- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.841
ben anlamadım kızlar her gün bir kişiye mi dua okuyacağız yoksa her gün dua edip burdakilerin adıyla mı dua edeceğiz :44:ya ben suan meryem suresı okuyom,yasını okuyom ,,zaten 1 haftam kaldı adete ,,meryem suresıde bıtecek 6 gun sonra o zamana kadar ben katılmıyım,,cok olacak cunku eger adet olursam zaten meryem suresı bıtmıs oluyo o zaman ,,bı tane yasın okuyorum zaten bı tane daha okurum sızın ıcın,,, olur mu 1 hafta sonra yanı 7 veya 8 hazıran gıbı katılsam ?
önce hamilelerden başlayalım kızlaryoncamel ve eary1 sizi arkadaş olarak ekledimki kolayca bulup mesaj atayım diye.... bu arada kızlar isimlerinizi yazarsanız ona göre dua okuyalım..özellikle ilk sırada francesca,miyopi,sideraloties....
francesca 31 mayıs,, miyopi 1 haziran,, sideratolies 2 haz,, dimeh 3 haz,, muzmut 4 haz..
Angel84 5 haz.,, millan 6haz,, merys 7 haz,, su misali 8 haz,, mimozagerbera 9 haz,,
zenoaysegulüm 10 haz,, eslem 11 haz.,, gülgüzeli34 12 haz,, hnd_sdt 13 haz,, ecem5885 14 haz,, yoncamel 15 haz..
Sadece yasin okunacak
walla senle frencesca ya yaramıo burası ,,dogmamıs bebege don bıcıonuz ,,bırı panık atak dıgerıde sorun cıksın dıe debelenıo,,,, dimeh sacmaladın hee sımdık ,,,nette her okuduun seye ınanıon mu kızım yaa orda oyle bır ıkı madde yazar,,senın bebe daha mercımek kadar nasıl bebegee yapıstırdın onu bıdanem be hem ense kalınlıgı lazım onun ııcın senın bebegının ense kalınlıgı olculemez daha mınık bıse suan senın kesene bakacak doktor,,bebegın buyuklugune kalp atıs hızına o kadar suan bıse denmez ,,,hem ne dedık kotu dusunmek yok demedık mı
peki allah korusun bi sorun varsa şimdi belli olmazmı
kızlar bişi sölicem bu kan değerlerine bakıyodumda haftasına göre yüksek değerler çıkıyosa down sendromu olabilir diye yazıyo one şimdi ya
hergün 1 kişiye dua edicez...hamilelerden başladık...francesca için yarın dua edicez gerçek adı serpil ..yani serpil arkadaşımız için dua edicez...bunun dışında kendiniz için yaptığınız dualara devam...isteyen başka dualarda edebilir ama 1 yasin kesin okuyacağımız dua
ah bi söyleyebilsem ben karşımdaki beni ne kadar kırarsa kırsın ağzımı açıp bişi demem kırmak istemem ama onlar hep üzer beni
hergün 1 kişiye dua edicez...hamilelerden başladık...francesca için yarın dua edicez gerçek adı serpil ..yani serpil arkadaşımız için dua edicez...bunun dışında kendiniz için yaptığınız dualara devam...isteyen başka dualarda edebilir ama 1 yasin kesin okuyacağımız dua
tatlımm bence sen takılma ona sanırım zaten doktorun takip eder bunları bence doktorunla konuş okuyupta stres olma tamam tatlım ferah tut içini
dua icin yaziyorum. Adim serpil :) allahim kabul eder insallah.
bende varımfrancesca 31 mayıs,, miyopi 1 haziran,, sideratolies 2 haz,, dimeh 3 haz,, muzmut 4 haz..
angel84 5 haz.,, millan 6haz,, merys 7 haz,, su misali 8 haz,, mimozagerbera 9 haz,,
zenoaysegulüm 10 haz,, eslem 11 haz.,, gülgüzeli34 12 haz,, hnd_sdt 13 haz,, ecem5885 14 haz,, yoncamel 15 haz..
sadece yasin okunacak
anlaşıldı tamam ecemcimhergün 1 kişiye dua edicez...hamilelerden başladık...francesca için yarın dua edicez gerçek adı serpil ..yani serpil arkadaşımız için dua edicez...bunun dışında kendiniz için yaptığınız dualara devam...isteyen başka dualarda edebilir ama 1 yasin kesin okuyacağımız dua
Kizlar cok heyecan yaptim. Allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh. Buradaki herkes muradina ersin.
Ben babamlara gidiyorum. Malum yemek saati.
Optum hepinizi :)
kızlar ben çıkıyorum hayırlı haberlerle geliyim inşallah sayfam açık kalıcak gelince yazarım
zaten herzaman bu ısler kocada bıter..
benım kocam o konuda cok guzel ayarı verır anasına,kaynanam zaten kötu nıyetlı bırı degıldır ama oyle aklına her gelenıde bana soylıyemez,oglundan korkar..
haa bı bebek konusunda her gordugunde bebek varmı der..ama ben gecen gun kocama dedım aglıyarak (adet olunca sınırlerım bozulmustu) annen bana artık sormasın,olmuyor daha ben napım artık dıye..benımkıde hemen uyarıyı vermıs kaynanama..daha bana soramaz bıse oooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?