- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.381
kizlar bu test buda kusummmmEki Görüntüle 427615 Eki Görüntüle 427616 Eki Görüntüle 427615 Eki Görüntüle 427616
benimkiler muhabbet kuşu canımama henüz sadece birbirleriyle muhabbet ediyorlar
ahanda işte bizim çocuklarımız...soldaki mavi olan erkek yeşil olan dişi(yükleyebilmişimdir umarım )
Eki Görüntüle 427611
kizlar bu test buda kusummmmEki Görüntüle 427615 Eki Görüntüle 427616 Eki Görüntüle 427615 Eki Görüntüle 427616
canım sen silikte olsa görmüşsün bi umudun var ben sıkıldım tek çizgi görmekten.hayırlı olsun bebişin
insallah netlesir canim ya bi yanim tamam dogrudur diyo bi yanim yok sen gorursun kirmizilari diyo hayirlisi allahtan rabbim tum isteyenlere nasip etsin fotoda isiktan net degil normalde bakinca daha belirgin ama zaten daha iki gun gecti daha bi kac gun gecsin bakalim...
çok tatlı maşallah canımallah uzun-güzel ömürler versin onada, bebişine de, tabim eşin ve sanada
gönlünü ferah tut muzmut Rabbim hayırlısını versin inşallah
insallah netlesir canim ya bi yanim tamam dogrudur diyo bi yanim yok sen gorursun kirmizilari diyo hayirlisi allahtan rabbim tum isteyenlere nasip etsin fotoda isiktan net degil normalde bakinca daha belirgin ama zaten daha iki gun gecti daha bi kac gun gecsin bakalim...
muzmuuuuutum muzlusütüm çok sevindimmmmm...silik falan olsun,hiç olmazsa çıkmazdı heraldee...yine çok kaptrmayalım,dur heyecan yaptm...vay be bu topiğe gireli 4 gün falanmı oldu ne ve 2 hamile haberiii....çok umutluyum bu gruptan..
insallah rabbim hepimize saglikli hayirli salih evlatlar versinnn insallahhhhh ben test icin erken diyodum ya yine beklicem pazartesi acilis var salidan sonra kirmizilari gormezsem doktora gidicem burdada cok zor doktor ivir zivirlari yaaaa...
gecen haftaninnnnnnnnnnn
sen ağır şeylerden kaçın yinede ...şu an tutunma aşamasında olabilrr...yavaş yavaş yap herşeyi marsta yürüyen astronotlar gibi,sakin sakin...bu söylediklerim dimeh hanım içinde geçerli,çaylarınızın yerini pekmezli şerbet alırsa ne sevinir bebişlerr var yaa,kocaman kessecikler yaparlar size minnoşlarmm
selam kızlarrr naparsınız bakalımmm
kızzz muzmutt hamilesin işteee ayy hala nasıl duruyosun git kan ver kızz....ayy ben coktannn gitmiştim bilee vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?