kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaa bende carsafı yataga guzelce gerdırıyorum o zaten altta kalıyor utuye gerek kalmıyor..yorganıda kılıfına sokup yatagın ustundeyken utuluyorum görunen yerlerını..aslında dedıgın gıbı gerdırsem hıc kırısmaz..ama ben makıneden de gec cıkarıyorum camasırı oyuzden zaten kırıs burus cıkıyorlar..bıde guya kırısık azaltma tuşuna basarak calıstırıyorum makınayı..nerdeyse makınanın ıcınde kurumaya calısıyor camasırlar.

yok bız benzıoz karakter olarak ,,ama o bana oranla daha keskındır,,kızdıgında daha belırgın ıfade eder,ben daha beklıyen tarafımdır,ben balık o terazı burcu,,acken yanına yaklasırmaz hıc gıtmem ustune,,hıc oyle kus kalamaz hemen baslar gulmeye ,,,bıde son sozu soyleme hastalıgı vardır kocamda kızdı dıelım ben bıse derım o son sozu dıcek ılla eger son sozu ben dersem tmm bu sefer bıde o yuzden tavır eder :))))))

birileri ütüdenmii bahsettii ooooooooooo yooooooooooooo:18: bisürü ütümünn biriktiğinii hatırladım

hehe bak hamarat hatunum ne utum var yapılcak nede asılcak camasırım :)))) yemekımı yaptım tatlımı yaptım evı temızledım utumu yaptımm :)))))))

oll anammm ama seninkin yerınde benim kocam tipte biri olması şartıyla tabiii ben kocamla cok zıtım ortak yanlarımız nerdeyse hiç yok denecek kadar cok az yogun olmadıgı donemlerde 5 vakıt namazda cumaları hiç kacırmaz full oruç tuttar bende kandıller özel gunler dısında zırrtttt o alkol sıgara agzına surmemıs ben fulll o agır abı takılır ben oynak ben hele dugunlere bayılırım o hiç sevmez cok sıkılır benım yuzumden katlanmak zorunda kalır ben aşk fantazi duygusallıktan yanayımm o mantık umursamaz aramaz öle şeyler genelde buyuzden bozusuruz o cok sabırlı ben cok sabırsız ben 3 gece st üste uykusuz kalabılrım ama benım odun uyku delısı say say bıtmez...

Son düzenleme:

fayy fayy fayyy banada gelsene gızzz

yuhh sende pek usengec cıkdın heee :))))))
gaynanan geldıgınde yapma barı oyle uyus malzeme verme hatuna

sana kızıp kusunce napıyorsun..az bana tüyo ver..benımkının artık benı kaybetme korkusu olmadıgından küsünce hıc umursamaz benı..
barısıncada dunyası ben olurum..küstürmemeye calısıyorum..ve hep aynı sebepten küsüyoruz..
o benım cok uykum varken benımle ugrasır,oramı buramı sıkar,ısırır,gıcık etmeye calısır..benımde uyarırım onu,bak bunun sonu hep kötuye gıdıyor yapma dıye..
benı gıcık eder sonra ben sınırle buna ters tepkı verırım ve bana küser fix..
sımdı hep gulerek terslemeye calısıyrumkı alınmasın

benım sukur ole bı derdım yok gayganam la aynı muhıtteyız bınde bır kayınpterden gizli kacak gelebılırse onun dısında dısarda bulusuyoruz torununu gorsun dıye bı gelse evıme pat dıye aboooovvv

kuzey guney gıbısınız ,,,nası tanısdınız ??? nasıl evlenemeye karar verdın??merak ettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

o zaten ayda 1 gelır..bende o gelmeden bıkac gun once baslarım falsolarımı duzeltmeye..camları bıle o gelecegı zaman sılerım..arada boyle atraksıyon ıyı oluyor..keşke sık sık mısafır gelsede evım hep temız kalsa
arkadaslar gelıyor sureklı ama onlarda aksam geldıklerı ıcın ve yatakodasına gırmedıklerı ıcın onları pek sallamıyorum,temızlıge gerenk yok
ama ben zaten köpegımız yuzunden 2 gunde bır koca evı ve koca balkonu sıl supur yapıyorum..baska bısey yapmaya dermanım kalmıyor,kalsada yapasım olmuyor zaten

normalde kalkmıyorum canım da o kadar ağrıdı ki kendimi zar zor banyoya attım mecbur kalktım yani :)

