kendini bu ay hamile sananlar buraya

cnm bi şekilde tepkini belli etmelisin ozaman yoksa susmaz..sen diyemiosan eşine söle o desin..

valla ben dıştan sakin mazmuutt ...duruyorum ..millet beni ezik bile sanabiliyor o kadar sakin görünüyorum...taki tepem atıp ben konuşuncaya kadar... boqtan alıp boqa sokarım adamı...2 dakkada...

maşallahhhh kuzummmmm sanaaaaaa aynen bende de var o ailemde derdi seni çok ezerler kızımmm değiş diye ama ailem damarıma hiç basmadıki sağolsunlar benim için hep doğru olanı istediler ama çevremde basanlar oldu onlardan aldılar paylarını benden yana hoppppppppp

Kizim var ya delisin sen ya. Ben oyle bisey diyemem. Cadi k.valideye cadi gelin :)))))

napıyım evleneli 4 yıl olacak ilk aydan beri bıkmadan usanmadan sorarmı bir insan...millet olmuş haydar dümen...birbirlerinin kıçını kolluyorlar acaba çocukları oluyormu olmuyormu diye...valla delirdim ama böyle daha mutluyum la çünkü oğluna toz kondurtmaz..benden yana olmadığını düşündüğü için beni sıkıştırıyor...rahmimin şekli sola doğru oda tek adette sancı yapıyor bunu duymuş ...ondan dolayı benim üstüme geliyordu...saldım pikaçuyu üstüne

Almanlarin meshur bir yemegi var auflauf biliyor musunuz? com kolay yapiliyo

yoresel yemeklerden yanayim daha cok bilinen klasik turk yemeklerini yaparim ama bu auflauf gunumu 15 dk da kurtardigi icin haftanin 1 gunu yapiyorum

evet tarıf ısterızzzzzzzz

Zahmet olmazsa tarif alsak. Denemeyi severim.

borcam tepsiye sigacak kadar patates brokoli karnibahar ve havuc (ben havucsuz yapiyorum sevmiyom yemekte tadini) tam anlami ile pismeyecek kadar kaynatiliyor

ardindan besamel sosu mumkunse sosun icine karabiber ve curry de ilave edin

borcama hafif kaynattiklarimi koyup uzerine besamel sos dokuyoruz firinda 20-25 dakika pisiriyoruz ben sebzeleri kaynatir iken cok az yag ve tuz ilave ediyorum

belki turkiye de ismi baskadir ama ben turkiye de iken hic yememistim

afiyet olsun..:))

yoncamel ve eary1 sizi arkadaş olarak ekledimki kolayca bulup mesaj atayım diye.... bu arada kızlar isimlerinizi yazarsanız ona göre dua okuyalım..özellikle ilk sırada francesca,miyopi,sideraloties....

helal vallahi tatlımmmmm susmamak en doğrusu bide at içine için e nere kadar içimizinde bi hacmi var bırak at onlara onlar taşısınlar diymi ama hakedene güzelce cevabını vermek lazım

bu konudada tecrübem var hauahuaha...çok düzenliyimdir..eşim hep ben yorulunca ne yapıosunda yoruluosun dedi...şunu yaptım bunu yaptım diyince eee düzgündü dedi....bende 3 gün hiç bir yeri toplamadım...bu evin hali ne böyle dağınık...nasıl rahat ediyorsun dedi...dedim canım...eşyalar bundan önce kendi kendilerine yerlerine gidiyordu geçen dediğin lafa alınmışlar böyle salmışlar kendilerini dedim sadece 3 gün ya

