kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben anlamadım kızlar her gün bir kişiye mi dua okuyacağız yoksa her gün dua edip burdakilerin adıyla mı dua edeceğiz :44:

yoncamel ve eary1 sizi arkadaş olarak ekledimki kolayca bulup mesaj atayım diye.... bu arada kızlar isimlerinizi yazarsanız ona göre dua okuyalım..özellikle ilk sırada francesca,miyopi,sideraloties....
önce hamilelerden başlayalım kızlar
sonra bize inşallah..

sağol kuzum not aldım ben yarın başlarız

peki allah korusun bi sorun varsa şimdi belli olmazmı

kızlar bişi sölicem bu kan değerlerine bakıyodumda haftasına göre yüksek değerler çıkıyosa down sendromu olabilir diye yazıyo one şimdi ya

tatlımm bence sen takılma ona sanırım zaten doktorun takip eder bunları bence doktorunla konuş okuyupta stres olma tamam tatlım ferah tut içini

anlaştık tatlımmmmm :)

hergün 1 kişiye dua edicez...hamilelerden başladık...francesca için yarın dua edicez gerçek adı serpil ..yani serpil arkadaşımız için dua edicez...bunun dışında kendiniz için yaptığınız dualara devam...isteyen başka dualarda edebilir ama 1 yasin kesin okuyacağımız dua

ah bi söyleyebilsem ben karşımdaki beni ne kadar kırarsa kırsın ağzımı açıp bişi demem kırmak istemem ama onlar hep üzer beni

ahhh aah bende öLeydim güzelim burda tecrübe konuşuo sus sus olmuo güzellikle demek zorundasın yoksa iyice tepene biniyolar..

ben en son sinirlenmiştim beLki bnm çocuğum hiç olmicak ? neden sürekli sorup hatırlatıyosunuz ? die etrafımdakilere çemkirmiştim..

hiç bilmeyen sorduğu zamanda ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyoLar..şimdi kimse soramio..dişlerimi çıkarmamla dilleri geri kaçtı

Kizlar cok heyecan yaptim. Allahim dualarimizi kabul etsin insallahhh. Buradaki herkes muradina ersin.

Ben babamlara gidiyorum. Malum yemek saati.

Optum hepinizi :)

evet yarın serpille baslıyoruz
6 mayısta bana okuyorsunuz,düzgün okuyun
bu ay hamıle kalamam lazım

tatlımm bence sen takılma ona sanırım zaten doktorun takip eder bunları bence doktorunla konuş okuyupta stres olma tamam tatlım ferah tut içini

allah korusun en korktuğum şey allah kimsenin başına getirmesin nasıl acıdır anne baba için evlatcazlarda öle yavrularım ne zor allah kimseye göstermesin yarabbim düşmanıma bile çok korkuyorum çok

bende varım

anlaşıldı tamam ecemcim

dimeh canım yorma aklını bunlarla...3. ayda testin olacak inşallah o zamana kadar bilinmez bişey...sadece şiddetli kasık ağrında ve çok kanamaların olursa doktora gideceksin....kontrolune düzenli git yeter...

bak canım bılıon en negatıf dusuncelı kısı benım burda hep olumsuz dusunurum,,ama suan senın bebe baklıyatları yasıyacak,yanı mercımek,nohut,fasulye gıbı buyuyecek yavas yavas,,sonra kıpırdaması olacak 12 veya 15 haftasında,,ılk kıpırdamasından sonra 2li 3lüü testler falan fılan yapılır bu testlerı olmadan suan mercımek kadar bebege o dedıgın hastalıgı bı doktor dıosa onun doktorlugundan suphe ederım,,,
senın degerın yuksek cıkdı ya ıkız gebeklıkden yada erken dollenme oldugu ıcın bebegın gelısımı hızlı oldugundan,yada normalı bu degerler,,,sonucta sen sımdı olmayan bıseyı kendıne cekıosun,,,ne gerek var ,,,,doktora gıtcen bebegını gorcen sen bunu dusunsene,,,,gıttın ne dıon,,,wallah kızıom en guzel zamanlarınızı kendınıze zehır edıonus,,,, ne zaman gıtcen doktora bakım ?

kızlar ben çıkıyorum hayırlı haberlerle geliyim inşallah sayfam açık kalıcak gelince yazarım

aminnn inşallahhh tatlımmmmm takılma sen netten her okuduğuna senin sakinliğe ihtiyacın var stresten uzak tut kendini hobi bul en güzeli seni en mutlu eden şelere yönel öptüm tatlımm

bi erkeğin şunu yapması çok önemli işte..evde nasıl olursa olsunda dışarıya karşı savunması çok güzel bişiy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…