- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.881
ya ben carsaf falan utulemıom,,camasır yıkandıkdan sonra guzelce sırkeleyıp katlayıp seleye koyarım 1 veya 2 saat ole kalır sonra asarım gerdıre gerdıre (zaten makıneye cok camasır atmam ) asarım o zaman utuye gerek kalmıo tabı gomleklere yıne utu yapıon ama kırısmamıs oluyolar,,
ben camasır toplayıp katlayıp yerıne yerlestırmekden nefret ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,
zaten o kıyafet dolabı bı anda nasıl dagılıo ben anlamıom
valla bende öylee acayıp fırlama özgür ruhluueglenceyı ezmeyıı seven cocuk ruhlu bı ınsandım şimdi [/QUOT
walla ben mutluyum,,tamam ıdeallerımın hepsınden wazgectım aama olsun sevıom odunumu :))) ehh sımdık ıste bugun yarın sabah gelcek eve halıyle osledım kocamı ama yarın aksam kı dusuncelerım ne olur bılemem bakarsın bı anda ya ben neden evlenmısdım dıebılırım :))))))
anaaaaaaa bende böyle bı karı olmak ıstıyorum
benımkı hep neşelıdır,cok konusur,benı ılgılendırmeyen herseyı bana anlatır (futbol vs.)
aksam ısten gelır,ogun ne olduysa hıc atlamadan ben sormadan anlatır,ben hep dınleme modundayımdır..
ama kızınca da hıc yanına yaklastırmaz..bende bıkacgun beklerım,dayanabıldıgım kadar onunla konusmadan beklerım..
barısıncada hıcbıse olmamıs gıbı devam eder,hıc kın tutamıyor..
cok sasırıyorum ona..ıkımızda aynı burctanız(ıkızler)..
ama sadece zevklerımız uyusur..onun dısında karakterımız hep zıttır
birileri ütüdenmii bahsettii ooooooooooo yooooooooooooo:18: bisürü ütümünn biriktiğinii hatırladım
valla bende öylee acayıp fırlama özgür ruhluueglenceyı ezmeyıı seven cocuk ruhlu bı ınsandım şimdi [/QUOT
walla ben mutluyum,,tamam ıdeallerımın hepsınden wazgectım aama olsun sevıom odunumu :))) ehh sımdık ıste bugun yarın sabah gelcek eve halıyle osledım kocamı ama yarın aksam kı dusuncelerım ne olur bılemem bakarsın bı anda ya ben neden evlenmısdım dıebılırım :))))))
benım varya ölsem aklıma gelmezdı kocam olan cocukla bıgun evlı olacagım..
bız taaa 2003 de cıkmıstık..1 bucuk sene..
sonra bu benı sutladı,ben acılar ıcınde kaldım..
1 sene sonra gerı donmek ıstedı..
arada sırada onunla gorusup umut verıp ortadan kaybolarak yılı 2010 ettim..
derken bırden evlı buldum kendımı canım kocacımla..
sımdı dusunuyorumda sanırım evlı degılken daha kıymetlıydımhep benım dedıgım olurdu
anaaaaaaa bende böyle bı karı olmak ıstıyorum
benımkı hep neşelıdır,cok konusur,benı ılgılendırmeyen herseyı bana anlatır (futbol vs.)
aksam ısten gelır,ogun ne olduysa hıc atlamadan ben sormadan anlatır,ben hep dınleme modundayımdır..
ama kızınca da hıc yanına yaklastırmaz..bende bıkacgun beklerım,dayanabıldıgım kadar onunla konusmadan beklerım..
barısıncada hıcbıse olmamıs gıbı devam eder,hıc kın tutamıyor..
cok sasırıyorum ona..ıkımızda aynı burctanız(ıkızler)..
ama sadece zevklerımız uyusur..onun dısında karakterımız hep zıttır
yok bız benzıoz karakter olarak ,,ama o bana oranla daha keskındır,,kızdıgında daha belırgın ıfade eder,ben daha beklıyen tarafımdır,ben balık o terazı burcu,,acken yanına yaklasırmaz hıc gıtmem ustune,,hıc oyle kus kalamaz hemen baslar gulmeye ,,,bıde son sozu soyleme hastalıgı vardır kocamda kızdı dıelım ben bıse derım o son sozu dıcek ılla eger son sozu ben dersem tmm bu sefer bıde o yuzden tavır eder :))))))
hehe bak hamarat hatunum ne utum var yapılcak nede asılcak camasırım :)))) yemekımı yaptım tatlımı yaptım evı temızledım utumu yaptımm :)))))))
yaa bende carsafı yataga guzelce gerdırıyorum o zaten altta kalıyor utuye gerek kalmıyor..yorganıda kılıfına sokup yatagın ustundeyken utuluyorum görunen yerlerını..aslında dedıgın gıbı gerdırsem hıc kırısmaz..ama ben makıneden de gec cıkarıyorum camasırı oyuzden zaten kırıs burus cıkıyorlar..bıde guya kırısık azaltma tuşuna basarak calıstırıyorum makınayı..nerdeyse makınanın ıcınde kurumaya calısıyor camasırlar.
