- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.021
şu an yazsam bir manas destanı çıkar...yani şu son haftada varya..deli etti beni...ya kendi egosu tavan yapmış...beni kovdu yanından neden su getirmişimde yanında durmamışım belki bir bardak daha içermiş yok bana zor geliyormuş yok bardağı yüzüne yüzüne tutmuşum...ki yalan...artı ben kendi ana babama yapmadığım hizmeti yaptım onlara..ben ailemi ikinci plana atacakmışım artık benim ailem onlarmış...ben onlara uyum sağlayamamışım...yok terbiyesizmişim...o kovacakmış ben hep geri gelip el öpecekmişim...dedim şeytana uymuyum yanına gideyim..yok elini öpecekmişim elini gösteriyor bak bak terbiyesize...el bu el öpeceksin...dedim şimdi olay büyümesin...o ettiğimin elini öpeyimde...ki öpmedim çeneme koydumorda bile pislik yapasım var...adam kalkmış terbiyemden bahsediyor...allahın cinsi ben senin gibi köydemi doğdum...senin kültürünle benimki aynımı...ben şehirde doğmuş büyümüş terbiyemi almışım bu yaşta senmi beni terbiye edeceksin..ha terbiyen olsa 70 küsür yaşındaki torunu yaşındaki insanla uğraşmazsın...bende dedimki...bugüne kadar herkes beni çevrem parmağıyla gösterirdi bir sizin ailenizde kıymetim bilinmedi...ben size hiçbir terbiyesizlikte yapmadım 4 yıldır sizinle uğraşıyorum dedim...sonra daha fazla dayanamadım zaten krize girdim..oh mis gibi oldu bana...tüm sinir sistemim elveda...çocuk varsa düşmüştür o stresten...yak bir sigara yawrim...
canım net bir bilgim yok ama bağışıklığın zayıflayınca virüs oluyor be uçuk çıkıyor...birde daha öncede aynı tipte uçukların oluyosa vücudun buna alışmış olduğundan bebişe bişey olmaz diyorlar...ama yinede doktorunna bir danış....sen kontrolune gitmediysen hemen git..ayrıca arkadaşlara tavsiyem çok şiddetli kasık ağrılarında da doktora gidin hemen bi baksın ultrasonda
manyak karı yak bi sigara di,yip durma senin yüzünden içiyorum zaten hepkızım senin yazdıkalrın şakamı yoksa başka bişimi ben anlamadım adam delimi nie öle davranıyo ve ayrıca buna nie kimse bişi demiyo kocan nerde bunlar olurken yada anlatmadınmı çok saçma anlamadım valla ben
şu an yazsam bir manas destanı çıkar...yani şu son haftada varya..deli etti beni...ya kendi egosu tavan yapmış...beni kovdu yanından neden su getirmişimde yanında durmamışım belki bir bardak daha içermiş yok bana zor geliyormuş yok bardağı yüzüne yüzüne tutmuşum...ki yalan...artı ben kendi ana babama yapmadığım hizmeti yaptım onlara..ben ailemi ikinci plana atacakmışım artık benim ailem onlarmış...ben onlara uyum sağlayamamışım...yok terbiyesizmişim...o kovacakmış ben hep geri gelip el öpecekmişim...dedim şeytana uymuyum yanına gideyim..yok elini öpecekmişim elini gösteriyor bak bak terbiyesize...el bu el öpeceksin...dedim şimdi olay büyümesin...o ettiğimin elini öpeyimde...ki öpmedim çeneme koydumorda bile pislik yapasım var...adam kalkmış terbiyemden bahsediyor...allahın cinsi ben senin gibi köydemi doğdum...senin kültürünle benimki aynımı...ben şehirde doğmuş büyümüş terbiyemi almışım bu yaşta senmi beni terbiye edeceksin..ha terbiyen olsa 70 küsür yaşındaki torunu yaşındaki insanla uğraşmazsın...bende dedimki...bugüne kadar herkes beni çevrem parmağıyla gösterirdi bir sizin ailenizde kıymetim bilinmedi...ben size hiçbir terbiyesizlikte yapmadım 4 yıldır sizinle uğraşıyorum dedim...sonra daha fazla dayanamadım zaten krize girdim..oh mis gibi oldu bana...tüm sinir sistemim elveda...çocuk varsa düşmüştür o stresten...yak bir sigara yawrim...
bizimki hem hacı hemde alnı secdeye değiyor...ne farkediyorki adamın huyu pislik olduktan sonra....kayınpederin kötüsü kaynanadan beterdir..benimkinden biliyorum...nişanlıyken diyolarki sen aileler arası köprüsün yok şöyle yok böyle..bende dedim ben köprü möprü değilim..kime ne diyosanız kendiniz söyleyin..benim kayınbabada her oyun var,film yapsa oscar bırakmaz siler süpürür valla..istisnalar vardır ama annemin dediği gibi alnı secdeye değmemişten korkacaksın bizim kayınbaba o cinsten
bizimki hem hacı hemde alnı secdeye değiyor...ne farkediyorki adamın huyu pislik olduktan sonra....