[SUP][/SUP]
anne tarafım trabzonlu baba tarafım yalovalı tatlımmm :)

benım annanem ve dedem rusyalı
babanem ve dedem bulgarıstanlı
dedem annanemı kacırıp rızeye yerlesıyor..
babanemler göç edıp istanbula gelıyorlar..
bızlerde samsunda meydana gelıyoruz

ben diyemem eşime söylüyorum oda ne var sorsun diyo torunu olsun istiyo tek oğluyum hakkı diyo

güzelim senin eşinde de hata var sen sanki oldu hamile kaldında istemedin.istiyon ama olmuyo ne yapabilirsin ki.önce sen kocanı taşla laflarınla.sonra geç kayınvalideye.allahım ya bi rahat bıraksalar ya kendiliğinden olsun.hem kayınvalideye ne sanki o doğuracak belki sen yapmıcan bir kaç sene.bana ima etti kayınvalidem dedim önce oğlun büyüsün biraz sonra yaparız çocuk ikisi bir bana ağır gelir o bu hiç lafı olmadı daha

yavrum sende ne işe yaradığını yatakta göster dicem çok mu ayıp olcak acaba

ayyyyyyyyyyyyyyyyy anammmmmmmmmmmmmmmmmm kiz cizelgeni yeni gördüm daha 5 aylik evlisiniz

hoooooooooooooop aloooooooooooooooooooooo bak gelirim var yaaaaaaaaaa seeee döferrrrrrrim haaaaaaaaaaaaaaaaaa

bacim ya daha ne ki 5 ay yuhhhhhhhhhhhhhhhh ben o kaynanani var yaaaaaaaaa,neyse sus beyazlim banlanma

sen hiiiiiiiiiiiiiiiiiic ama hic o tatli canini yorma emi bacim

tadini cikar evliliginin göz acip kapayincaya kadar yavrun seninle olur

Almanlarin meshur bir yemegi var auflauf biliyor musunuz? com kolay yapiliyo

yoresel yemeklerden yanayim daha cok bilinen klasik turk yemeklerini yaparim ama bu auflauf gunumu 15 dk da kurtardigi icin haftanin 1 gunu yapiyorum

canimmmmmmm sprechen sie deutsch hahahahahaha (siz almanca konusuyormusunuz demek)

Auflauf nasil oluyor anam bende bi yapsam

Valla bende bilmiyorumki bi zararı varmı? Ağrım falan yokda lekelenmeler kesilmio. Doktora ulaşmaya çalıştım bitürlü olmadı. En iisi gidip baktırmak. Bi baksın, rahatlatsın beni. Kafamda yazıyorum sürekli. Belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor. En iisi gidip duymak. Allahım hayırlısını versin inşallah bişisi yoktur bebişin.

bende oyle basıt yemeklerı,kurufasulye nohut yada tavuk soteyı tek kısılık guveclere koyup son dakıka fırına atıyorum..tavugun ustunede bıraz kasar..adam göruntuye kanıp bıse yaptım sanıyor,bayıla bayıla yıyor
son gunlerdekı kurtarıcım guvec

yoncamel ve eary1 sizi arkadaş olarak ekledimki kolayca bulup mesaj atayım diye.... bu arada kızlar isimlerinizi yazarsanız ona göre dua okuyalım..özellikle ilk sırada francesca,miyopi,sideraloties....

ya ben suan meryem suresı okuyom,yasını okuyom ,,zaten 1 haftam kaldı adete ,,meryem suresıde bıtecek 6 gun sonra o zamana kadar ben katılmıyım,,cok olacak cunku eger adet olursam zaten meryem suresı bıtmıs oluyo o zaman ,,bı tane yasın okuyorum zaten bı tane daha okurum sızın ıcın,,, olur mu 1 hafta sonra yanı 7 veya 8 hazıran gıbı katılsam ?

benım annanem ve dedem rusyalı
babanem ve dedem bulgarıstanlı
dedem annanemı kacırıp rızeye yerlesıyor..
babanemler göç edıp istanbula gelıyorlar..
bızlerde samsunda meydana gelıyoruz

vavvvvvvvvvvv :) ne güzel bi hikayeeee benim babanemde bulgaristan göçmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…