- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.861
bende yemek yapmaya gıdıyorum..gelırım 1 saat sonra
hergün 1 kişiye dua edicez...hamilelerden başladık...francesca için yarın dua edicez gerçek adı serpil ..yani serpil arkadaşımız için dua edicez...bunun dışında kendiniz için yaptığınız dualara devam...isteyen başka dualarda edebilir ama 1 yasin kesin okuyacağımız dua
bi erkeğin şunu yapması çok önemli işte..evde nasıl olursa olsunda dışarıya karşı savunması çok güzel bişiy..
bende varım
anlaşıldı tamam ecemcim
bak canım bılıon en negatıf dusuncelı kısı benım burda hep olumsuz dusunurum,,ama suan senın bebe baklıyatları yasıyacak,yanı mercımek,nohut,fasulye gıbı buyuyecek yavas yavas,,sonra kıpırdaması olacak 12 veya 15 haftasında,,ılk kıpırdamasından sonra 2li 3lüü testler falan fılan yapılır bu testlerı olmadan suan mercımek kadar bebege o dedıgın hastalıgı bı doktor dıosa onun doktorlugundan suphe ederım,,,
senın degerın yuksek cıkdı ya ıkız gebeklıkden yada erken dollenme oldugu ıcın bebegın gelısımı hızlı oldugundan,yada normalı bu degerler,,,sonucta sen sımdı olmayan bıseyı kendıne cekıosun,,,ne gerek var ,,,,doktora gıtcen bebegını gorcen sen bunu dusunsene,,,,gıttın ne dıon,,,wallah kızıom en guzel zamanlarınızı kendınıze zehır edıonus,,,, ne zaman gıtcen doktora bakım ?
kızlar benimde işlerim var bitirince gelirim inşallahhhh öpüldünüz milanım ve hepiniz kızlar seviyorum hepinizzzzzz i by
napıyım şekerim baktı senin beben var yaşında genç benim anam yine yapar ben şu yaşı büyük bebesi olmayana gidiyim demiştir napsın
bende seni seviyorummmmm
birazdan çıkıcam hatta çıktım sayılır sende burda ol ben gelince nolur(
toplam kendisiyle birlikte 16 yasin olacak...birde yağmuryk vardı onuda ekliyorum listeye...bi dk güncelleyebilirsemmm
evet kocamın o huyunu cok severım..
benı kımseye ezdırmez,kaynanama gıdınce bı ıs yapmamı ıstesın kadın anında mudahale eder oturtur benı..
(öyle cay koymak falan degıl,ev işi falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?