kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kuzummmmmmmmmmm

hosgeldin bebegim nasilsin canooooooooooo

sagol dualrin icin bitanem

Allah önce güzel kalbine sonra bizlere versin hayirlisiyla canim benimmmmmmmmmm

kız ne bılım cok isteyınce oluyormus demekkı gercektende..senınde kocan cok ıstedı herhalde

yok canım eşime dedim zaten bu hafta kapı zilini sökeceğim cepleri hafta sonu kapayacağım kapıyada rahatsız etmeyin yazacağım

Kuzummmmmmmmmmm

hosgeldin bebegim nasilsin canooooooooooo

sagol dualrin icin bitanem

Allah önce güzel kalbine sonra bizlere versin hayirlisiyla canim benimmmmmmmmmm

kız ooof ne guzel moral verdın bak sımdı..Allah önce sana sonra bıze versın dıyerek
yoksa ben hep burda bı basıma kalacam dıye dusunuyorum..
hee o benım oglum vodka

kız ooof ne guzel moral verdın bak sımdı..Allah önce sana sonra bıze versın dıyerek
yoksa ben hep burda bı basıma kalacam dıye dusunuyorum..
hee o benım oglum vodka

oh oh iyi götürüyon vodka yi

canoooo tabi ki bitanemmmmmm olsun hayirlisiyla saglicakla en kisa zamanda göbüsünde bir ufak kelebek

oh oh iyi götürüyon vodka yi

canoooo tabi ki bitanemmmmmm olsun hayirlisiyla saglicakla en kisa zamanda göbüsünde bir ufak kelebek

inşallah burdaki tum bekleyenler bu ay hamıle kalır yaaa..tek ıstegım bu..
bugunde oruç tutim dedim,recep ayında 8 gun oruc tutanın Allah dılegını kabul edermiş..
ama hep aklımdan mutfaga gıdıp atıstırmak gecıyor,hop bırden aklıma gelıyor oruc..
bı kaza olmadan tamamlasam ıyı olur

bı bılgı verıyoz onuda yanlış verıyoz..
dogrusu bu kızlar

Receb büyük bir aydır.Receb ayında bir gün oruç tutana, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur.
7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır.
8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır.
10 gün oruç tutana, Allah istediğini verir.
15 gün oruç tutana, bir münadi, "Geçmiş günahların affoldu" der.

Allah kabul etsin bitanem

evet hayirlisiyla hamile kalsakta artikin kusmalardan musmalardan bahsetsek yahuuuuuuu

Allah kabul etsin canım demek 8 gün ha.. peşpeşe mi tutmak gerekiyormuş canım bi bilgin var mı

ben soruyu yazana kadar cevabım gelmiş

Allah kabul etsin canım demek 8 gün ha.. peşpeşe mi tutmak gerekiyormuş canım bi bilgin var mı

yok 8 degıl 10 gunmuş
regaip kandılıyle ılgılı dun dın sayfalarından arastırma yaparken ögrendım recep ayında tutulacak orucları..
ramazandan sonra gelen en mubarek aymış recep..
peşpeşe degıl recep ayı içinde tutulcak canım

millancım bu durumda senin 10 gün tutman gerekiyor 8 gün değil ve ben böle dualarla isteklere çok innaıyorum allah kabul ediyo valla rabbim çok büyük

Allah kabul etsin bitanem

evet hayirlisiyla hamile kalsakta artikin kusmalardan musmalardan bahsetsek yahuuuuuuu

valla yaa..
bı tutturmusuz kasıgıma bısey saplanıyor,kasıgıma bısey batıyor
ötesi yok..
ama ben gördumkı ortada bısey yokken bıle o kasıga batmalar oluyor
demek bu gune kadar hıc kendımızı dınlememısız

teşekkür ederim canım cevabın için

millancım bu durumda senin 10 gün tutman gerekiyor 8 gün değil ve ben böle dualarla isteklere çok innaıyorum allah kabul ediyo valla rabbim çok büyük

evet 10 gun..ıyıkı emın olmak ıcın bakmısım yoksa bende 8 tutcaktım..
allah herkesın duasını kabul etsın..

evet canım ya :) başka belirti çıkmadı ki daha .mide bulantısı bir ay geçince falan oluyo herhalde ama hiç olmaya biliyoda bu nasıl şey ya :)

evet canım ya :) başka belirti çıkmadı ki daha .mide bulantısı bir ay geçince falan oluyo herhalde ama hiç olmaya biliyoda bu nasıl şey ya :)

kız bıde ögrendık ya mıde bulantısının daha ılerleyen zamanlarda olan bısey oldugunu..daha kımsenın mıdesı bulanmıyor
herkes artık ılk belırtılerı yasıyor kasık batması,bel agrısı
ama ortada bebek yok

hahahahaha

evetz ya bende diyom eskiden meger hic kendimi gözetlememisim ben

ama ne zaman ki hamile kalmak istiyoruz anam vücut bir yandan bizim ruh bir yandan horrrrrraaaaaaaa

basliyoruz yok kicimda sivilce cikti hamile miyim

yok burnumdan kil gözüküyo hormonlardanmidir hamilemiyim

yok orama o oldu burama b u oldu

ben simdi neyim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

evet ya ben sadece kasık ağrısı hafif bide bel ağrısı bide demin canım ayran istedi içtim okadar başka bişi yok benim bebem nie iştahsız böle canı bişi ,istemiyo

ben burdakı baska bı topıcte okumustum..
hamıleyken kırpıkler bırbırne dolanırmıs,ben bu ay onu bıle basarmıstım ama yok hepsı halüsilasyonmuş
bıde gögus ucları emzıren kadınlarınkı gıbı kahverengılesıyormus,cevresınde damarlar görunur hale gelıyormus..
valla hepsını basardım bunların..
ama ne zamankı adet oldum,gözum dogruyu görmeyı basardı..hepsı uctu gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…