. ve 15. günlerinde yaşandı. benim adet olmadan önce göğsüm ağrımaz hala da yok öyle bir şey daha doğrusu belirtim de yok ara ara kasığım ağrıyor hafif hafif. ama umutlanmak istemiyorum. ben doğru zamanda ilişkiye girmiş miyim? o kıvamlı akıntı neydi acaba. adetime 8 gün var ve çok meraktayım BU ARADA d.k. hapını bıraktığım ay vajinal ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış yani gebe kalabilirsin problem yok demişti..

Yalnız milancım köpeğin olduğu yere melekler girmez..

Bebeğin için dua edip namaz kılacağın yer ayrı bi oda olsun oraya köpeğini hiç sokma..(yanlış anlama cnm belki bilmiosun die söledim)

Yalnız milancım köpeğin olduğu yere melekler girmez..

Bebeğin için dua edip namaz kılacağın yer ayrı bi oda olsun oraya köpeğini hiç sokma..(yanlış anlama cnm belki bilmiosun die söledim)

yok bılıyorum..vodkaya zaten evın ıcınde heryer serbest degıl..gıremedıgı ıkı odamız var,kapısı acık olsa bıle gırmez bılıyor yasak oldugunu..oyle durumlarda o ıkı odayı kullanıyorum..onun dısında salon,korıdor,mutfak(balkona acıldıgı ıcın) ve yatak odamız serbest..yemek odası ve mısafırlerın kaldıgı odalar yasak

Cnm inş hamilesindir ..ama biz bedenen diil ruhen hamile olduğumuz için buna biyolojik hamilelerin cvp vermesi gerekir..: )

vodkaya aşık olduuuuuuuuuuuuum

çok tatlı yavrum benim yaaaaaa öp lütfen benim için

dimeh bebişin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

inşallah bol bol dua et bu akşam mübarek günde kabul eder inşallh rabbim

anladım cnm..ne güzel ya bebek olmasa bile bi uğraşın var ..bnm o da yok bende kedi çok istiorum böle minnacıkken alıp büyütmek ama eşim istemiyor..sen diyo çocuk istediğin için onlarla oyalanmak istiyosun ama olunca sonra alışırız ona ayrılması zor olur dio..çocuk için tehlikeli olduğunu düşünüyo..sende çocuk olunca da vodka da evde kalıcak mı ?

ya kızlar ben de 1,5 yıldır bebek isteyenlerdenim
pazar günü temizliğin ardından bel ağrısı başladı p.tesi ağrıdan yürüyemedim bile hep oturdum
salı günü aynısı oldu ben dedim böyle olmucak beyin sinir cerrahına gittim ilaç aldım 2 gündür kullanıyoruma
kadın doğum doktoruna da gittim kadın ultrasonda baktı bişi göremedi adet olunca kan testi yapalım dedi
hala kalçamda ve bacaklarda hafif hafif ağrılar hissediyorum
en son adetimin ilk günü 18 nisan adet düzensizliği de var idrar testi negatif çıktı
A caba hamile miyim diyorum pazar günü tekrar idrar testi yapacağım

korkmuyosan iyi canım. sizde eylül 2010 da mı evlendiniz canım

hamilelerin cevaplaması iyi olur canım benim bi bilgim yok kusura bakma.inş hamilesindir bu arada

evet vodkadan ayrılmayı dusunmuyorum,sonucta kıralık almadık onu ömurluk aldık..kendı zevkımız ıcınde ona bu tramvayı yasatamam gunah..bebek olunca kontrolumuz altında zaman zaman onu koklamasına ızın verırım,köpegın bulundugu eve gelen bebeklerınde bagısıklık sıstemlerı cok guclu oluyor..her bakımdan bı köpek bı cocuga fayda saglar,ıyı ınsan olması yonunde,hayvan bakan onunla bıseyler paylasan cocukların ılerde kötu alıskanlıgı hıcbır sekılde olmazmıs..ılk basta önlem aldıgım surece yalnız bırakmamak gıbı..ılerde o onun en ıyı arkadası olur..haa yalnız bırakmıcam buda köpek ona zarar verır,parcalar dıye degıl..onu nasıl yetıstırırsen karsılıgında onu verır sana..bızımkı sevgı manyagı kendını sevdırmek ıcın gelır kucagıma oturur..tutup bebegede bunu yapar,nerden bılcek zarar verecegını..buyuzden kontrol altında ıkısıde buyur gıderiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…