kendini bu ay hamile sananlar buraya

Yasin daha cok genc. Hic korkma kesin olur.

İlk hamile :)) en umutsuzu bendim aslinda. Allah cok buyuk yavrum.

Doktor bebegin de kesenin de saglikli oldugunu soyledi canim bilemiyorum artik. Allaha emanet ettim. Kalp atisi 123 mus. 90 ve alti tehlikeliymis. Hizli atisi cok iyi biseymis. İnsallah her testten boyle basariyla gecer :)

İNŞALLAH canım ya denerim bende olursa size yazarım oldu diye :)

anam dikkat et ya normal sic sen asil kabiz olmamaya calis.

hee sonra şişip patla..

hahahaahhahahahaha heeee bende ondan korkuyom yoksa ne güzel olurdu demi

ölümüne hamileyimmmm oleyyyyyyyyyyyyyy

ne güzel düşük tehlikesinn azalmış olması ilk 3-4 ay çok tehlikeliymiş çok korkuyorum bende allah hepimize eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İlk 3 ayin bitmesine daha var zaten canim ben korkuyorum. İs yapmiyorum zaten. Annemler her isimi hallediyolar sagolsunlar. Yaydim iyice :) kotu hikayeler duyuyorum. 4 aylikken kalbi durmasi gibi istemiyorum kotu seyler duymak.

aa evet sımdı google a yazdım..yumurta catlatıyor falan bıseyler yazıyor..ıyıce okiiim..
sımdı bögurtlen köku suyu ıcme zamanı anlasılan
her ay bıse ıcıyoz

vallaha mı kız..bende ekşi ve acı hastasıyım kalbımden vurulmus gıbı olmustum..
napım ben mı dıyorum kızım hadis diyor
ben olsam tatlı yemeyın,et yemeyın derdım

tatlıya etede bayılırım herşeyi severdim ben ama 1 haftadır bişi istemiyo canım ye sen anam ye şifa olsun

İlk 3 ayin bitmesine daha var zaten canim ben korkuyorum. İs yapmiyorum zaten. Annemler her isimi hallediyolar sagolsunlar. Yaydim iyice :) kotu hikayeler duyuyorum. 4 aylikken kalbi durmasi gibi istemiyorum kotu seyler duymak.

allah korusun düşünme öyle şeyler biizm burdada çaycı kadın var düşükten falan bahsediyo sinir oldum dinlemiyorum insanlar güzel şeylerden bahseder ne tuhaf insanlar var boşver sen dinleme öle şeyleri düşünmeyelim kötü şeyler allah korusun

Oyle kotumser insanlardan nefret ediyorum zaten. İnsallah saglikli beden ve saglikli ruhlara sahip olur bebeklerimiz de mutlulukla kucaklariz. Allahim bu topikte bebek isteyen herkese versin tez zamanda. Amiin.

Ben kactim kizlar optum sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…