kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım ben oğlu için bi söz söylesem hemen savunmaya geçiyo geçen dedim oğlun çok komik hemen komik değil şakacı dedi yani oğlun çocuk desem kimbilir ne diyecek bana

ben diyemem eşime söylüyorum oda ne var sorsun diyo torunu olsun istiyo tek oğluyum hakkı diyo

hıı anlaşıldı kocanda iş yok..ozaman iş başa düştü güzelim daha yeni evlisin eğer şimdi bişey diyemezsen bu hep böyle deevam eder..saygısızlık yapmadan eğer kaynanan bi daha aynı şeyi derse anne daha yeni evliyiz ikide bir sorup neden bunaltiosun beni olunca söyleriz zaten senin sürekli sormana gerek yok..Ben isteyince değil ALLah oL deyince oLuo..siparişlen olmuo..

ah bi söyleyebilsem ben karşımdaki beni ne kadar kırarsa kırsın ağzımı açıp bişi demem kırmak istemem ama onlar hep üzer beni

yavrum sende ne işe yaradığını yatakta göster dicem çok mu ayıp olcak acaba

dıyo zaten bı o işe yarıyon dıye..daha dun gece yıne aynı lafı ettı valla tepem atacak yakında..
bulasık,camasır,temızlık,yemek,evın duzenı,köpegın gezmesı,yemesı,yıkanması,taranması hersey bende..
yınede hıcbıse yapmıyorum

ah bi söyleyebilsem ben karşımdaki beni ne kadar kırarsa kırsın ağzımı açıp bişi demem kırmak istemem ama onlar hep üzer beni

kızlar bişi sölicem bu kan değerlerine bakıyodumda haftasına göre yüksek değerler çıkıyosa down sendromu olabilir diye yazıyo one şimdi ya

francesca 31 mayıs,, miyopi 1 haziran,, sideratolies 2 haz,, dimeh 3 haz,, muzmut 4 haz..
angel84 5 haz.,, millan 6haz,, merys 7 haz,, su misali 8 haz,, mimozagerbera 9 haz,,
zenoaysegulüm 10 haz,, eslem 11 haz.,, gülgüzeli34 12 haz,, hnd_sdt 13 haz,, ecem5885 14 haz,, yoncamel 15 haz..

sadece yasin okunacak

Son düzenleme:
bence söle tatlımm mm içine atmaaa yükü bırak onlara fırlat üzme sen anne olucak olan sensin senin bünyeni rahatlatman lazım erkeller anlamazki

anam bende varimmmmmmmmmmmmm

benim ki 20-22 haziran

kızlar bişi sölicem bu kan değerlerine bakıyodumda haftasına göre yüksek değerler çıkıyosa down sendromu olabilir diye yazıyo one şimdi ya

walla senle frencesca ya yaramıo burası ,,dogmamıs bebege don bıcıonuz ,,bırı panık atak dıgerıde sorun cıksın dıe debelenıo,,,, dimeh sacmaladın hee sımdık ,,,nette her okuduun seye ınanıon mu kızım yaa orda oyle bır ıkı madde yazar,,senın bebe daha mercımek kadar nasıl bebegee yapıstırdın onu bıdanem be hem ense kalınlıgı lazım onun ııcın senın bebegının ense kalınlıgı olculemez daha mınık bıse suan senın kesene bakacak doktor,,bebegın buyuklugune kalp atıs hızına o kadar suan bıse denmez ,,,hem ne dedık kotu dusunmek yok demedık mı

kızlar liste yukardaki gibi...istediğinz bişey varsa değitreyim...bu arada francesca miyopi siderolaties gerçek izimlerinizle dua edelim diyosanız şimdiden söyleyinki 3 er günlük listeler elimizde olsun

vay terbiyesiz yok bunun eğitimi daha ağır olacak seninki hangi odungillerden di yavrum ona göre yontma kılavuzuna bakıcam

zaten herzaman bu ısler kocada bıter..
benım kocam o konuda cok guzel ayarı verır anasına,kaynanam zaten kötu nıyetlı bırı degıldır ama oyle aklına her gelenıde bana soylıyemez,oglundan korkar..
haa bı bebek konusunda her gordugunde bebek varmı der..ama ben gecen gun kocama dedım aglıyarak (adet olunca sınırlerım bozulmustu) annen bana artık sormasın,olmuyor daha ben napım artık dıye..benımkıde hemen uyarıyı vermıs kaynanama..daha bana soramaz bıse oooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…