kendini bu ay hamile sananlar buraya

selam kızlarrr naparsınız bakalımmm
kızzz muzmutt hamilesin işteee ayy hala nasıl duruyosun git kan ver kızz....ayy ben coktannn gitmiştim bilee vallaaa

canim burda oyle kolay degil cok geri burasii turkiyenun 30 yil onceki hali gibi hastane ve doktorlar acisindan sen anla artik bende dilde yok kocam bugun bakacak hastane doktor nerde yaptirabiliyoz diye bu arada hafta sonu girer daha kesinlesir zaten pazartesi acilis var ondan sonra bi hal caresine bakcaz hayirlisi allahtan...

canım kendinde gördüğün değişik bir belirti varmı hamileyim diyebileceğin.benim sol kasıktaki batmalar ve gece ateşlenmeler devam ediyo.adet günüm 2.si geçsin diye bekliyom test için tabi kırmızılar gelmezse :)

valla bende durmazdım ki doğru kan testine ordan doktora sonra mahalleye ve telefonla duyuruya :))

burda ne mahalle ne doktor nede dil var hastanede randevusuz olmuyo yani elim kolum bagli ya bi tarafimi kircam oyle griple falan gidemem acile yada pasa pasa beklicem sabrin sonu selamettir 7 aydir bekliyom 3 gun hayli hayli beklerimm kusumlaaa

hımm ozaman mecbur bekleyeceksin..Allah sabır versin ozaman sana:18:

kızlar adet olsan da olmasan da ateşin artar mı

Canim ben düsüyor diye biliyordum

amaaaaaaaaaaaaaaaaa

suan var ya ben kendimi adet görmeme ragmen gebe saniyom

anam ne yapayim cok az adet oluyom suan

gerci gecen iki adette öyle olmustu amaaaaaaaaaaaaaaa belki bu yavumun gelisinin habercisiydi veeeeeeeeeeeeeee
bu ay geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

burda ne mahalle ne doktor nede dil var hastanede randevusuz olmuyo yani elim kolum bagli ya bi tarafimi kircam oyle griple falan gidemem acile yada pasa pasa beklicem sabrin sonu selamettir 7 aydir bekliyom 3 gun hayli hayli beklerimm kusumlaaa

haklısın canım ya durumun zor çaresiz beklicen.sen yine iyi 7 ay bekledin ben 16 aydır bekliyom bu ayda bitiyo 17 olacak :) eşim artık ümidini yitirdi bizim çocuğumuz olmayacak diyo

insallah senden de guzel bi haber aliriz burdaki kizlar hepsi hamile olsada bizde yeni topik acsak butun kizlar toplandik hamile kaldik diye valla atesi bilmiyom ama ben 4 gun once falan ateslendim ama deli gibi usuyordum bobregim cok sizliyordu herkes sicaktan yaniyodu ben corab hirka ne varsa onlarla dolasiyodum :2:

haklısın canım ya durumun zor çaresiz beklicen.sen yine iyi 7 ay bekledin ben 16 aydır bekliyom bu ayda bitiyo 17 olacak :) eşim artık ümidini yitirdi bizim çocuğumuz olmayacak diyo

Yazik yaaaaaa

de öle demesin

Allah büyük belkide en kisa zamanda gelecek Insallah

ama iste insaniz sonucta her istedigimiz hemen olsun istiyoruz

ha ha ha :) kız valla hoşuma gitti topik olayı ama hemen hamile kalmak lazım :) işte ateşle bir üşümem var ama bir saat sonra geçiyo sabah iyiyim batmalar devam ediyo zaten.bu ay doktor kontrolünde çatlamamı izledik yumurta takibi güzeldi sorun yoktu ben o dönemlerde ilişkiye girip belimin altına yastık koyup sabaha kadar yattım ondan ümitliyim biraz da

varya resmen birbirimize söyleye söyleye önce ruhları sonra bedenleri hamileleştirdik yaa

oyle demeyin allah buyuk bak bende polikistik ower var demisti doktor bende diyodum kirmizi gelsin sogana falan baslicam diye bak allahin isi ol dedimi oluyo yeterki isyana dusmeyin umutlu olun insallah rabbim nasip eder o herseyin hayirlisini bizden daha iyi bilir.biz bu ay oyle tuhaf gecirdikki anlatsam inanamazsin ama rabbimin ol demesine bakar sen sadece ondan istemeye devam et insallah oda seni eli bos birakmaz...

anaa hiçbişey anlamadım bu ay adet göruyom dıyon ve bu ay geldi diyon ne geldi bebiş mi anlamadım yaaaa...benım geçen adetim çok az gelmişti:18::18:

Yazik yaaaaaa

de öle demesin

Allah büyük belkide en kisa zamanda gelecek Insallah

ama iste insaniz sonucta her istedigimiz hemen olsun istiyoruz

onun içinde kolay değil biliyorum ama üzüldüğümün farkında değil herhalde yani canım az değil 16 ay dene olmasın sorun da yok ki doktora da gittik birlikte.bu ay kırmızılar gelirse ilk günü doktor bekliyo gidicem yine.glmezse bebeğimi götürürüm al işte tuttu diye

çok sağol canım moral oldu banada gerçekten rabbim ol dedikten sonra doktorlar bile donup kalıyo.ben her saat başı allahım sen bizede hayırlı sağlıklı evlatlar ver diyorum.inşallah olur birgün ben ümitliyim eşim ümidini yitirse bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…