- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.801
çok saolun kızlar Allaha olan inancımla evlendim dedimki kendi kendime Allah istemese bu çocuğu karşıma çıkarmazdı demekki evlenmem benim için hayırlı olacak şimdi de Allahtan umudumu hiçbirzaman kesmiyorum o çok büyüktür istedimi yoktan var eder ama kaynanamın sürekli sorması nerde olursa olsun sorması beni çok bunaltıyor dayanamıyorum artık insan her gördüğünde de sormaz ki ama hiç hayırlısı demiyo dese sürekli sormaz biraz zamana bırak ya ben daha yeni evlenmiştim ilk haftalardı ozaman başladı sormaya halen devam ediyor illaki bebek olsun istiyo
cnm bi şekilde tepkini belli etmelisin ozaman yoksa susmaz..sen diyemiosan eşine söle o desin..
valla ben dıştan sakin mazmuutt ...duruyorum ..millet beni ezik bile sanabiliyor o kadar sakin görünüyorum...taki tepem atıp ben konuşuncaya kadar...boqtan alıp boqa sokarım adamı...2 dakkada...
Kizim var ya delisin sen ya. Ben oyle bisey diyemem. Cadi k.valideye cadi gelin :)))))
Almanlarin meshur bir yemegi var auflauf biliyor musunuz? com kolay yapiliyo
yoresel yemeklerden yanayim daha cok bilinen klasik turk yemeklerini yaparim ama bu auflauf gunumu 15 dk da kurtardigi icin haftanin 1 gunu yapiyorum
ooo hemşolar pende sizdenum haa
Zahmet olmazsa tarif alsak. Denemeyi severim.
napıyım evleneli 4 yıl olacak ilk aydan beri bıkmadan usanmadan sorarmı bir insan...millet olmuş haydar dümen...birbirlerinin kıçını kolluyorlar acaba çocukları oluyormu olmuyormu diye...valla delirdimama böyle daha mutluyum la çünkü oğluna toz kondurtmaz..benden yana olmadığını düşündüğü için beni sıkıştırıyor...rahmimin şekli sola doğru oda tek adette sancı yapıyor bunu duymuş ...ondan dolayı benim üstüme geliyordu...saldım pikaçuyu üstüne
benımkı kendı evınde cok duzenlıydı,evlenınce sapıttı..
kendı yatagını bıle kendı toplardı..ama evlenınce bıraktıgı yerden tazmanya canavarı gecmıs gıbı..
nasıl olsa ben topluyorum peşınden..
bıde onun zıhnıyetıne göre,ben onun da peşını toplamazsam ne yapacam bu evde
yaptıgım hıcbıseyı genelde görmez,bıgun bırakacam ellemıcem hıcbıseye ozaman anlıcak benım ne ıse yaradıgımı
anne tarafım trabzonlu baba tarafım yalovalı tatlımmm :)
ben diyemem eşime söylüyorum oda ne var sorsun diyo torunu olsun istiyo tek oğluyum hakkı diyo
benımkı kendı evınde cok duzenlıydı,evlenınce sapıttı..
kendı yatagını bıle kendı toplardı..ama evlenınce bıraktıgı yerden tazmanya canavarı gecmıs gıbı..
nasıl olsa ben topluyorum peşınden..
bıde onun zıhnıyetıne göre,ben onun da peşını toplamazsam ne yapacam bu evde
yaptıgım hıcbıseyı genelde görmez,bıgun bırakacam ellemıcem hıcbıseye ozaman anlıcak benım ne ıse yaradıgımı
yoncamel ve eary1 sizi arkadaş olarak ekledimki kolayca bulup mesaj atayım diye.... bu arada kızlar isimlerinizi yazarsanız ona göre dua okuyalım..özellikle ilk sırada francesca,miyopi,sideraloties....
çok saolun kızlar Allaha olan inancımla evlendim dedimki kendi kendime Allah istemese bu çocuğu karşıma çıkarmazdı demekki evlenmem benim için hayırlı olacak şimdi de Allahtan umudumu hiçbirzaman kesmiyorum o çok büyüktür istedimi yoktan var eder ama kaynanamın sürekli sorması nerde olursa olsun sorması beni çok bunaltıyor dayanamıyorum artık insan her gördüğünde de sormaz ki ama hiç hayırlısı demiyo dese sürekli sormaz biraz zamana bırak ya ben daha yeni evlenmiştim ilk haftalardı ozaman başladı sormaya halen devam ediyor illaki bebek olsun istiyo
Almanlarin meshur bir yemegi var auflauf biliyor musunuz? com kolay yapiliyo
yoresel yemeklerden yanayim daha cok bilinen klasik turk yemeklerini yaparim ama bu auflauf gunumu 15 dk da kurtardigi icin haftanin 1 gunu yapiyorum
ne oldu sana ağrın mı var sen iyiydin? bende cumaya randevu aldımbaşka doktordan meltem hanımdan ya sana ne dicem bu ultrasona sık sık girmek sorun mu? bi zararı var mı benimde elimde olsa kamera yerleştiricem karnıma:) ama hiç bişey hissetmiyorum bian önce büyüsede hareketlerinden anlasak:)
benım hhuysuzum hayatta yemez,,lazanya yaptım adama bır catal aldı daha bunu yapma bu kadar ugrasma dedı,,hunkar begendı yaptım etlerı zıyan ettın ne gerek vardı yerdık sote halınde etlerı dedı,,fırında makarna yaptım pılav yapsaydın dedı :))))) besemal soslu , seylerı sevmez :))) bende dıom yapacan sana kurufasulye pılav gececem karsıya dıom olur walla dıo :))) bıde sogan kırarız dıo tursuda alırız ohhhhh dıoo :))))))
bende sızdenım bende bende :))babam rize annem trabzon kocam rıze :))))))))))))))99
ha usagımm haaaaaaaaaaaaaaaa
yoncamel ve eary1 sizi arkadaş olarak ekledimki kolayca bulup mesaj atayım diye.... bu arada kızlar isimlerinizi yazarsanız ona göre dua okuyalım..özellikle ilk sırada francesca,miyopi,sideraloties....
benım annanem ve dedem rusyalı
babanem ve dedem bulgarıstanlı
dedem annanemı kacırıp rızeye yerlesıyor..
babanemler göç edıp istanbula gelıyorlar..
bızlerde samsunda meydana gelıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?