CANIM BEN HAMİLE DEĞİLİM DAHA DA DÜN VE BUGÜN ACAYİP KASIK AĞRILARIM VAR BİLMEM Kİ NEDEN :)pazar günü adet günüm eğer olmassam test yapıcam
canım eşin iyi olsun ve seni anlasın da gerisini takma.babası için seni azarlıyosa daha kötü
öyle yapıyordu zaten ama bu son olaydan sonra bana ilk kez haklı olduğumu söyledi...
mimozam belkide bu ay ayaklarını üşütmüşündür..o da ağrı yapar..ben aykları ısınmayan kansız bir insan olarak arada bir sıcak suyla yıkıyorum ayağımı ve 3 tane falan çorap giyiniyorum.sıcak tutun kendinizii karılarama aşırı sıcak duşa iyi demiyolar sölymmm..günün geçince test yap canım..ben belirtilere güvenemiom..yoksa regl halimde tüm belirtiler tutuodu...üstüne görüom desem 7 gün kanama olmazdı,garip yani
öyle yapıyordu zaten ama bu son olaydan sonra bana ilk kez haklı olduğumu söyledi...
bizimki hem hacı hemde alnı secdeye değiyor...ne farkediyorki adamın huyu pislik olduktan sonra....
adamın hastalığı ne vay adi adam ya kendini ne sanıyo o terbiyesiz azap işkence resmen gelde içme kardeşim durun ben sigara yakım sebep:angel ve ailesidir
buda ayrı bir oha konusu ...bizim kocalarda ayrı bir gerizekalı..madem büyümüş adam olmuş evlenmişsin...karınıda bir dinle...haaa karına henüz tam güvenemiyorsan...evlenme süresini uzat tanı sonra evlen..millete cicim ayı bize başkabişeyim ayı...size bi olay anlatayım durumun vahimliğini görün...eşim ailesinin yanından geldi (onlar başka şehirde) 2 aylık evliyiz...bi geldi sinirli haller normalde hiç olmaz sakindir gerçi iş streside vardı...ama baktım babasının bir gün önce tel. de bana söyledği lafların aynısı..anladımki doldurmuşlar..bende aradım babasını neden eşimi doldurup gönderiosunuz dedim.bu zırvalamaya başladı 2 ayda böyle gelinmi olur siz iyiisimi boşanın dedi ben gelicem 2 güne siz boşanın dedi şok oldum ben annemle kardeşimde yanımdaydı....teli kapattım..ama işin can alıcı noktası hemen eşimi aramış demişki eşin senden boşamak istiyor demiş..sonra bizim eve gelmiş daha hiç tanışmadığım komşularıma oğlum anlaşamıyo ayrılacaklar demiş...2-3 günü aldı toparlamamız..ben eşime dedim ağzımdan öyle bişey çıkmadı senin baban yalan söylüyo dedim..baktıki oğlu tavır alacak bu defa da demişki eşin telefonda küfretti bana...ya kızlar annem babam yanımdaydı...ayrıca amcam araya girdi ve ben kayınpederle değil amcamla konuştum...amcamla konuşurken kayınpederen küfrederek bahsetmiişim...offfffffffffffff o gece sabaha kadar ağladım ben bu yalancıyla nasıl baş edicem yarabbim diye....8 aydır çıtımız çıkmadı çünkü eşime söyledim senin aileni ağzıma almam çünkü onlara uyacak yalanlarla baş edemem.onlarda beni ağızlarına almasınlar
buda ayrı bir oha konusu ...bizim kocalarda ayrı bir gerizekalı..madem büyümüş adam olmuş evlenmişsin...karınıda bir dinle...haaa karına henüz tam güvenemiyorsan...evlenme süresini uzat tanı sonra evlen..millete cicim ayı bize başkabişeyim ayı...
o bile insafa geldiyse senin kayınpeder seni köle izora gibi kullanıyo demektir
buda ayrı bir oha konusu ...bizim kocalarda ayrı bir gerizekalı..madem büyümüş adam olmuş evlenmişsin...karınıda bir dinle...haaa karına henüz tam güvenemiyorsan...evlenme süresini uzat tanı sonra evlen..millete cicim ayı bize başkabişeyim ayı...
hepsi aynı bok kızım benim kayınpederim yok kayınvalidemde çok iyidir ailesinden yana hiç sorunum yok ama kendisi evlenemden öncede yetti şimddie yapıyo yapıcanı adi sigara yakmıcam yeni söndürdümneyse yaptıkları aklıma geldi bebek bile yapmamak lazım ona bazen düşünüyorumda gel git akıllı evlenemden önce kaç defa ayrıldım yine evime kadar işyerime kadar gelip kendi barışmak istedi ama evlendiğimiz gece kavga edip damatlığını fırlatıp zıbardı yattı aah ahh allah biliyo aklıma geldikçe keşke onunla evlenemseydim diyorum bazende çok seviyorum bir dediğimi iki etmez ama onun karı kıza bakma halleri neyse allah görüyo bak başım ağrıdı ya nefret ediyorum ondan aklıma geldikçe osuruklu nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?