kendini bu ay hamile sananlar buraya

bana bak kız,o kocanın kıymetını bıl..kımbılır kendı ıcınde ne zorluklar yasadı adam,kolay mı?
anaaaam sızın kayınpeder benımkınden betermıs..benımkıde malını sonradan aldıgı karılara yedırır..cocuklarına hıcbıse koklatmaz..
adam burdakı sayılı zengınlerden ama bıze 1 dukkan verdı,dıger oglunada 1 daıre..baska bıse yok..
anca ölünce refaha ercez yınede allah saglık versın dıyım ne dıyım

kız valla film gibi bir evlilik çok zor günler yaşamışın canım allah yüzünü güldürsün üzüldüm senin için

aslında tam zorluklar olmus,,,mardınlılerı bılırım fırma sahıplerımız( calısırken ) mardınlılerdı,,,onların baya katı kuralları var ve cok ınat olurlar,,,
nısanlılıkla evlılıgı bır tutmamak lazım evlenınce artık sahıplenmıs oluyolar,,,nasıl olsa benım dıolar ve salıolar kendılerını ,,,,
adamdakıde ne ınatmıs ama heee,,bırı onun kızına bunları yapsa acaba ne hıssederdı,,,sonucta oglunuda kaybedıosun,,ne geregı varkı ,,,

kızlar ben geldim bu gün herkes çok dertli anlaşılan :) pazar günlerinden nefret ediyom eşime tatil bana temizlik günü eee çalışan bayanım mecburen yapıyom

bende sevmem pazarları((
hee oyle koyduk kahvelerı cayları eskıyı yad edıos katıl sende,,anlat nası tanısdın esınle,,,evlılık arefesındekı olaylar :))))

bende sevmem pazarları((
hee oyle koyduk kahvelerı cayları eskıyı yad edıos katıl sende,,anlat nası tanısdın esınle,,,evlılık arefesındekı olaylar :))))

eşimle beni ortak arkadaşlar tanıştırdı aynı ilçede olduğum için sık sık görüşüyorduk.o zamanlar çok düşünceli çok sahiplenici çok aşık bir beyefendiydi sonra o da odunlara katıldı :) bu ayın 15 i doğum günümdü ne hediye aldı ne yemeğe götürdü gelmiş eve yemek yokmu dedi bende başladım ebesine sülalesine zar zor yemeğe götürdü beni orda bırakıp kahveye gitti odunum ama gel gör ki seviyorum kalası

bende sevmem pazarları((

eşimle beni ortak arkadaşlar tanıştırdı aynı ilçede olduğum için sık sık görüşüyorduk.o zamanlar çok düşünceli çok sahiplenici çok aşık bir beyefendiydi sonra o da odunlara katıldı :) bu ayın 15 i doğum günümdü ne hediye aldı ne yemeğe götürdü gelmiş eve yemek yokmu dedi bende başladım ebesine sülalesine zar zor yemeğe götürdü beni orda bırakıp kahveye gitti odunum ama gel gör ki seviyorum kalası

kızlar muhabbet cok guzeldı ama ben kacim..futbolcum gelır sımdı..hadı optum sızlerı

Bu gerçekmi yaa ?Ben bunun hep filmlerde oLduğunu düşünürdüm

kızlar bende bu ay kendimi neden se hamile sanıyorum lütfen cevap yazarmısınız.bende rahim üstünde hafif yanma var göğüslerde ağrı falan yok birde adete 10 gün kala kasık ağrısı falan cektim su anda belimin sağ tarafı ağrıyor.hiç olmadığı kadar da ara ara baş ağrısı çekiyorum ne acaba?

adet günün geçti mi ki ne kadardır korunmuyon

biliyoz cnmm bunlarıı yasamamıs olsaydımm bu adamın odunluklarını cekermıydım hıccc cok aglatır benı odunluklarıyla odun modun amaa kocamı cokkkkkkk seviyorummmm tam bı ev erkegıdır benımkıde calıstırmaz gıyımıme karısır tüm ihtiyaclarımızı karsılar maddı anlamda saolsun evıne cocugana bana baglıdr tek ilgisizliği işte ask mesk ıslerı yok cıcek boce alayım yok sen hastasn yat ben yaparımları yok yınede memmunum şükür içki dayak küfürü ezıyetı yok sukur

:))))))))))))))))) var deseydın yemek olarak karnıyarık :)))))))))))))))

ıyı ya senınkı olaysız olmus bızımkılerın yanında :)))))))

bacım adet gununu bekle,,,en kolayı bu,,kasık agrısı adet olcagın ıcınde olabılır,,belkı üşüttün ondandır,,
nasıl olsa 10 gun kalmıs ,,sayılı gun cabuk gecer:))))) ama sen calısmaları bırakma,,,durmak yok yola devam :)))

oyle cnmm asla bosanma yokk ayrılma yok kayınpedere gelınce adamın dunyada esı benzerı yok emınım cok garıp tuaf bı adam hayvanlara ınanılmaz dusgun cok vıjdanlıdır elınden gelse nıfusuna alır o derece ama ınsanlara asla acımaz tepeden bakar herkeze benım dedıgım olusun ben ustunum tarzında küfürbaz haydo gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…