- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.001
bugün çok sakiniz kızlar pazartesi sendromu mu :44:
paşam rahatına düşkün olsun sağlıklı olsun da :) inşallah nur topu gibi doğar.arada onunla konuş okşa karnını yanlız kalmasın annesi o suyun içinde :)
inşallah hep elim karnımda konuşuyorumda ama kocam hiç konuşmuypo onunla bi tuhaf oldu adam okadar istiyodu o istiyo diye yaptım allah biliyo ama kıskanıyomu bi tuhaf davranıyo
naaabbııooonus laann :)
ya kızım sabah sabah nasıl bir kabalıktır hiçmi medeniyet görmedin lanlı lunlu konuşmalar vay anasını nasıl sinirlendirdin beni yaa senin yüzünden sigara yakıcam allahım hep angel sebep oldu yarabbim
naaabbııooonus laann :)
mrb kızlar benim bat ya 31 mayıs yada 1 hazxiran normalde hep 28 günde bir oluyordum ama son 2 aydır 30 günde bir oluyorum ve bugün dr gittim kasık ağrım çok fazlaydı kanda beta hcg 10 çıktı hamilemiyim şimdi ben dr öğleden sonra gel idrarda da bakalım dedi çok korkuyorum heyecanlıyım ilk bebeğim 3 aylık ken ölmüştü karnımda..kızlar dua edin hamilemiyim şimdi ben :)
yok be şaka yapıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce dudağımın üstünde o pembe yerinde uçuk çıkmıştı hala geçmedi zovirax die bi uçuk kremi kullanıyorum ama uçuk hamilelerde 16.haftadan önce çıkarsa çocukta körlük el yada kol eksikliği falan yaparmış bi kitapta okuduk eşimle sinir oldum allah korusun ya hep aklım onasen bahane ara kendine :) kız ben hiç sigarada kullanmadım bebişim olsa rahat edecek haberi yok naz yapıyo kereta gelmem diye :)
yok be şaka yapıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce dudağımın üstünde o pembe yerinde uçuk çıkmıştı hala geçmedi zovirax die bi uçuk kremi kullanıyorum ama uçuk hamilelerde 16.haftadan önce çıkarsa çocukta körlük el yada kol eksikliği falan yaparmış bi kitapta okuduk eşimle sinir oldum allah korusun ya hep aklım ona(((((
yok be şaka yapıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce dudağımın üstünde o pembe yerinde uçuk çıkmıştı hala geçmedi zovirax die bi uçuk kremi kullanıyorum ama uçuk hamilelerde 16.haftadan önce çıkarsa çocukta körlük el yada kol eksikliği falan yaparmış bi kitapta okuduk eşimle sinir oldum allah korusun ya hep aklım ona(((((
sigaraya bahane arıyorsan bir numerolu sebep benimdir bebeim
bende no medeniyet...medeniyet bekarlıkta kaldı...körle yatan şaşı kalkar hesabı...kayınpederimi oyasım içine zehir koyasım var...
canım niye korkuyon ki içini ferah tut herkeste öyle olacak diye birşey yok ve ben hiç öyle birşey duymadımçiyi araştır.en iyisi doktora sor.olmaz öyle şey ya
nie be naptı adam sana
inşallah annemde saçmalama olmaz bişi dedi ama nettende baktım saçma sapan bişi yazıyo doktorada çarşamba günü gidicem(
ecem sen bilirsin bu uçuk olayı için ne diyosun((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?