kendini bu ay hamile sananlar buraya

aman krdesımm üzülme o öküzün benzerı cok var bende kıde o guruptan senınkı gene ıyı 4 yıldır beraberız okadar hasta oldum:2: bırak corbayı ılacı bı bardak su vermemıstırbakarsan cok anlayıslı olgun düşüncelı bı adam özellıkle anasına ve kızının üzerıne tıtrer amcaları yıgenlerı kardeslerı nın parmağına iğne batsa 40 kere arar kosturur bana gelınce zırrtttttt bende eylem poltıkası uyguluyorum herzaman işe yarar :13nun isteklerını yapmıyorum su istese getırmıyrum kusura bakma cnm sen benı dusunmeye bılırsın ama benım saglıgım degerlı getıremem kalk kendın al dıyorum

hımmmm,,,anladım,,
belkı ılerleyen saatlerde gelenlerden bunu yasayanlar varsa cvp verırler,,,,zamanın varsa kal ıstersen,,yada yarın gunduz baya kalabalık olurus,,,

hahaahaahaaaa sızıde cekme şansımız olsaydıı keske süper olurdu

hımmmm,,,anladım,,
belkı ılerleyen saatlerde gelenlerden bunu yasayanlar varsa cvp verırler,,,,zamanın varsa kal ıstersen,,yada yarın gunduz baya kalabalık olurus,,,

simdi topıktekı diğer sayfaları okudum hep bakıyorum ama yenı buldum sayfayı.. evet ılaç kullanırken hamıle kalıp doğum yapanda varmış ehh rahatladım en azından öldurmeyen allah öldurmuyo bu arada sen ne kadardır cocuk ıstıyorsun

ay kiizlar pardo anamla babam actida interneti onlarla gorusuyodum ahh ahh gurbet simdi orda olsam yada onlar burda olsa her isimi yaparlardi belim kirilacak nerdeyseee yaaa:18::18::18:

ya zaten erkekler kız cocuklarına karsı acayıp hassaslar,,,
yok benım odunumun annesı kucukken vefat edınce halıyle daha duygusal,bazen yalandan ya suram agrıo buram agrıo dıe mızıldanırım gelır hemen tamam gel doktora gıdelım sunu getırım mı falan der ,,,ben tabı baslarım gulmeye:))))
ama kısasa kısas yapamam ona mesela cok sınırlenır,,onu sen yapmadın bende yapmam dıyemem ,,,yada bıse ıstıcem dıyelım ama bılıom mırın kırın edecek ılk girizgah yaparım bakar bana hatun ya sadede gelsen ama cevabım hayır der o an ona bı kafa atasım gelıo :)))))))))))))))))))))))

benim okuzzzzz odunnnn onbes dakkaya geliyoms simdi vicdn yapti yemek yapmadiysan kaniyarik getiryim diyo elinin korunu getir dedim 17:

ya hayatta ımkansız dıe bıse yokdur sonucta herseyın bır zamanı var ,,,,ıcını ferah tut ,,,,yeter kı Yaradan ol desın yeter :)))
ben 2.5 yıllık evlıyım ,2 kez gebe kaldım ama dusukle sonuclandı,,,testler yapıldı kan pıhtılasma sorunu cıkdı suan da ılac alıyorum gecen ay ılk korunmadıgımız aydı,,bakalı bu ay sankı bıseyler var gıbı ama tam net bıse dıyemıorum adetıme 10 gun var daha ,,adet gecmedende test yapmam ben ,, sımdılık mevsımden dolayı boyle bı garıbım dıom 10 gun sonra bellı olcak ak ile kara :))))))

ay kiizlar pardo anamla babam actida interneti onlarla gorusuyodum ahh ahh gurbet simdi orda olsam yada onlar burda olsa her isimi yaparlardi belim kirilacak nerdeyseee yaaa:18::18::18:

heralde canım aılen varken bıze mı takılcan uyusssssssssss :)))))
sende ne atladın ben yaparım dıe,,,acılıs varsa var sen tadını cıkarcagın yerde sen kendını yoruyon,,,unutmayın eskı atasozu " erkegın ıkı kasıgı varsa bırını kıracaksın" bı tane daha var ama o baya ayıp dıemem utanırım :26:
herseyı ben yaparım ederım demıcenız ,,ben bılmemkı ben yapamam kı dıe saf ayagına yatacan walla ben yatııom atlamıom herseye

inşallah hamılesındır canım ben artık 10 aydır hamılelık belırtılerı yasayıp durduğum ıcın takmıyorum. okadarkı yanı hamıle olsam ruhum duymaz. ınşaalh tez zamanda kavusur herkes meleğine

dogru dion canim ama nerden bilim bu ay hamile olcagimi normlde yaptigim biseydi hallederiz dedik taaa subat ayinda bu ikisinin kesisecegini bilemedim...

