kendini bu ay hamile sananlar buraya

yagmur yk sende yap bi test hadi kiz silikte ciksa raziyiz
şu an iş yerindeyim canım ama belki akşam iş çıkışı alır yaparım bi valla panik oluyorum düşününce bile... ama yok ya hiiiç umudum yok. biz hiç uğraşmadıkki bu ay ama tesadüfen bi kere yumurtlama günüme denk geldi sanırım aay bilemiyorum korunmayı bırakalı 2 ay oldu hemen olur muki ben öyle kimsyede anlatamam hemen herkes çok şaşırır bea rabbim hayırlısını nasib eder inşallah.. bu kadar istediğimin ve bu kadar panik yapacığımın ben bilem farkında değildim yaaa:18: çoook tırsssssssssssıyorum
giderken yolda herkese bn galiba gebeyim demeyede başlardım herhald

hahaha bu sabah bende ortada fol yok yumurta yok dahaa test bilem yapmadım.. silik cızgı neyim bilem görmedim. adetim 2 gün gecikti diye, otobüsten indim karnımı tutuyorum sanki 8 aylık hamileyim

haklısın canım ya durumun zor çaresiz beklicen.sen yine iyi 7 ay bekledin ben 16 aydır bekliyom bu ayda bitiyo 17 olacak :) eşim artık ümidini yitirdi bizim çocuğumuz olmayacak diyo
allah inşallah en kısa zamanda sizi de yavrunucza kavuşturur canım

bencede eğer hepimiz hamile çıkarsak burdan yeni bi topik şart

anaa hiçbişey anlamadım bu ay adet göruyom dıyon ve bu ay geldi diyon ne geldi bebiş mi anlamadım yaaaa...benım geçen adetim çok az gelmişti:18::18:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

ben kendi kendimi anlayabiliyormuyum ki sen anlayasin

ya canim benim bak benim son iki adetim cok az geldi

ve bu seferde öyle yani dünden beri tam olarak adet görmeye basladim ama yine az geliyor

bende diyorum ki acaba üzerine görmemidir bu ay

gecen aylardan kalma rahmim kalindiysa bebek olusmustur kolaylikla

yani ben deliriyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet inşallah bu ay hepimize şans getirir.kızlar sizden hamiş haberleri geldikçe çok mutlu oluyorum.ümidimde artıyo :)

o da ıyıymış valla bende üstüne gördum zannetttim ama tahlil yaptım çıkmadı yanı o üstüne görme kahverengı oluyormuş ve bulaş bulaş.annemden biliyom.hayırlısı ya

kız 1 saattir yazılanları okumaktan öldüm..
muzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt sende mi hamılesın yoksam kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz
dun hepınıze cok dua ettım,bu kadar cabuk tutacagını tahmın etmemıstım yaaaaaaa
doktora gittiginde daha da deli gıbı kutlarız bunu
mıyopınınde kanaması olmus,inşallah önemlı bı durum yoktur..hamıleyken kanamalar olabılıyor bazen :49

bu arada herkeslere günaydınnnnnn

hacı hoca yerine artık bizi önerirler....yalnız dimeh senin bacakları dikecektik havaya yaa ,,neyse artık doğumda dikersin havaya bacaklarıı hahahahaa

evet amuda kalmış şeklini alıp kocama bacakalrımdan sallandırıcaktım kendimi doğumu normal istiyorum artık o zaman yardım eder bana

günayyydınnn canım hoş geldin :)

ayyy canım benim ağzına sağlık allahım duysun dualarımızı.aminnn inşallah bebişim bu ay benimledir.

inşllh benmde çok önemli bir hafta benim için işyerinde stresten bile uzak tutuyorum kendimi ama dün çok stres yaptım nys bugün ovulasyon gunum arkadaslar 30 da yumurtlama günüm hadi bakalım inşllh bir kaç hafta sonra GEBEYİMM VAR MI BANA YAN BAKAN HEEEYYTTT diyee bağracağım burada inşlhhh

adetım dun bıttı benım..hıcbır cınsı munasebetım olmadı ve kasıgımda yıne o sancı var..kızlar bundan öte mucıze olabılır mii
artık el degmeden hamıle kalabılıyorum

adetım dun bıttı benım..hıcbır cınsı munasebetım olmadı ve kasıgımda yıne o sancı var..kızlar bundan öte mucıze olabılır mii
artık el degmeden hamıle kalabılıyorum

ileri teknoloji gebelik harikasısın sen artık kıs nasıl becerdin ben gün aşırı yapıyom yapıyom olmuyo acaba biz yanlışmı yapıyoz aylardır :)eşimin bu aralar midesi bulanıyo diyom yanlışlıkla sen mi hamiş kaldın :)

aminnnn canım inşallah başarılı bir operasyon olur.boş bırakma bu günleri misafirlerede söyle gelmesinler de bizim bebek çalışması var :)be görümceme diyom valla o da bahane uydurup kayınvalidemleri bize getirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…