- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.481
AMİNNN canım sağol.yaşım 26 da evlilik 16 ay aldı başını gidiyo.yumurtlama günüm 19-20 siydi o dönemi boş geçirmedim inşallah tutar canım yadoktor ultrasonda yumurtamın çatladığını gördü yani sorun yok normalde bekliyorum işte
Canimsin amin. Daha o kadar yeni ki. Cok baska biseymis gercekten.
kalp atısını duyduktan sonra dusuk rıskı % 10 a iniyorsa bu cok guzel bısey..
senden ogrenecegımız ne cok sey var..ilk hamılemız sensın
hepsını yasadıkca bıze anlat..bızde sayende bılınclı hamıleler olalım
inşallah saglıklı bı bebısın vardır,butun testlerın mukemmel gecer
Kizlar size bisey soliim. Annem otlari kaynatmayi falan cok sever. Kendine benzeyen bir arkadasi var. Benim bebek istedigimi biliyodu kadin. Demis ki anneme iste bir tanidiklarinin bebegi olmuyomus 17 senedir. Bogurtlen kokunun suyunu kaynatip icince hamile kalmis oglu olmus. Neyse annem gitmis kendi toplamis kaynatmis bir de. Siseyle bana getirdi. 14 gun ictim fakat tadi igrenc otesi igrenc. Netten arastirdim gercekten rahimle ilgili cok guzel bilgiler iceriyordu. Kuvvetlendiriyormus vs. Acaba onun da faydasi oldu mu bilemiyorum ama bana oldu gibi geliyor. İsterseniz deneyin. Aktarlarda da satiliyor zTen.
valla belim dahil heryerimde hissediyorum kakm var gibi hergün normalde 2 kere sıçardım ama korkudanmıdır nedir öğrendiğimden beri yapmıyorumama ağrı adet başlangıcı gibi bi ağrı bide bebişi çok merak ediyorum biran önce büyüsün istiyorum şuan ne durumda bilmiyorum kan pıhtısımı yoksa bişileri bellimi çok merak ediyorum uuuuuy yavrum benim
hee sonra şişip patla..
ne güzel düşük tehlikesinn azalmış olması ilk 3-4 ay çok tehlikeliymiş çok korkuyorum bende allah hepimize eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar size bisey soliim. Annem otlari kaynatmayi falan cok sever. Kendine benzeyen bir arkadasi var. Benim bebek istedigimi biliyodu kadin. Demis ki anneme iste bir tanidiklarinin bebegi olmuyomus 17 senedir. Bogurtlen kokunun suyunu kaynatip icince hamile kalmis oglu olmus. Neyse annem gitmis kendi toplamis kaynatmis bir de. Siseyle bana getirdi. 14 gun ictim fakat tadi igrenc otesi igrenc. Netten arastirdim gercekten rahimle ilgili cok guzel bilgiler iceriyordu. Kuvvetlendiriyormus vs. Acaba onun da faydasi oldu mu bilemiyorum ama bana oldu gibi geliyor. İsterseniz deneyin. Aktarlarda da satiliyor zTen.
İNŞALLAH canım ya denerim bende olursa size yazarım oldu diye :)
vallaha mı kız..bende ekşi ve acı hastasıyım kalbımden vurulmus gıbı olmustum..
napım ben mı dıyorum kızım hadis diyor
ben olsam tatlı yemeyın,et yemeyın derdım
Yasin daha cok genc. Hic korkma kesin olur.
aa evet sımdı google a yazdım..yumurta catlatıyor falan bıseyler yazıyor..ıyıce okiiim..
sımdı bögurtlen köku suyu ıcme zamanı anlasılan
her ay bıse ıcıyoz
aminn canım önemli olan umudumu yitirmeden olsunben bi evin bir oğluyla evliyim yüküm ağır torun bekliyolar bizim evden de tek evlenen benim yani her iki tarafın sorumluluğu var
İlk 3 ayin bitmesine daha var zaten canim ben korkuyorum. İs yapmiyorum zaten. Annemler her isimi hallediyolar sagolsunlar. Yaydim iyice :) kotu hikayeler duyuyorum. 4 aylikken kalbi durmasi gibi istemiyorum kotu seyler duymak.
allah korusun düşünme öyle şeyler biizm burdada çaycı kadın var düşükten falan bahsediyo sinir oldum dinlemiyorum insanlar güzel şeylerden bahseder ne tuhaf insanlar var boşver sen dinleme öle şeyleri düşünmeyelim kötü şeyler allah korusun
kanıma değer vermişler bi yorum yapamıyosunuz be nasıl arkadaşlarsınız
kanıma değer vermişler bi yorum yapamıyosunuz be nasıl arkadaşlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?