- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.421
şu an iş yerindeyim canım ama belki akşam iş çıkışı alır yaparım biyagmur yk sende yap bi test hadi kiz silikte ciksa raziyiz
giderken yolda herkese bn galiba gebeyim demeyede başlardım herhald
allah inşallah en kısa zamanda sizi de yavrunucza kavuşturur canımhaklısın canım ya durumun zor çaresiz beklicen.sen yine iyi 7 ay bekledin ben 16 aydır bekliyom bu ayda bitiyo 17 olacak :) eşim artık ümidini yitirdi bizim çocuğumuz olmayacak diyo
insallah senden de guzel bi haber aliriz burdaki kizlar hepsi hamile olsada bizde yeni topik acsak butun kizlar toplandik hamile kaldik diyevalla atesi bilmiyom ama ben 4 gun once falan ateslendim ama deli gibi usuyordum bobregim cok sizliyordu herkes sicaktan yaniyodu ben corab hirka ne varsa onlarla dolasiyodum :2:
anaa hiçbişey anlamadım bu ay adet göruyom dıyon ve bu ay geldi diyon ne geldi bebiş mi anlamadım yaaaa...benım geçen adetim çok az gelmişti:18::18:
evet ya dusunce gucuyle hamilelikkkk tiptaaa devrimmm
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ben kendi kendimi anlayabiliyormuyum ki sen anlayasin
ya canim benim bak benim son iki adetim cok az geldi
ve bu seferde öyle yani dünden beri tam olarak adet görmeye basladim ama yine az geliyor
bende diyorum ki acaba üzerine görmemidir bu ay
gecen aylardan kalma rahmim kalindiysa bebek olusmustur kolaylikla
yani ben deliriyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizdeki bu potonsiyel ve piskolojik gebeliklee dokuz doğurucaz sonunda bakalım hahha
bizdeki bu potonsiyel ve piskolojik gebeliklee dokuz doğurucaz sonunda bakalım hahha
evet inşallah bu ay hepimize şans getirir.kızlar sizden hamiş haberleri geldikçe çok mutlu oluyorum.ümidimde artıyo :)
canım benim inşallah bizde senin hamiş haberini alcaz en kısa zamanda burdan allahın izniyle
hacı hoca yerine artık bizi önerirler....yalnız dimeh senin bacakları dikecektik havaya yaa ,,neyse artık doğumda dikersin havaya bacaklarıı hahahahaa
kız 1 saattir yazılanları okumaktan öldüm..
muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt sende mi hamılesın yoksam kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz
dun hepınıze cok dua ettım,bu kadar cabuk tutacagını tahmın etmemıstım yaaaaaaa
doktora gittiginde daha da deli gıbı kutlarız bunu
mıyopınınde kanaması olmus,inşallah önemlı bı durum yoktur..hamıleyken kanamalar olabılıyor bazen:49
bu arada herkeslere günaydınnnnnn
ayyy canım benim ağzına sağlık allahım duysun dualarımızı.aminnn inşallah bebişim bu ay benimledir.
muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt sende mi hamılesın yoksam kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz
mıyopınınde kanaması olmus,inşallah önemlı bı durum yoktur..hamıleyken kanamalar olabılıyor bazen:49
bu arada herkeslere günaydınnnnnn[/günaydııın evet muzmutta hamile sıra sende inşallah evet ya kan tahlilini 3 gün sonramı ne alıcakmış pazartesi burda kutlama var
adetım dun bıttı benım..hıcbır cınsı munasebetım olmadı ve kasıgımda yıne o sancı var..kızlar bundan öte mucıze olabılır mii
artık el degmeden hamıle kalabılıyorum
bu arada herkeslere günaydınnnnnn[/günaydııın evet muzmutta hamile sıra sende inşallah evet ya kan tahlilini 3 gün sonramı ne alıcakmış pazartesi burda kutlama var
oooff inşallah sırada ben varımdır dimeh..burada uzuuuuun bı kuyruk var,azcık kenardan kenardan çaktırmadan önlere ilerlesem iyi olur yaaawww
yoksa bendekı bu şansla kesın en son ben hamıle kalırım..
buranında maglum sonu yok
inşllh benmde çok önemli bir hafta benim için işyerinde stresten bile uzak tutuyorum kendimi ama dün çok stres yaptım nys bugün ovulasyon gunum arkadaslar 30 da yumurtlama günüm hadi bakalım inşllh bir kaç hafta sonra GEBEYİMM VAR MI BANA YAN BAKAN HEEEYYTTT diyee bağracağım burada inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?