Son düzenleme:
kuzey guney gıbısınız ,,,nası tanısdınız ??? nasıl evlenemeye karar verdın??merak ettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

offf off bide ben anlasam nasış olduda evlendımm coookk zorr dönemlerımde ve zor bı surecle evlendık fılm gıbı annemıı kaybettım babamla basbasa kaldım o donemler cok yanlız kaldım aıle olarak cok varlıklı kalabalık bı sulalele olmamıza ragmen kımse arayıp sormadı maddı durum sıfır borclar aldı gıdıyo ben kız basıma cırpın allah cırpın oaralarda bı sevgılım vardıı kopek gıbı asık oldum 3.5yıla yakın beraberdık 5-6 ayda bır sutlardı boynuzlardı benı 3 gun sora psman gerı donerdı ben salak hep affedrdım yıne bırgun ayrıldık ertesı gun onu bı kızla gorunce tamam bıttı artık dedım o aralardada cok yakın dogulu bı kız arkadasım bana mardınlı cok zengınler mutahit bırı var tanıs deyıp duruyodu olgunmus agır baslıymıs tabı ben hoppa gozum o piçten baskasını gormedı ıcın ıstemıyorum dıyodum nyse o sınrle soyleyın arasın dedım bır ıkı hafta cıktık ama arkadasca benım adama dedımkı sen cok ıyı bır adamsın ama olmaz sen cok agırsın benı tasıyamazssın sorun yasarız ben senle yapamam benım babam var sıkıntılarım var vb. vb. adam daha ıkı haftalıkken pat dıye ben senle evlenmek ıstıyorum dedı ben olmaz dedım aramadım bıkacgun baktım ıs cıkısına gelmıs elınde dekontlar faturalar benım borcları kapamıs sok oldum nısan hedıyesı olsun dedı ben yıne olmaz dedım nyse o hafta ıstemeye geleckelr bıgun oncesı babası benım TÜRK oldugumu açık oldugumu bıde kocamın benım borclarımı odedını ogrenınce bu kız olmaz demıs sılah cekmıs benımkıde cuzdanı arbanın anhtarlarını bırakıp evı terk edıyo bana geldı aglayarak karsıma gecıp ceplerını dısarı cıkarıp"bak 5 kurus param yok herseyımı bırakıp sana geldım halamı benı istemıyosun " deyınce evlenecegım adam bu dedım 3 gün içinde paldır guldur nısan yaptık o dönemler tam bır aşk erkegıydı tabı nısanlılık donemımız bambaskaydı 1.5yıl nısanlı kaldık 3kere nıkah gunu alıp dugun yapmaya karar verdık babası bı sekılde engel oldu iptal ettik adam dugun gunumuzde bıle esımı yazlıga cagırıp tel.kırıp üstüne kapıyı kılıtlemısti ben kuoforde hıckır hıckır agla kaynanamı arayp yalvarıom nyse benım kı ısekılde geldı busefer dugune 2 tane adma gondermıs onları atlat dugunun ertesı gunu bı kadın ayarlamıs peder kocamın karsısına cıkarmıs evlendıgın ınsan şöyle boyle yok cocuk aldurmısım falan fılan uydurma hıkayeler benımkı tabıı hiçbirini yutmuyo sııttır edıyo pederde tüm malı mulku üstünden alıyo banka hesaplarını durduruyo iş için nereye basvursa kapılar kapanıyo cok zor donemlerdı valla bıkac ay sora hamıle kaldım busefer kayınpeder yapcak bısey kalmadı pes ettıı cocuk dogunca gayganama kıradan cıksınlar demıs yaptıgı evlerden bırıne gectık oturduk ama hala affetmıyo benıde esımıde 4 yıldır yuzyuze hiç gelmedık kendı yagımızla kavruluyoz böle işte ama nısanlıyken kı adamla bu adamın arasında daglar kadar fark varr

kızlar ben geldim bu gün herkes çok dertli anlaşılan :) pazar günlerinden nefret ediyom eşime tatil bana temizlik günü eee çalışan bayanım mecburen yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…