kendini bu ay hamile sananlar buraya

pazar günü ne güzel kaynatmışsınız sinir oldum sizin koclarınız yokmu kardeşiiiim pazar günü ne konuşuyosunuz öle şeyler ben yokken

pazar günü ne güzel kaynatmışsınız sinir oldum sizin koclarınız yokmu kardeşiiiim pazar günü ne konuşuyosunuz öle şeyler ben yokken

BUNLAR ŞİMDİ ODUN YA PAZAR GÜNÜ EVDE Mİ DURURLAR ŞEKERİM :)) bana giderken dedi ki beni çekiştir kadınlar kulübünde bende ne alakası var demiştim gerçek oldu akşam odun modun ama saf

BUNLAR ŞİMDİ ODUN YA PAZAR GÜNÜ EVDE Mİ DURURLAR ŞEKERİM :)) bana giderken dedi ki beni çekiştir kadınlar kulübünde bende ne alakası var demiştim gerçek oldu akşam odun modun ama saf

benim odunum çıkmaz pazar günleri biyere benide çıkarmaz gidelim desem saçma sapan yerlere gidiyoruz istemeden gittiği için ama valla iyi çekiştirmişsiniz keşke bende olsaydım şöle bi içimi dökerdim

benım odun yok valla dımecım calısıyo gercı o varkende yanlız sayılıyorumyaa nyse bizim sadece ruhlarımız hamıle deıl ayrıca ruhlarımızda yanlızzz

benim odunum çıkmaz pazar günleri biyere benide çıkarmaz gidelim desem saçma sapan yerlere gidiyoruz istemeden gittiği için ama valla iyi çekiştirmişsiniz keşke bende olsaydım şöle bi içimi dökerdim

aaa güzelim sen iste yeter ki arada yaparız akşamları dert köşesi :) iyi geliyo gerçekten yanlız hissetmiyoruz kendimizi.senin bebişko nasıl :)

günaydın millet

Nasılsınız var mı yeni bi haber ?

Ben hala kırmızı görmedim yaa :26:

Zeyno senin bat ne zamandı

normalde ayın 20 sinde olmalıydım gecen ay hamıleyim sanarak ayın 30unda hapı bıraktım mayısın 3ünde tekrar adet oldum çok az bıgun surdu ama şimdi bilmiyorum işte normalını gectım acaba aysonumu olucam :26: :26: :26:

Son düzenleme:
inş olmassın sende canım.. hayırlısı tabi.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. eğer yoksa da bişi bi an önce olayım istiyorum artık :26:

inş olmassın sende canım.. Hayırlısı tabi.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Eğer yoksa da bişi bi an önce olayım istiyorum artık :26:

yoksada varsada hayırlısı valla cnm allah ömür versin bı kızım var 1 yasında o kucuk dıye bıraz kararsızım acıkcası ama eşimde kızımda cok istiyo ee bıdee vakıtlıyken aralarında fark olmadan olsun 3-5 sene sonra rahat ederım dıye dusunuyorum bılmıyorum hayırlısı yanıı ama bıara kendımı hamıle sanarken ınanılmaz heyecanlanmıstım sanırım istiyorumm umarımm inşallahh senınde gelmezz

bebişko üzüyo beni hiç acıkmıyo ve sancım var bayağ (

ilk başlarda olur ama canım böyle üzülme ilk üç ay mide bulantısı iştahsızlık olur sonra açılırsın.sancı normal bebişin karnında kendine yer yapıyo çok rahatına düşkün olacak herhalde ki baya sancı yapıyo sana yerleşemedi kaç gündür :)

nasıl yani hala belli değilmi yeri 6 haftadır napıyo evmi geçindiriyo yerleşsin biyere işi gücü ne anaaam valla pek rahatına düşkün olucak işimiz var aynı anası

bende bi başlayım hamile kalmaya 3 tane art arda yaparım galiba biz öyle büyüdük kardeşlerimle güzel oluyo yani.yaşıt olduğumuz için fikir farkı olmuyo iyi anlaştık bu yüzden dolayıda en fazla 2 yaş olsun isterim aralarında.senin tam zamanın 9 ay da hamilelik derken denk gelir.hayırlısı olsun canım hepimiz için

nasıl yani hala belli değilmi yeri 6 haftadır napıyo evmi geçindiriyo yerleşsin biyere işi gücü ne anaaam valla pek rahatına düşkün olucak işimiz var aynı anası

paşam rahatına düşkün olsun sağlıklı olsun da :) inşallah nur topu gibi doğar.arada onunla konuş okşa karnını yanlız kalmasın annesi o suyun içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…