kendini bu ay hamile sananlar buraya

ıyıde serpıl ıcın ne dıcez aynı seyı soylemek lazım ,,,,,sonucta kız hamıle,,,,

şu olur mu " Allahım seprıl arkadasımıza saglıklı,sıhhatlı,akıl saglıgı,beden saglıgı yerınde olan,hayırlı uzun omurlu,senın yolunda hayırlı bır kul olacak olan ,peygamber efendımızın vesilesi ıle hayırlı evladının dogmasını nasıp eyle"

bi erkeğin şunu yapması çok önemli işte..evde nasıl olursa olsunda dışarıya karşı savunması çok güzel bişiy..

evet kocamın o huyunu cok severım..
benı kımseye ezdırmez,kaynanama gıdınce bı ıs yapmamı ıstesın kadın anında mudahale eder oturtur benı..
(öyle cay koymak falan degıl,ev işi falan)

birazdan çıkıcam hatta çıktım sayılır sende burda ol ben gelince nolur (

biz yasin okuduğumuz kişilerde ogün herkes için isimli dua etsin..

bu arada yarın perşembeyi cumaya bağlayan gece güzel bi güne denk geldi francesca için..

bende öyle bi güne rezervasyon yapmak istemiştim

toplam kendisiyle birlikte 16 yasin olacak...birde yağmuryk vardı onuda ekliyorum listeye...bi dk güncelleyebilirsemmm

ben lısteyı bıyere kaydetmedım..cunku hergun gırıp burdan gercek ısmıyle kım ıcın dua edılcenı ögrencem
hadı haa bı gıdemedım yemek yapmaya

dimeh daha gitmedi mi doktora ay çok merak ediyorum ilkkez gidiyor değil mi ayy hayırlı haberlerle gelsin kuzu inşallah 3 te mi randevusu

evet kocamın o huyunu cok severım..
benı kımseye ezdırmez,kaynanama gıdınce bı ıs yapmamı ıstesın kadın anında mudahale eder oturtur benı..
(öyle cay koymak falan degıl,ev işi falan)

ozaman daha ne şikayet edion kız en önemli şey varmış kocanda aferin ona

erkek dediğin evde ne halt yiyiosan ye ama dışarda ezdirme nolursa olsun..

bende bazen sinir olurum ya evde ne kadarr kızarsan kız bağır çağır ama dışarda beni ezdirme rezil de etme die..

neyse sen git yemeğini yap şekerm..bende öğleyi kılam ..

bu arada size bişey sorcam kıslar yaa bende hiç olmazdı ikidir ilişkiden sonra yanma oluyo bende çok fena hemide kaşinio bi bilginiz varmı yaa :18:

francesca 31 mayıs,, miyopi 1 haziran,, sideratolies 2 haz,, dimeh 3 haz,, muzmut 4 haz..
angel84 5 haz.,, millan 6haz,, merys 7 haz,, su misali 8 haz,, mimozagerbera 9 haz,,
zenoaysegulüm 10 haz,, eslem 11 haz.,, gülgüzeli34 12 haz,, hnd_sdt 13 haz,, ecem5885 14 haz,, yoncamel 15 haz,, beyazlım 16 haz.,, yağmuryk 17 haz.,,
sadece yasin okunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…