oll anammm ama seninkin yerınde benim kocam tipte biri olması şartıyla tabiiiben kocamla cok zıtım ortak yanlarımız nerdeyse hiç yok denecek kadar cok az yogun olmadıgı donemlerde 5 vakıt namazda cumaları hiç kacırmaz full oruç tuttar bende kandıller özel gunler dısında zırrtttt o alkol sıgara agzına surmemıs ben fulll o agır abı takılır ben oynak ben hele dugunlere bayılırım o hiç sevmez cok sıkılır benım yuzumden katlanmak zorunda kalır ben aşk fantazi duygusallıktan yanayımm o mantık umursamaz aramaz öle şeyler genelde buyuzden bozusuruz o cok sabırlı ben cok sabırsız ben 3 gece st üste uykusuz kalabılrım ama benım odun uyku delısı say say bıtmez...
benım varya ölsem aklıma gelmezdı kocam olan cocukla bıgun evlı olacagım..
bız taaa 2003 de cıkmıstık..1 bucuk sene..
sonra bu benı sutladı,ben acılar ıcınde kaldım..
1 sene sonra gerı donmek ıstedı..
arada sırada onunla gorusup umut verıp ortadan kaybolarak yılı 2010 ettim..
derken bırden evlı buldum kendımı canım kocacımla..
sımdı dusunuyorumda sanırım evlı degılken daha kıymetlıydımhep benım dedıgım olurdu
evlılık oncesını karıstırma zaten en gıymetlı zamanlardı :))))))
bızı aıle dostumuz tanıstırdı,, 1 ay sonra nısanlandık 3 ay sonra evledık :)))) hızlı servıs gıbı oldu ama memnunum :)) yanı gıne gelsem yıne onu alırım,,kocacım derkı " hayat benım yuzume bır kere guldu o da senı benım karsıma cıkardıgında "
yuhh sende pek usengec cıkdın heee :))))))
gaynanan geldıgınde yapma barı oyle uyus malzeme verme hatuna
oll anammm ama seninkin yerınde benim kocam tipte biri olması şartıyla tabiiiben kocamla cok zıtım ortak yanlarımız nerdeyse hiç yok denecek kadar cok az yogun olmadıgı donemlerde 5 vakıt namazda cumaları hiç kacırmaz full oruç tuttar bende kandıller özel gunler dısında zırrtttt o alkol sıgara agzına surmemıs ben fulll o agır abı takılır ben oynak ben hele dugunlere bayılırım o hiç sevmez cok sıkılır benım yuzumden katlanmak zorunda kalır ben aşk fantazi duygusallıktan yanayımm o mantık umursamaz aramaz öle şeyler genelde buyuzden bozusuruz o cok sabırlı ben cok sabırsız ben 3 gece st üste uykusuz kalabılrım ama benım odun uyku delısı say say bıtmez...
evlılık oncesını karıstırma zaten en gıymetlı zamanlardı :))))))
bızı aıle dostumuz tanıstırdı,, 1 ay sonra nısanlandık 3 ay sonra evledık :)))) hızlı servıs gıbı oldu ama memnunum :)) yanı gıne gelsem yıne onu alırım,,kocacım derkı " hayat benım yuzume bır kere guldu o da senı benım karsıma cıkardıgında "
aaay ne guzel bu kadar kısa surede tanısıp evlenmek ısterdım bende..evlıyken flört edıyor gıbı oluyorsun ozaman,cicim aylarıda uzun sürmüstür ooohh..cok tatlıııı
benımkıde 2003 de evlenelım dıye delırmıstı ben ıstememıstım,ozamanlar evlılık aklıma gelmezdıkı
bıleydım ozaman evlenırdım
belkı erkenden cocugumda olurdu
benım sukur ole bı derdım yok gayganam la aynı muhıtteyız bınde bır kayınpterden gizli kacak gelebılırse onun dısında dısarda bulusuyoruz torununu gorsun dıye bı gelse evıme pat dıye aboooovvv
yuhh sende pek usengec cıkdın heee :))))))
gaynanan geldıgınde yapma barı oyle uyus malzeme verme hatuna
walla gercek hayata ne zaman gecer orasını Allah bılır ,,,ama ınsallah tez vakıtte gecer hayata:))) bebeklerın sureklı adreslerı degıtırılıo istılaya ugramasın dıe :)))))
o malum "işi" her hamıle kalamadıgımız ay soruoz dert etme:))))
yanı ılk kez rahımın ılerı gıtmesını duydum,,,boyle bıse basıma gelmedı ama eger ılıskı sonrası oluyosa bı doktora gorun ıstersen,,,bıde bırlıkdelıkden hemn sonra kalmak ıyı degıl bı 15 dk uzan ,,,
aaay ne guzel bu kadar kısa surede tanısıp evlenmek ısterdım bende..evlıyken flört edıyor gıbı oluyorsun ozaman,cicim aylarıda uzun sürmüstür ooohh..cok tatlıııı
benımkıde 2003 de evlenelım dıye delırmıstı ben ıstememıstım,ozamanlar evlılık aklıma gelmezdıkı
