- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.921
biliyoz cnmm bunlarıı yasamamıs olsaydımm bu adamın odunluklarını cekermıydım hıccccok aglatır benı odunluklarıyla odun modun amaa kocamı cokkkkkkk seviyorummmm tam bı ev erkegıdır benımkıde calıstırmaz gıyımıme karısır tüm ihtiyaclarımızı karsılar maddı anlamda saolsun evıne cocugana bana baglıdr tek ilgisizliği işte ask mesk ıslerı yok cıcek boce alayım yok sen hastasn yat ben yaparımları yok yınede memmunum şükür içki dayak küfürü ezıyetı yok sukur
:))))))))))))))))) var deseydın yemek olarak karnıyarık :)))))))))))))))
ıyı ya senınkı olaysız olmus bızımkılerın yanında :)))))))
hamile kalmıs arkadas yokmu hiç aranızda:)
aaaa cok ayıppp hepımız hamıleyızzzz :)))) hepımızın ruhları hamıle :)))))))))))))))))))))
hamile kalmıs arkadas yokmu hiç aranızda:)
ya aslında zeyno bıse dıyım mı nefret ederım ask mesk olaylarından bende bırazda yapı meselesı,,,kocamla dans edıoz gece zorakı ıcımden gelmıs kaldırmısım adamı surat bı karıs kalktı dansa 1 dk gecmeden daha ne kadar dönecez dıo bana soyle bı bakdım acaba bu hep boyle odun muydu yoksa boyleydı de benım gozum mu askdan kordu goremedım dıe :)))) tmm oturalım dedım ohh be daraldıydım baya dıo bıde yetmezmıs gıbı askımm meyva getırsene canım cekdı hadı muck muck muck dıe opucuk atıo bıde :))))))
o yuzden askı onlar taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa derınlerde yasıolar gızlı kapaklı :)))
canım 1.5 senelik evliyim ama bir dayak yemediğim kaldı insan bazen anlatmaya üşeniyo.kocam çok agrasim ve dediği dedik bazen.bu yüzden ceza evine girdi kırk gün yattı ben kırk gün evimde kalamadım bi kayınvalidemde bi anamda süründüm ortalıkta.çok boşanma eşiğine geldik çareyi ona aldırış etmemekte buldum.aldatıldım da bu sene içindehiç birşey aklımdan çıkmıyo depresyon yaşıyorum üstüne bi de çocuğumuz olmadı çok istiyorum yavrumu
canım 1.5 senelik evliyim ama bir dayak yemediğim kaldı insan bazen anlatmaya üşeniyo.kocam çok agrasim ve dediği dedik bazen.bu yüzden ceza evine girdi kırk gün yattı ben kırk gün evimde kalamadım bi kayınvalidemde bi anamda süründüm ortalıkta.çok boşanma eşiğine geldik çareyi ona aldırış etmemekte buldum.aldatıldım da bu sene içindehiç birşey aklımdan çıkmıyo depresyon yaşıyorum üstüne bi de çocuğumuz olmadı çok istiyorum yavrumu
valla öyleee odunluk tabıaatlarında var aynı benımkıde oyle aksam kızı uyuttumm erkende gelmıs nostaljı yapayım dedımevlendık evlenelıı beraber dugun cd.mızı hıc ızlemedık 3 yıl olmuş dugun cdmizi taktım ılk anda vayy bee ne kaslıymısımm ne yakısıklıymıs dıye hayretle ızlemeye basladı 2dk sadece 2dk.sonra arkamı donup bende yorum yapacaktımkıı adam horul horul horulduyo ve ben bu anlarıı okadar cok yasıyorumkı mesala bazen suslenıp puslenıp aksama kadar ugrasırım mumlar masalar ambiyanslar adam gelır dırek ustume atlar 2dkk. sora cok yorgunum der horrrrr horrrrrrrrrr
hımm kotu olmus senınde,,,,,,
bazen unutmak en ıyısıdır,,hatırlamamak ,,,hıc yasanmadı saymak ,,,
depresyon yasadıgını soyluyosun pekı bebek olunca kurtulcan mı herseyden,,,kendı ıcınde yasadıklarını sındırmeden hayata bı bırey getırmek saglıklı olur mu sence ?
hem daha cok yenı evlısın ,,bırazdaha alısmak evlılıge,,yasadıklarından sonra bırazdaha kabullenmek herseyı,,,daha ıyı olmazmı sence ?
Cnm üzüldüm yaa : ( herkesin kendince sorunları var tabi..hepimiz bişeylerden imtihan olucaz elbet ..nasıl dökülcek günahlarımız : )
Biz ne güne duruoz burda anlat rahatla hayatım ..
canımm içinde bulundugum durumu cok ıyı anlıyorumm bende yasadım buna benzer seyler dugunume 1 ay kala boynuzlandıgımı ögrendım kadın manyagın tekıydı bana bela oldu ve ben mahkemede kurtuldum ondan nezaman hamıle kaldım esım eve baglandı rabbımm insallah sanada yasatsın evlat sevıncını ınan cocugun cok buyuk etkısı oluyo allah gonlune gore versın bacım
hımm kotu olmus senınde,,,,,,
bazen unutmak en ıyısıdır,,hatırlamamak ,,,hıc yasanmadı saymak ,,,
depresyon yasadıgını soyluyosun pekı bebek olunca kurtulcan mı herseyden,,,kendı ıcınde yasadıklarını sındırmeden hayata bı bırey getırmek saglıklı olur mu sence ?
hem daha cok yenı evlısın ,,bırazdaha alısmak evlılıge,,yasadıklarından sonra bırazdaha kabullenmek herseyı,,,daha ıyı olmazmı sence ?
allahımm huzur versin bize para falan istemiyorumo kadar yandı ki canım her gün ağlıyorum gizliden.ne ablama ne anneme anlatıyorum tavır almasınlar kocama diye.çünkü seviyoum biliyorum ki o da seviyo ama daha çok çocuk büyümeye ihtiyacı var benden 1 yaş küçük.en çok istediğim şey anne olmak daha 10 yaşımda derdim evlenince hemen çocuk yapcam diye.bazen ona bile korkuyorum.evlilik sadece cinselli,k değil bir hayat paylaşıyoz ister istemez tartışmada oluyo kavga da.ama tek dileğim mutlu olmak.
cnm olucaksın elbet..Rabbim ne buyuruyor : Her sıkıntıdan sonra bi ferahlık vardır..sabredip isyan etmeden sükut edene..
bende öleydim küçükken oyuncak bebek canlı bebek hiç farketmez bebek olsunda nolursa olsun ki Rabbimin imtihanına bak çocuğum olmuyor : (
ALLah(c.c) en sevdiklerimizden imtihan edermiş ..elbet seninde çocuğun olucak ve o minicik elleri olan küçük velet bütün sıkıntıları silip atıcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?