kendini bu ay hamile sananlar buraya

slm kızlar bişey soracam benım adet ım 28 ya da 29 tarihinde olamam lazım.bugun test yapsam sonucu gorebilir miyim acaba yoksa beklemeli miyim adet tarihi mi?

yanlış teşhisi söyleyip kafanı bulandırmayayım. Süreç şöyle oldu, hgg değeri biraz yüksek geldi gamilelik haftana göre dedi tekrar yaptır, ikinci sonuç haliyle biraz daha çok çıktı ama aralığa uygundu. kadın bir de dışarda yaptır dedi aradan bir kaç gün geçmiş oldu, insan tabi işgilleniyor, özel hastane de yaptırdım ondada inanılmaz yüksek çıkınca , az kalsın kürtaj yapacaklardı beni falla, gün verdiler, başka doktorlara gittim, kese göründü kalp atışına duyduk hatta, bu test yapılırken kan sulandırıyormuş, 10 sıfır fazla atılınaca mesela 10 üzeri 4 yerine beş olursa sonuçlar değişiyo tabii. İyi bir doktor şart arkadaşlar.Yoksa perişan ediyorlar sanki karşındaki canlı değil eşya.

pardon efeniiimm????
için kızım baganeeeeeeee

kızım sen çıkmamışmıydın ne çabuk gezdirdin köpeenide geldin ama valla millan haklısında yapıcak bişi yok ama çok içmiyorum be günde 5 tane falan

dur daha sacımızı yaptık tam cıkacakken tv ye takıldım..geldım buraya bı bakim dedım..
valla dımeh o senın vıcdanına kalmıs ne dıyım kardesım..
barı dısarı üfüüür sunu

aman da aman bi gun gelmedık dimeh hamile kalmışşşş gııııııı vuyyyy başıma gelennnnnn:)))))))
oyyy canım benimmm oyle sevındımkı adına allah analı babalı büyütsünnn darısı bızım basımıza kızçelerrr
ben gelemedim ammmaaa doktordaydım kızlar gelişmeler varrr haftaya hsg çekılıcek korkim miiiiii??????

yaa evim şahanedeki kadın cok tatlı,tonton bırakıp cıkamıyorum dısarıııııııııııııııı

dur daha sacımızı yaptık tam cıkacakken tv ye takıldım..geldım buraya bı bakim dedım..
valla dımeh o senın vıcdanına kalmıs ne dıyım kardesım..
barı dısarı üfüüür sunu

kızım valla göndermişsin ikonu böle herif sigara içiyo ooof canım çekti tamam tamam dışarı üflerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…