- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.961
herkeslere günaydın
hayırlı haftalar var mı yeni bebişler güzel haberler kızlar
sağlık ocağında kandan gebelik bakmıyorlar canım idrar testi yapıyorlar. sen eczaneden idrar testi al iki tane. yap pozitif çıkarsa kadın doğum doktoru sana yardımcı olacaktır. inşallah yeni bi hamile daha katılıyor aramızakızlar bir kaç sorunun cevabına ihtiyacım var...
aslında tam belli olmadan yazmak istemiyordum ama duramadım gene
beenim ayın 23 ünde 2 damla kahverengi akıntım geldi. 26 altısında günümdü kesin olmam gerekiyordu olmadım yani şuan iki günümgeçti...
pek ihtimal vermemiştim bundan iki ayu önce de 2 damla akıntım gelmişti ama iki gün içinde adet olmuştum şimdi 5 günü geçti akıntı geleli hala olmadım...göğsüme dokununca acıyo dokunmadan ağrıo yok... birde acaklarımda adet olucam gibi çekilme var sanki hep oldum sanıyorum..
şimdi ben bugün de beklicem yarın sabah test yapıcam birde kan testi yaptırmak istiyorum... ana basıl nereden bilmiyorum sağlık ocakları yapıyor mu yoksa hastaneye gidip hangi bölümden sıra alıcam falan yardımcı olur musunuz bana
günnaaaaaaaaaayydınlaar....bende bişey olması imkansız ama süpper belirtilerim var..dün gitti kırmızıcıklarr
hayirli gunler kizlarrrr bugun kendime izin verdim tum gun yataktayimsefam olsun
sağlık ocağında kandan gebelik bakmıyorlar canım idrar testi yapıyorlar. sen eczaneden idrar testi al iki tane. yap pozitif çıkarsa kadın doğum doktoru sana yardımcı olacaktır. inşallah yeni bi hamile daha katılıyor aramıza
benim de bitti kırmızılar. bugün ovulasyon testlerine göz gezdirdim 4 farklı sitede ovulasyona baktım. 4 ünde de farklı farklı günler çıktı :44: ya kızlar bana adam akıllı bi ovulasyon yeri gösterin lütfen. adetlerim düzensiz o yüzden kaç günde olduğu değişiyor. yani klasik 28 günde bir olmuyorum ben.
hayirli gunler kizlarrrr bugun kendime izin verdim tum gun yataktayimsefam olsun
ohhhhhhhhhhh yarasın canımmm...dün okudum kocana çok kızdım,uamarım akşam toparlamıştır........bebiş nasıl
sagol canim bende kizdim ona cok hepsini burnundan getirdim ama hala sancim var ve cok istahsizim bende boyna yatiyorum sizler nasilsiniz bakem
günaydın arkadaşlarnasıl gidior çaılşmalar umarım bu ay gebelik listemiz genişleyecek inşllh
olur canım ilk 3 ay..biraz yemeye çalış,abartmadan...sabahları kuru kaysı ye ki bağırsak prob. yaşama...ben bu ay çalışmalara başlıycam bakalım
ya bende ishallik var birde kayisi yersem wc den cikamam canim su bile cekmiyo onceden gunde 6 litre bile iciyodum rahatlikla baya oburdumda tik yok
inşallah canım...en yakın kimlerin reglini bekliyorz unuttum yaaa...su misalimydi??
ya bende ishallik var birde kayisi yersem wc den cikamam canim su bile cekmiyo onceden gunde 6 litre bile iciyodum rahatlikla baya oburdumda tik yok
inşallah canım...en yakın kimlerin reglini bekliyorz unuttum yaaa...su misalimydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?