kendini bu ay hamile sananlar buraya

mrb kızlar benim bat ya 31 mayıs yada 1 hazxiran normalde hep 28 günde bir oluyordum ama son 2 aydır 30 günde bir oluyorum ve bugün dr gittim kasık ağrım çok fazlaydı kanda beta hcg 10 çıktı hamilemiyim şimdi ben dr öğleden sonra gel idrarda da bakalım dedi çok korkuyorum heyecanlıyım ilk bebeğim 3 aylık ken ölmüştü karnımda..kızlar dua edin hamilemiyim şimdi ben :)

paşam rahatına düşkün olsun sağlıklı olsun da :) inşallah nur topu gibi doğar.arada onunla konuş okşa karnını yanlız kalmasın annesi o suyun içinde :)

inşallah hep elim karnımda konuşuyorumda ama kocam hiç konuşmuypo onunla bi tuhaf oldu adam okadar istiyodu o istiyo diye yaptım allah biliyo ama kıskanıyomu bi tuhaf davranıyo

inşallah hep elim karnımda konuşuyorumda ama kocam hiç konuşmuypo onunla bi tuhaf oldu adam okadar istiyodu o istiyo diye yaptım allah biliyo ama kıskanıyomu bi tuhaf davranıyo

BABALIK ŞOKU CANIM O atlatır yakında.birde bebiş daha küçük karnında belli olmuyo sen hissediyon ama babası hissedemiyo karnın birza büyüsün deli olacak bebişe inan ki :) sıkma tatlım sen canını tamam mı

ya kızım sabah sabah nasıl bir kabalıktır hiçmi medeniyet görmedin lanlı lunlu konuşmalar vay anasını nasıl sinirlendirdin beni yaa senin yüzünden sigara yakıcam allahım hep angel sebep oldu yarabbim

sen bahane ara kendine :) kız ben hiç sigarada kullanmadım bebişim olsa rahat edecek haberi yok naz yapıyo kereta gelmem diye :)

canıminşallah hamilesindir.kan testlerinin değerlerinden pek anlamam ama doktor niye idrar testine çağırdı ona anlam veremedim benim bildiğim önce idrar sonra kan testi yapılır ve net olan odur :) 10 ve üzeri gebelik sayılıyo şimdi hatırladım ama 10 sınır ya canım ondan emin olamamıştır.yapması gereken 3-4 gün sonra gel demesiydi çünkü gebelik varsa git gide değer artar

sen bahane ara kendine :) kız ben hiç sigarada kullanmadım bebişim olsa rahat edecek haberi yok naz yapıyo kereta gelmem diye :)
yok be şaka yapıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce dudağımın üstünde o pembe yerinde uçuk çıkmıştı hala geçmedi zovirax die bi uçuk kremi kullanıyorum ama uçuk hamilelerde 16.haftadan önce çıkarsa çocukta körlük el yada kol eksikliği falan yaparmış bi kitapta okuduk eşimle sinir oldum allah korusun ya hep aklım ona (((((

sigaraya bahane arıyorsan bir numerolu sebep benimdir bebeim
bende no medeniyet...medeniyet bekarlıkta kaldı...körle yatan şaşı kalkar hesabı...kayınpederimi oyasım içine zehir koyasım var...

canım niye korkuyon ki içini ferah tut herkeste öyle olacak diye birşey yok ve ben hiç öyle birşey duymadımçiyi araştır.en iyisi doktora sor.olmaz öyle şey ya

nie be naptı adam sana

şu an yazsam bir manas destanı çıkar...yani şu son haftada varya..deli etti beni...ya kendi egosu tavan yapmış...beni kovdu yanından neden su getirmişimde yanında durmamışım belki bir bardak daha içermiş yok bana zor geliyormuş yok bardağı yüzüne yüzüne tutmuşum...ki yalan...artı ben kendi ana babama yapmadığım hizmeti yaptım onlara..ben ailemi ikinci plana atacakmışım artık benim ailem onlarmış...ben onlara uyum sağlayamamışım...yok terbiyesizmişim...o kovacakmış ben hep geri gelip el öpecekmişim...dedim şeytana uymuyum yanına gideyim..yok elini öpecekmişim elini gösteriyor bak bak terbiyesize...el bu el öpeceksin...dedim şimdi olay büyümesin...o ettiğimin elini öpeyimde...ki öpmedim çeneme koydum orda bile pislik yapasım var...adam kalkmış terbiyemden bahsediyor...allahın cinsi ben senin gibi köydemi doğdum...senin kültürünle benimki aynımı...ben şehirde doğmuş büyümüş terbiyemi almışım bu yaşta senmi beni terbiye edeceksin..ha terbiyen olsa 70 küsür yaşındaki torunu yaşındaki insanla uğraşmazsın...bende dedimki...bugüne kadar herkes beni çevrem parmağıyla gösterirdi bir sizin ailenizde kıymetim bilinmedi...ben size hiçbir terbiyesizlikte yapmadım 4 yıldır sizinle uğraşıyorum dedim...sonra daha fazla dayanamadım zaten krize girdim..oh mis gibi oldu bana...tüm sinir sistemim elveda...çocuk varsa düşmüştür o stresten...yak bir sigara yawrim...

inşallah annemde saçmalama olmaz bişi dedi ama nettende baktım saçma sapan bişi yazıyo doktorada çarşamba günü gidicem (

canım ya ben hiç duymadım kuzenim hamile onda sürekli uçuk çıkar ve herşey normal ilk gebeliğindede oldu onun bebiş sağlıklı çok şükür.hamilelik hafif ateş yapıyoya belki ondan çıkmıştır ve normaldir.uçuğunda derecesi var.bence korkulacak birşey yok

ecem sen bilirsin bu uçuk olayı için ne diyosun ((((((((

canım net bir bilgim yok ama bağışıklığın zayıflayınca virüs oluyor be uçuk çıkıyor...birde daha öncede aynı tipte uçukların oluyosa vücudun buna alışmış olduğundan bebişe bişey olmaz diyorlar...ama yinede doktorunna bir danış....sen kontrolune gitmediysen hemen git..ayrıca arkadaşlara tavsiyem çok şiddetli kasık ağrılarında da doktora gidin hemen bi baksın ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…