- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.401
selam kızlarrr naparsınız bakalımmm
kızzz muzmutt hamilesin işteee ayy hala nasıl duruyosun git kan ver kızz....ayy ben coktannn gitmiştim bilee vallaaa
giderken yolda herkese bn galiba gebeyim demeyede başlardım herhald
giderken yolda herkese bn galiba gebeyim demeyede başlardım herhald
canim burda oyle kolay degil cok geri burasii turkiyenun 30 yil onceki hali gibi hastane ve doktorlar acisindan sen anla artik bende dilde yok kocam bugun bakacak hastane doktor nerde yaptirabiliyoz diye bu arada hafta sonu girer daha kesinlesir zaten pazartesi acilis var ondan sonra bi hal caresine bakcaz hayirlisi allahtan...
valla bende durmazdım kidoğru kan testine ordan doktora sonra mahalleye ve telefonla duyuruya :))
ahhh ahh sormaa deli deli gülerdim ben kesinn durup durupkan verirkende o kadar emin uzatırdım ki kolumaa hemşire direk sen hamilesin gerek yok kan testine derdi heraldeee
canim burda oyle kolay degil cok geri burasii turkiyenun 30 yil onceki hali gibi hastane ve doktorlar acisindan sen anla artik bende dilde yok kocam bugun bakacak hastane doktor nerde yaptirabiliyoz diye bu arada hafta sonu girer daha kesinlesir zaten pazartesi acilis var ondan sonra bi hal caresine bakcaz hayirlisi allahtan...
kızlar adet olsan da olmasan da ateşin artar mı
burda ne mahalle ne doktor nede dil var hastanede randevusuz olmuyo yani elim kolum bagli ya bi tarafimi kircam oyle griple falan gidemem acile yada pasa pasa beklicem sabrin sonu selamettir 7 aydir bekliyom 3 gun hayli hayli beklerimm kusumlaaa
canım kendinde gördüğün değişik bir belirti varmı hamileyim diyebileceğin.benim sol kasıktaki batmalar ve gece ateşlenmeler devam ediyo.adet günüm 2.si geçsin diye bekliyom test için tabi kırmızılar gelmezse :)
hahahhahakesin kesin yolda yürüken hatta üzerime tabela takardım dikkat hamile die!!! ahhahha
haklısın canım ya durumun zor çaresiz beklicen.sen yine iyi 7 ay bekledin ben 16 aydır bekliyom bu ayda bitiyo 17 olacak :) eşim artık ümidini yitirdi bizim çocuğumuz olmayacak diyo
insallah senden de guzel bi haber aliriz burdaki kizlar hepsi hamile olsada bizde yeni topik acsak butun kizlar toplandik hamile kaldik diyevalla atesi bilmiyom ama ben 4 gun once falan ateslendim ama deli gibi usuyordum bobregim cok sizliyordu herkes sicaktan yaniyodu ben corab hirka ne varsa onlarla dolasiyodum :2:
insallah senden de guzel bi haber aliriz burdaki kizlar hepsi hamile olsada bizde yeni topik acsak butun kizlar toplandik hamile kaldik diyevalla atesi bilmiyom ama ben 4 gun once falan ateslendim ama deli gibi usuyordum bobregim cok sizliyordu herkes sicaktan yaniyodu ben corab hirka ne varsa onlarla dolasiyodum :2:
haklısın canım ya durumun zor çaresiz beklicen.sen yine iyi 7 ay bekledin ben 16 aydır bekliyom bu ayda bitiyo 17 olacak :) eşim artık ümidini yitirdi bizim çocuğumuz olmayacak diyo
Canim ben düsüyor diye biliyordum
amaaaaaaaaaaaaaaaaa
suan var ya ben kendimi adet görmeme ragmen gebe saniyom
anam ne yapayim cok az adet oluyom suan
gerci gecen iki adette öyle olmustu amaaaaaaaaaaaaaaa belki bu yavumun gelisinin habercisiydi veeeeeeeeeeeeeee
bu ay geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yazik yaaaaaa
de öle demesin
Allah büyük belkide en kisa zamanda gelecek Insallah
ama iste insaniz sonucta her istedigimiz hemen olsun istiyoruz
varya resmen birbirimize söyleye söyleye önce ruhları sonra bedenleri hamileleştirdik yaa
oyle demeyin allah buyuk bak bende polikistik ower var demisti doktor bende diyodum kirmizi gelsin sogana falan baslicam diye bak allahin isi ol dedimi oluyo yeterki isyana dusmeyin umutlu olun insallah rabbim nasip eder o herseyin hayirlisini bizden daha iyi bilir.biz bu ay oyle tuhaf gecirdikki anlatsam inanamazsin ama rabbimin ol demesine bakar sen sadece ondan istemeye devam et insallah oda seni eli bos birakmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?