- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.161
hnd_sdt,
gulguzeli34,
ecem5885,
Duygus57,
muzmut,
yagmuryk,
dimeh,
merys,
fbetuly,
sumisali
kısLar noldu size leynn sustunuz ?
yine kesin indirimli mağaza buldunuz bize demionuz dimiii
valla kızlar biliyo bende adet sancısı gibi sancı vardı sadece oyüzden emin bile olamadım işte günüm geçince bugün yani hem idrar hem kan testi yaptırdım ikisindede çıktı başka bişi yok bende ara ara biraz küçük memişlerimin acıması okadar başkada bişi yok ama onlar adet döneminde zaten acırdı azcık
sibirya kurdu muben korkarım ondan. tüy falan dikkat et canım
bende çok korkarım eşimde çok sever.. ama ben senin gibi bu korkumu aşabilir miyim bilmiyorum..korkulcak bıse yok..benım kadar köpeklerden korkan bırı olmasın,eskıden köpek gorunce yolumu degıstırır,arkama baka baka kacardım..ama eşım sayesınde aştım bunu..vodkayı 35 gunlukken aldık,elımde buyudu..herseyıyle ben ılgılenıyorum..suan 1 bucuk yasında evlılıgımızle yaşıt yani
sımdı hıcbırınden korkmuyorum hepsini alıp eve getırmek ıstıyorum kafayı yedım
Kıs hiç bahsetmemiştin şaşırdımnasıl yaşion onla ben çok korkarım yavrumu aldınız yoksa resimdeki gibi direk kocaman mı o köpek evde beslemek için fazla büyük diilmi ayrıca yanlış anlama ben anlamam yani meraktan soruom sorun olmuomu ?
Yalnız milancım köpeğin olduğu yere melekler girmez..
Bebeğin için dua edip namaz kılacağın yer ayrı bi oda olsun oraya köpeğini hiç sokma..(yanlış anlama cnm belki bilmiosun die söledim)
ben haziranda evlilikte 1 yılı bitirmiş olacağım. 6 ay d.k. hapıyla korunduktan sonra bıraktım ve adeti gördüm sonrasında 2 adet daha gördüm. yani bu 3, ilaçsız ayım. fakat ilacı bıraktığım ilk ay 30 günde adet olmuşken ikinci ay düzene girdi ve 28,gün adetimi oldum çok şükür. tabi bu dönemlerde hep gebelik bekledim heveslendim testler, rüyalar, belirtiler şu bu derken 3, aya geldim. ve kızlar bu ay adetim 6mayısta başladı ve ben adetim 11,günü wcdeyken akşam akıntım geldi yumurta akı kıvamında ve miktarında. bütün halinde kıvamlı ve şeffaftı benden daha önce de her adetim bittiğinde gelirdi ama d.k hapından sonra hiç olmamıştı. dedim ki tamam bu iyiye işaret yumurtluyorum ama yine de riske atmadım ve o gece birlikte olduk eşimle çarşambaydı ben cuma ve pazar da ilişki planladım ama cuma olmadı. cumartesi ve pazar yani adetin 14. ve 15. günlerinde yaşandı. benim adet olmadan önce göğsüm ağrımaz hala da yok öyle bir şey daha doğrusu belirtim de yok ara ara kasığım ağrıyor hafif hafif. ama umutlanmak istemiyorum. ben doğru zamanda ilişkiye girmiş miyim? o kıvamlı akıntı neydi acaba. adetime 8 gün var ve çok meraktayım BU ARADA d.k. hapını bıraktığım ay vajinal ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış yani gebe kalabilirsin problem yok demişti..
daha birgun gectii ya negatif cikarsaaaa elimdxe bir test var aramizda duygusal bir bag oldu tek cizgi bana ihaneti demek kaldiramam ben bu ihanetii bi kac gun gecsin sonra bakariz varya bu ay oyle gectiki olmasii en dusuk ay bu ay ama allah bilir belki benimde bebisim olur
yok bılıyorum..vodkaya zaten evın ıcınde heryer serbest degıl..gıremedıgı ıkı odamız var,kapısı acık olsa bıle gırmez bılıyor yasak oldugunu..oyle durumlarda o ıkı odayı kullanıyorum..onun dısında salon,korıdor,mutfak(balkona acıldıgı ıcın) ve yatak odamız serbest..yemek odası ve mısafırlerın kaldıgı odalar yasak
vodkaya aşık olduuuuuuuuuuuuum
çok tatlı yavrum benim yaaaaaa öp lütfen benim için
vodkaya aşık olduuuuuuuuuuuuum
çok tatlı yavrum benim yaaaaaa öp lütfen benim için
dimeh bebişin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin
korkmuyosan iyi canım. sizde eylül 2010 da mı evlendiniz canımkorkulcak bıse yok..benım kadar köpeklerden korkan bırı olmasın,eskıden köpek gorunce yolumu degıstırır,arkama baka baka kacardım..ama eşım sayesınde aştım bunu..vodkayı 35 gunlukken aldık,elımde buyudu..herseyıyle ben ılgılenıyorum..suan 1 bucuk yasında evlılıgımızle yaşıt yani
sımdı hıcbırınden korkmuyorum hepsini alıp eve getırmek ıstıyorum kafayı yedım
hamilelerin cevaplaması iyi olur canım benim bi bilgim yok kusura bakma.inş hamilesindir bu aradaben haziranda evlilikte 1 yılı bitirmiş olacağım. 6 ay d.k. hapıyla korunduktan sonra bıraktım ve adeti gördüm sonrasında 2 adet daha gördüm. yani bu 3, ilaçsız ayım. fakat ilacı bıraktığım ilk ay 30 günde adet olmuşken ikinci ay düzene girdi ve 28,gün adetimi oldum çok şükür. tabi bu dönemlerde hep gebelik bekledim heveslendim testler, rüyalar, belirtiler şu bu derken 3, aya geldim. ve kızlar bu ay adetim 6mayısta başladı ve ben adetim 11,günü wcdeyken akşam akıntım geldi yumurta akı kıvamında ve miktarında. bütün halinde kıvamlı ve şeffaftı benden daha önce de her adetim bittiğinde gelirdi ama d.k hapından sonra hiç olmamıştı. dedim ki tamam bu iyiye işaret yumurtluyorum ama yine de riske atmadım ve o gece birlikte olduk eşimle çarşambaydı ben cuma ve pazar da ilişki planladım ama cuma olmadı. cumartesi ve pazar yani adetin 14. ve 15. günlerinde yaşandı. benim adet olmadan önce göğsüm ağrımaz hala da yok öyle bir şey daha doğrusu belirtim de yok ara ara kasığım ağrıyor hafif hafif. ama umutlanmak istemiyorum. ben doğru zamanda ilişkiye girmiş miyim? o kıvamlı akıntı neydi acaba. adetime 8 gün var ve çok meraktayım BU ARADA d.k. hapını bıraktığım ay vajinal ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış yani gebe kalabilirsin problem yok demişti..
anladım cnm..ne güzel ya bebek olmasa bile bi uğraşın var ..bnm o da yokbende kedi çok istiorum böle minnacıkken alıp büyütmek ama eşim istemiyor..sen diyo çocuk istediğin için onlarla oyalanmak istiyosun ama olunca sonra alışırız ona ayrılması zor olur dio..çocuk için tehlikeli olduğunu düşünüyo..sende çocuk olunca da vodka da evde kalıcak mı ?
korkmuyosan iyi canım. sizde eylül 2010 da mı evlendiniz canım
hamilelerin cevaplaması iyi olur canım benim bi bilgim yok kusura bakma.inş hamilesindir bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?