- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.541
gelıyorum cevabı vermeye bekle demek ıcın begendım..aferın iç diye begenmedım..
zaten hep sen ayartıyon bu kızıda
konuşmaları nasıl ekliyoz yaww. Ovülasyon ve gebelik sonucundan öğrenen var. Elinde test varsa yapabilirsin.
hahahah harbi ha tek destek çıkan benim manyağım ya ondandır
nabersiniz kızlar yine neler kaynattınız sayfalar akmış gitmiş
iiyiiyiiizzzzsen nasılsınızzzzz
aman da aman bi gun gelmedık dimeh hamile kalmışşşş gııııııı vuyyyy başıma gelennnnnn:)))))))
oyyy canım benimmm oyle sevındımkı adına allah analı babalı büyütsünnn darısı bızım basımıza kızçelerrr
ben gelemedim ammmaaa doktordaydım kızlar gelişmeler varrr haftaya hsg çekılıcek korkim miiiiii??????
yaa evim şahanedeki kadın cok tatlı,tonton bırakıp cıkamıyorum dısarıııııııııııııııı
bak bunu senın anladıgın gıbı begendım
bırazdan acılır,son sayfalar bazen öyle oluyor
evet millan ya bu angel yüzünden içiyorum sigarayı dün iç kızım canın çekiyosa bakma sen kismeye dedi dedim vardır bi bildiği içiyorum
slm kızlar birşey sormak istiyorum size 13-19 mayıs arası korunmasız ilişki yaşadık 8 aylık evliyim bebiş düşünmeye başladık yalnız yumurtlama zamanını geçirdim galiba 32-35 gün arası regl oluyorum 21 inde regl oldum,2 gün biraz geldi ve kesildi normalde 5 gün gelirdi. hamilelik olur mu üstüne görme gibi şeyler okudum sizce pozitif birşey varmıdır
abartma tabide..içinede çekme nefsin körlensin yeter...valla ne iyi oldu içiyorum amaan banane angelın vardır bi bildiği diyorum içim ölee rahat hoop top sende artık
aferim çekirgekendine bahane arıyodun buldun
hatta bir tanede ben yakayım naneli sigaramdan...vala sıkıntıdan içiyorum...yoksa aramam pek...evdeyim kiimsem yok yakınımda...tek başımayım ...bir arkadaşım yok hepsi uzakta...ben içmiyimde kim içsin...off of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?