kendini bu ay hamile sananlar buraya

sağlık ocağında kandan gebelik bakmıyorlar canım idrar testi yapıyorlar. sen eczaneden idrar testi al iki tane. yap pozitif çıkarsa kadın doğum doktoru sana yardımcı olacaktır. inşallah yeni bi hamile daha katılıyor aramıza

günnaaaaaaaaaayydınlaar....bende bişey olması imkansız ama süpper belirtilerim var..dün gitti kırmızıcıklarr

benim de bitti kırmızılar. bugün ovulasyon testlerine göz gezdirdim 4 farklı sitede ovulasyona baktım. 4 ünde de farklı farklı günler çıktı :44: ya kızlar bana adam akıllı bi ovulasyon yeri gösterin lütfen. adetlerim düzensiz o yüzden kaç günde olduğu değişiyor. yani klasik 28 günde bir olmuyorum ben.

hayirli gunler kizlarrrr bugun kendime izin verdim tum gun yataktayim sefam olsun

canım benimkide çok düzenli değildir ama bir iki gün sarkar..ya ben adetimin ilk gününden itibaren 12 14 16. günlerini düşünüyorum ..ama bazılarında 7 . 8. gün olabiliyomuş sen yumurta akı gibi olan akıntını takip et..bu akıntı olurken kasık ağrısıda çekersin hatta..ben geçen ay 12.günümde bu akıntyla kasık ağrımı gördüm ama korunuyodum o ay çalışma olmadı...canım akıntıyı takipte tut.12 14 16. günleri atlama benceee

ohhhhhhhhhhh yarasın canımmm...dün okudum kocana çok kızdım,uamarım akşam toparlamıştır........bebiş nasıl

sagol canim bende kizdim ona cok hepsini burnundan getirdim ama hala sancim var ve cok istahsizim bende boyna yatiyorum sizler nasilsiniz bakem

sagol canim bende kizdim ona cok hepsini burnundan getirdim ama hala sancim var ve cok istahsizim bende boyna yatiyorum sizler nasilsiniz bakem

olur canım ilk 3 ay..biraz yemeye çalış,abartmadan...sabahları kuru kaysı ye ki bağırsak prob. yaşama...ben bu ay çalışmalara başlıycam bakalım

olur canım ilk 3 ay..biraz yemeye çalış,abartmadan...sabahları kuru kaysı ye ki bağırsak prob. yaşama...ben bu ay çalışmalara başlıycam bakalım

ya bende ishallik var birde kayisi yersem wc den cikamam canim su bile cekmiyo onceden gunde 6 litre bile iciyodum rahatlikla baya oburdumda tik yok

inşallah canım...en yakın kimlerin reglini bekliyorz unuttum yaaa...su misalimydi??

günaydınn kızzlar ben geldimm .benimde adet gününe 5 gün kaldı ama bir iki günde öyle geçsin haftaya çarşamba gibi test yaparım.dün temizlik yaptım evde gece bel ve kasık ağrısından uyuyamadım ve hala kasık ağrım var ilk defa böyle oldu

ya bende ishallik var birde kayisi yersem wc den cikamam canim su bile cekmiyo onceden gunde 6 litre bile iciyodum rahatlikla baya oburdumda tik yok

kızlar günaydın muzmutum senin sonuçlandımı hamişsin dimi belirtiler yazmış aynı bendeki iştahsızlık yatma istediği kasıklarımda ağrı çok sev,ndim valla hamiş kalmana

inşallah canım...en yakın kimlerin reglini bekliyorz unuttum yaaa...su misalimydi??

günaydınn kızzlar ben geldimm .benimde adet gününe 5 gün kaldı ama bir iki günde öyle geçsin haftaya çarşamba gibi test yaparım.dün temizlik yaptım evde gece bel ve kasık ağrısından uyuyamadım ve hala kasık ağrım var ilk defa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…