- 10 Temmuz 2009
- 225
- 6
- 318
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.821
güzelim senin eşinde de hata var sen sanki oldu hamile kaldında istemedin.istiyon ama olmuyo ne yapabilirsin ki.önce sen kocanı taşla laflarınla.sonra geç kayınvalideye.allahım ya bi rahat bıraksalar ya kendiliğinden olsun.hem kayınvalideye ne sanki o doğuracak belki sen yapmıcan bir kaç sene.bana ima etti kayınvalidem dedim önce oğlun büyüsün biraz sonra yaparız çocuk ikisi bir bana ağır geliro bu hiç lafı olmadı daha
[SUP][/SUP]
benım annanem ve dedem rusyalı
babanem ve dedem bulgarıstanlı
dedem annanemı kacırıp rızeye yerlesıyor..
babanemler göç edıp istanbula gelıyorlar..
bızlerde samsunda meydana gelıyoruz
bende sızdenım bende bende :))babam rize annem trabzon kocam rıze :))))))))))))))99
ha usagımm haaaaaaaaaaaaaaaa
ben diyemem eşime söylüyorum oda ne var sorsun diyo torunu olsun istiyo tek oğluyum hakkı diyo
hıı anlaşıldı kocanda iş yok..ozaman iş başa düştü güzelim daha yeni evlisin eğer şimdi bişey diyemezsen bu hep böyle deevam eder..saygısızlık yapmadan eğer kaynanan bi daha aynı şeyi derse anne daha yeni evliyiz ikide bir sorup neden bunaltiosun beni olunca söyleriz zaten senin sürekli sormana gerek yok..Ben isteyince değil ALLah oL deyince oLuo..siparişlen olmuo..
yavrum sende ne işe yaradığını yatakta göster dicem çok mu ayıp olcak acaba
yavrum sende ne işe yaradığını yatakta göster dicem çok mu ayıp olcak acaba
hıı anlaşıldı kocanda iş yok..ozaman iş başa düştü güzelim daha yeni evlisin eğer şimdi bişey diyemezsen bu hep böyle deevam eder..saygısızlık yapmadan eğer kaynanan bi daha aynı şeyi derse anne daha yeni evliyiz ikide bir sorup neden bunaltiosun beni olunca söyleriz zaten senin sürekli sormana gerek yok..Ben isteyince değil ALLah oL deyince oLuo..siparişlen olmuo..
uh ahaaaaaaaaaaa
uluslarası olmus millan senın olay :)))))
bence söle tatlımm mm içine atmaaa yükü bırak onlara fırlat üzme sen anne olucak olan sensin senin bünyeni rahatlatman lazım erkeller anlamazkiah bi söyleyebilsem ben karşımdaki beni ne kadar kırarsa kırsın ağzımı açıp bişi demem kırmak istemem ama onlar hep üzer beni
francesca 31 mayıs,, miyopi 1 haziran,, sideratolies 2 haz,, dimeh 3 haz,, muzmut 4 haz..
angel84 5 haz.,, millan 6haz,, merys 7 haz,, su misali 8 haz,, mimozagerbera 9 haz,,
zenoaysegulüm 10 haz,, eslem 11 haz.,, gülgüzeli34 12 haz,, hnd_sdt 13 haz,, ecem5885 14 haz,, yoncamel 15 haz..
sadece yasin okunacak
ama laz yemeklerı sevmıom,,,bı tek mısır ekmegı favorım , :)))))
kocam dıo sen nası lazsın :))) çakma laz dıo bana :)))
kızlar bişi sölicem bu kan değerlerine bakıyodumda haftasına göre yüksek değerler çıkıyosa down sendromu olabilir diye yazıyo one şimdi ya
dıyo zaten bı o işe yarıyon dıye..daha dun gece yıne aynı lafı ettı valla tepem atacak yakında..
bulasık,camasır,temızlık,yemek,evın duzenı,köpegın gezmesı,yemesı,yıkanması,taranması hersey bende..
yınede hıcbıse yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?