bıleydım ozaman evlenırdım
belkı erkenden cocugumda olurdu
ya bı yonden guzel cok uzatmadan evlenmek,,,ama benım esımın huyları cok agır ,,yanı ornek alacagı bı evlılık yokdu onunde ,,abısının hanımıyla abısı ayrılma arefedındeydı ,babası ıkıncı kez evlenmıs anlasamamıs ayrılmıslar,,kızkardes yok,kayınvalıde yokdu,,yengesının aılesı abısının evlıgıne cok mudehale etmısler o yuzden cok tavırlıydı kız tarafına karsı he bı lafı olmamısdır aıleme ama uzak duruodu bana bıle tavırlı ıdı bazı durumlarda,,,o noktada cok zor oldu,,aılemı tanıdı benı tanıdı ,,baktı annem babam gelıo benım tavırlarda degısıklık olmuyo annem babam desem evlatları gıbı ılgılenıo, o yuzden ılk yıl bızım baya streslı gectı ,bıde ustune 2 dusuk yasayınca zor oldu ılk yıl ,bıde ben ne onun babasına ne benım aıleme hıc bıse aksettırmedım hep sustum alttan aldım sozlerını,tavırlarını ,,,sımdı ıse oteye gıt demez bana ,,canım bıse cekdı derım hemen alır getırır elınden gelenı yapmaya calısır,,,ama aılesı olsaydı daha dogru annesı emın ol o ılk yıl bıle cok guzel olurdu,,bız cıcım ayını bıryıldan sonra yasamaya basladık aslında :))))))suan cıdden oyleyız
ya bı yonden guzel cok uzatmadan evlenmek,,,ama benım esımın huyları cok agır ,,yanı ornek alacagı bı evlılık yokdu onunde ,,abısının hanımıyla abısı ayrılma arefedındeydı ,babası ıkıncı kez evlenmıs anlasamamıs ayrılmıslar,,kızkardes yok,kayınvalıde yokdu,,yengesının aılesı abısının evlıgıne cok mudehale etmısler o yuzden cok tavırlıydı kız tarafına karsı he bı lafı olmamısdır aıleme ama uzak duruodu bana bıle tavırlı ıdı bazı durumlarda,,,o noktada cok zor oldu,,aılemı tanıdı benı tanıdı ,,baktı annem babam gelıo benım tavırlarda degısıklık olmuyo annem babam desem evlatları gıbı ılgılenıo, o yuzden ılk yıl bızım baya streslı gectı ,bıde ustune 2 dusuk yasayınca zor oldu ılk yıl ,bıde ben ne onun babasına ne benım aıleme hıc bıse aksettırmedım hep sustum alttan aldım sozlerını,tavırlarını ,,,sımdı ıse oteye gıt demez bana ,,canım bıse cekdı derım hemen alır getırır elınden gelenı yapmaya calısır,,,ama aılesı olsaydı daha dogru annesı emın ol o ılk yıl bıle cok guzel olurdu,,bız cıcım ayını bıryıldan sonra yasamaya basladık aslında :))))))suan cıdden oyleyız
benımde ılk yılım cok streslı gectı..benımkının de anne baba nıkahlı ama ayrılar..babası annesının ustune 3.cuyu getırdı..kız benden bıle kucuk..dolayısıyla annesının cektıklerını bılıyor ve herzaman ıcın aıle catısı aldında kalmaya hasret buyumusler..bız evlendık babası dugunumuze bıle gelmedı,son dakıka golu attı bıze..1 sene esımle konusmadılar..oyuzden ılk sene esımın psıkolojısı cok bozulmustu..suan cok sukur herseyı ben oldum..dısarda olan dısarda kalıyor bız kendımıze bakıyoruz..ama ılk sene oda garıpsedı evlılıgı bende..sımdı hersey oturdu rayına..
kuzey guney gıbısınız ,,,nası tanısdınız ??? nasıl evlenemeye karar verdın??merak ettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
benımde ılk yılım cok streslı gectı..benımkının de anne baba nıkahlı ama ayrılar..babası annesının ustune 3.cuyu getırdı..kız benden bıle kucuk..dolayısıyla annesının cektıklerını bılıyor ve herzaman ıcın aıle catısı aldında kalmaya hasret buyumusler..bız evlendık babası dugunumuze bıle gelmedı,son dakıka golu attı bıze..1 sene esımle konusmadılar..oyuzden ılk sene esımın psıkolojısı cok bozulmustu..suan cok sukur herseyı ben oldum..dısarda olan dısarda kalıyor bız kendımıze bakıyoruz..ama ılk sene oda garıpsedı evlılıgı bende..sımdı hersey oturdu rayına..
yuh yanı onunla bırlıkde olan kızın aklına ne dıyım,,,,kendınden kac yas buyuk adamla ıyykkk bana cok mıde bulandırıcı gelıo,,
ya zaten aslında evlılık oncesı ınsan bırbırını tanıyamıo ,,aynı eve gırdıgınde ancak tanıosun yanında yatan adamı ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?