- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.501
Umudunu yitirirsen ben gelir doverim seni zaten. Cocuksun daha kafayi bozma yeter.
püfffffffffffffffffffff bende kaciyorum yaaaaa
anam gidem bebegimi arayam nerde bu velet ya
hadi simdilik
Ya zaten ultrasonda kese bole pitpit diye atiyodu. Sonra sesi acti doktor. Gumgumgumgum diye nasil hizli atiyor agladim agladim. İnanamadim bende yas faktoru de var. O yuzden bu kadar costum canim.
İnsallah senin de diger arkadaslarimin da en yakin yumurtlama gununde keseleriniz olusur. Amiinnn.
Allahim saglikli sihhatli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin. Bende gecen hafta gittiimde 4haftalik gb duruyo demisti. Dun kanamam oldu doktora gttm hmn. Bakti kese buyumus hemde ii buyumus bi sknti yokk deedi. Hatta daha kucuk bi kese daha gordu ama emin olamadi. Gece hastanede kaldim. Kanamam durdu. Insallah hayirlisiyla atlatirim bu donemi. Korkuyorum. Durup dururken aglama gelio. Kendimi tutamiorum. 7sinde gidicem bidaha. Kanama olursaa gel yine dedi. Insallah olmaz. Progestani 2ye cikardi. Dun igne yaptilar. 2tane serum yedim. 2de ffitil. Kizlar dua edin bana hayirlisiyla atlatayim ssu sureci
Allahim saglikli sihhatli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin. Bende gecen hafta gittiimde 4haftalik gb duruyo demisti. Dun kanamam oldu doktora gttm hmn. Bakti kese buyumus hemde ii buyumus bi sknti yokk deedi. Hatta daha kucuk bi kese daha gordu ama emin olamadi. Gece hastanede kaldim. Kanamam durdu. Insallah hayirlisiyla atlatirim bu donemi. Korkuyorum. Durup dururken aglama gelio. Kendimi tutamiorum. 7sinde gidicem bidaha. Kanama olursaa gel yine dedi. Insallah olmaz. Progestani 2ye cikardi. Dun igne yaptilar. 2tane serum yedim. 2de ffitil. Kizlar dua edin bana hayirlisiyla atlatayim ssu sureci
inşallh canım en sağlıklı şekilde sende geçirirsin bu süreci; lütfen yaşamış olduğun bu durumu düşünüp stres etme kendine tammı pozitif bak herşeye unutma senin yüzündeki ufak bir asıklık taşıdığın canıda etkiler doktor konrtollerini ihmal etme cnm şimid nasılsınız bakaim hissediormusun karnında birşey??
canım korkma sitreste yapma bebişin seni bırakmayacak gör bak.yerinden kalkıp kendini yorma dinlen biraz ayağının altına yastık koy yat
yeni hamişler tebrikler. dimeh, sayıya takılma beta hcg değeri benim hamileliğim de çok yüksek diye yanlış teşhis koymuştu tıp fakültesi.
Tesekkur ederim canim insallaah birakmaz hayirli saglikli bisekilde kavusurum bebisime.
laaaaaaaaaaaan kan değeri 6118 ne demek bilen yokmu
kiz dimeh acim ama canim hic bisey cekiyo sende de oyle bisey varmi cok acim ama dusunuyom ne yesem diye canim hic bisey cekmiyo niyekii...tuhaf benim normalde istahim cok saglamdir halbuki:13:
aynen aynen normalde hiç olmıcak şeyler ister canım ki acayip tatlı yerdim şimdi sadece erik ve su istiyo sigarayı sölemiyorum bazı arkadaşlar sinirleniyo çünkü
aynen aynen normalde hiç olmıcak şeyler ister canım ki acayip tatlı yerdim şimdi sadece erik ve su istiyo sigarayı sölemiyorum bazı arkadaşlar sinirleniyo çünkü
Evde yatiorum suan. Bazen kasik agrisi oluyo ama annem olabilir dedi. Doktorda ilaclarinla gececek dedi. Tuvalete gtmeye korkuorum yine olursa die ama olmaz insallah. Doktorum sagolsun sknti etme douracaksin yeri ii dedi.
Maannemde kardesimde yasamis boylebisi ona%80 duser ama hadi igne yapalim yinede demislyer. Bisi olmamis sonucta kjardesime. Allahin takdiri tabiki ne oliuursa olsun. Bakalim calismanda bi sakinca yok dedi. Sknti yapma dedi. Dikkatli olucam. Ptesi isbasi. Kimseys soylememistim ben hamile oldugumu ama boyle olunca ogrendiler busayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?