kendini bu ay hamile sananlar buraya

cok guzeller yaa mavisinden babaminda vardi onceden gelirdi omuzunda dururdu elinden yemek falan yerdiii kac yil hep beraberdiler.

canım sen silikte olsa görmüşsün bi umudun var ben sıkıldım tek çizgi görmekten.hayırlı olsun bebişin

insallah netlesir canim ya bi yanim tamam dogrudur diyo bi yanim yok sen gorursun kirmizilari diyo hayirlisi allahtan rabbim tum isteyenlere nasip etsin fotoda isiktan net degil normalde bakinca daha belirgin ama zaten daha iki gun gecti daha bi kac gun gecsin bakalim...

gönlünü ferah tut muzmut Rabbim hayırlısını versin inşallah

çok tatlı maşallah canım allah uzun-güzel ömürler versin onada, bebişine de, tabim eşin ve sanada

muzmuuuuutum muzlusütüm çok sevindimmmmm...silik falan olsun,hiç olmazsa çıkmazdı heraldee...yine çok kaptrmayalım,dur heyecan yaptm...vay be bu topiğe gireli 4 gün falanmı oldu ne ve 2 hamile haberiii....çok umutluyum bu gruptan..

muzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

ay kiz hadi hayirkisi olsun anam,tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamilesin kesin

tabiki canım geçsin bir kaç gün daha çünkü yeni bir gebelikse de ilk günlerde biraz silik çıkar gün geçtikçe belirginleşir.sen içini ferah tut bence çok tatlı bir bebiş geliyo :)

insallah rabbim hepimize saglikli hayirli salih evlatlar versinnn insallahhhhh ben test icin erken diyodum ya yine beklicem pazartesi acilis var salidan sonra kirmizilari gormezsem doktora gidicem burdada cok zor doktor ivir zivirlari yaaaa...

kızlar ben bu sitenin uğuruna inanıyorum artık hamile haberleri
geliyo ne güzel :) darısı tüm isteyipte bulamayanlara eminim bizde yakında hamiş olcaz

insallah rabbim hepimize saglikli hayirli salih evlatlar versinnn insallahhhhh ben test icin erken diyodum ya yine beklicem pazartesi acilis var salidan sonra kirmizilari gormezsem doktora gidicem burdada cok zor doktor ivir zivirlari yaaaa...

sen ağır şeylerden kaçın yinede ...şu an tutunma aşamasında olabilrr...yavaş yavaş yap herşeyi marsta yürüyen astronotlar gibi,sakin sakin...bu söylediklerim dimeh hanım içinde geçerli,çaylarınızın yerini pekmezli şerbet alırsa ne sevinir bebişlerr var yaa,kocaman kessecikler yaparlar size minnoşlarmm

selam kızlarrr naparsınız bakalımmm
kızzz muzmutt hamilesin işteee ayy hala nasıl duruyosun git kan ver kızz....ayy ben coktannn gitmiştim bilee vallaaa

ben bu ay resmen deli dana gibiydim bu sabah bile cunku bu ay olma ihtimali cok dusuk tahmin ediyordum yumurtlama gunlerinde zorunlu istirahat yaptik beyim hastaydi nasil oldu bu bebk anlamadim ama icimde acayip bir calisma var ondan eminim valla bende sigara yok cay bile gunde bi baardak iciyom oda sifir seker gun boyu mekke hurmasi yiyom onun disinda meyve sebze biraz kalsiyuma agirlik vermem gerekli galiba o kadar ogretmenim...
dimeh rapor veriyom sabah ikinci cisimle yaptim zaten 2 dakika gecmeden bu hali aldi hayirlisi allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…