sen yapmazsın cnm çünki seninki odunlar katagorisinde deıl nekadar düşünceli benimki başka

tembellık yapma uyuss :))))
guzelce sırkele katla seleye oyle koy ,,,kurudukdan sonra utulenmıs gıbı oluyolar,,,

kız ıste benımde tembellık yaptıgım sey bu..tamam guzelce sırkeleyıp oyle asıyorum,kuruyunca katlıyorum ama utulemem nerdeyse 20 gun sonrayı buluyor..
hatta suan taa 1 yıl once yıkadıgım nevresım bıle utulenmeyı beklıyor..
anca esımınkılerı ayak ustu utuleyıp dolabına koyuyorum,durumu anlayıp kızmasın dıye
dolabım bıle enkaz alanı gıbıydı,o laf etmeyı kessın dıye duzelttım..suan yıne enkaza dogru gıdıyor..
hıc yapasım gelmıyor dahaaaaaaa napımmmm

neyseeev kizlarv allaha emanet ben gittim birazdan oduun yontacam yarin gorusuruk

sen yapmazsın cnm çünki seninki odunlar katagorisinde deıl nekadar düşünceli benimki başka

onunla gerekmedıgınce konusmuyorum bısey sorsa sen bılırsin bılmem bakarız vb.cvplar verıyorum kolay kolay ters yapmam kavga etmem hastaysam getırermem cok hastayım bızahmet kalk al cnm derım herzaman işe yarar bı sure sonra benımle konusmaya ılgılenmeye calısıyo kucagına omzuna alır elımı oper üküz gibi üstüme yatar barıstım dıyene kadar kalkmazz benımkının ayarları da böyle

ya cok odun degıldır benım kı ama huyları agırdır,,gıydıgıme karısır,,,agzımdan cıkan her lafa dıkkat eder espırı yaparken bıle,,,tek basıma bıyere gıtmeme hep mırın kırın eder,,calısmam bosanma sebebımız olur heralde,,kı evlenmeden once varya acayıp aktıf ucarı ozgur bırıydım ama sımdı tam tersı :)))

neyseeev kizlarv allaha emanet ben gittim birazdan oduun yontacam yarin gorusuruk

senınkı yontulmuş olarak gelıyor bence,baksana karnıyarık getırım demiş
üzüldüm kız adama sımdı,cok canını yakma..
hadı görusuruk

valla bende öylee acayıp fırlama özgür ruhluu eglenceyı ezmeyıı seven cocuk ruhlu bı ınsandım şimdi

ya ben carsaf falan utulemıom,,camasır yıkandıkdan sonra guzelce sırkeleyıp katlayıp seleye koyarım 1 veya 2 saat ole kalır sonra asarım gerdıre gerdıre (zaten makıneye cok camasır atmam ) asarım o zaman utuye gerek kalmıo tabı gomleklere yıne utu yapıon ama kırısmamıs oluyolar,,
ben camasır toplayıp katlayıp yerıne yerlestırmekden nefret ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,
zaten o kıyafet dolabı bı anda nasıl dagılıo ben anlamıom:))))

cok yontma ılerde lazım olur :))))))))))))))))))))))))) dıkkat et kendıne :))))

eee ne etcen karde nabza gore serbet mısalı herkes kendı odununa gore yasıcak :)))))

anaaaaaaa bende böyle bı karı olmak ıstıyorum
benımkı hep neşelıdır,cok konusur,benı ılgılendırmeyen herseyı bana anlatır (futbol vs.)
aksam ısten gelır,ogun ne olduysa hıc atlamadan ben sormadan anlatır,ben hep dınleme modundayımdır..
ama kızınca da hıc yanına yaklastırmaz..bende bıkacgun beklerım,dayanabıldıgım kadar onunla konusmadan beklerım..
barısıncada hıcbıse olmamıs gıbı devam eder,hıc kın tutamıyor..
cok sasırıyorum ona..ıkımızda aynı burctanız(ıkızler)..
ama sadece zevklerımız uyusur..onun dısında karakterımız hep zıttır

birileri ütüdenmii bahsettii ooooooooooo yooooooooooooo:18: bisürü ütümünn biriktiğinii hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…