kendini bu ay hamile sananlar buraya

ee o zaman kötü birşeymi 24.5 çıkması..

amanınnnnnnn hemen özge garısını en başa alın bakem : ) listeyi ben yapmadım şekerim yoksa hiç unuturmuyum seni

hahahahaha bunlar bilmiiiii tabi benim laz damarımııııkuzummmm nerelerdesın bır kac gundur goremedım senı kocısının sınav yaklaştı tabıı moral motive dimiiiiayyyy ben bunalıma gırdım gırecem her gece sabahlıyorum su sınav gecsede rahatlasak sankım hıc derdım yoktaaaa

Benimki 6+3 canim
canım bişey sorcam ben ılk gebelığımı missert abort teshısıyle kaybettım 17 şubatta kurtaj oldum 2 aylıkdı .doktor 3 ay korunma süresi verdı ve doldu doktor baktı ve yumurtalıkların çok ıyı korunmayı bırakabılırsın dedı. ve bana folik asit verdı oda 28 tane var içinde doktora sormayıda unuttum. eğer bu ay gebelık oluşmazsa ben folık asıtı gebe kalana kadar mı kullancam... çok kullanmanın bı zararı olmaz mı

hadi yaaa ..peki bişiy sorcam cnm rahim filmini doktorun mu dedi çekelim die ..ben okadar doktora gittim bana hiçbiri rahimfilmi çekelim demedi hatta bi doktora sormuştum neden benden istenmedi die gerek görülmedi dedi adetlerin düzenliyse ya da ateşli hastalık falan geçirmediysen ki bu kanda anlaşılıomuş..sipermiyograma gelince ; inş eşinde sperm azlığı falan yoktur bizde o sorun var çünkü : ( bu hafta sonu bizde o testi yapıcaz..hadi bakalım hakkımda hayırlısı..

canım folık asıt rahımı gebelıge hazırlayan bır ılac hamılelıgı dusundugun 6 ay oncesınden baslayabılıyuorsun doktorların onerısı ben yarın rahım fılmı cekılıcem belkıde tedavıye baslayacak doktorumm ama yınede yazdı folıkasıtı bır zararı yok endıse etme gunde 1 tok karnına alıyorsun insallah kısa zamanda sende bızde alırız o minnoşları kucağımıza

ee o zaman kötü birşeymi 24.5 çıkması..

foliküler fazda yumurta yavaş yavaş büyüyor rahim kalınlaşıyor gebeliğe uygun hale geliyor
ovulasyonda yumurta çatlıyor
luteal faz ise yumurta çatladıkdan sonra adete kalan olan dönem rahim olası bir gebeliğe karşı iyice hazır hale geliyor
yumurta çatladıkdan sonra progesteron hormonu salgılanıyor bu dönemde...
hamilelik yoksa 14 gün içinde sarı cismin ömrü bitiyor progesteron artık salgılanmıyor ve luteal faz sona eriyor adet başlıyor...
yüksek olması iyidir galiba bilmiyorum ki

kuzum bu doktor bız daha korunurken demıstı en basından ona bakalım ki bızı tedavı yapılacaksa yonlendırsın cunku tatlım tupler kapalı olunca allah korusun tüp bebekten baska bırsey olmuyor malesef kuzularım ne olur bana bugun dua edın bol bollll bir şey cıkmasınnn offf okudum bır suru seyler burda kımı kolay dıyo kımı zor cok agrılı dıyoo offn eyapcam bennn:18::18::18::18:eşimde gırcek fılmcekılırken yanıma gırmek ıstıyormus bana destek olcakmıs yerım ben bunu yaaaaaen azından her turlu o destek bana

hiç sorma şekerim kocişimde bende kafayı yicez valla sıkıntıdan suratımda koca koca sivilceler çıkmaya başladı : )

zaten bu streste sperm mi kalır zaten değerimiz düşüktü hepten inmiştir aşağı şimdi..

oyüzden sınavdan sonraya erteledik şu çocuk ve tedavi işini..

bnmki çoğunlukla evde ya oyüzden çok giremiom hoşlanmio buraya girmeme kafayı yicem die korkuo

aynı bende de var o numunedenbırazda gelır işten vardıyalı olunca işi ıyı oluyo ya benım belım tutuldu yataktan kalkarken yatarken bıle kocıs yardım edıyo off yarın rahım fılmı varrr kpsss varrrrr evım temızlenecek yaz temızlıgı ıstıyoooo offff ne cok derdım var benım offffff

valla mal oldum o derece...ellerim buz gibi oldu bir anda...doktoru aradım cevap bekliyorum..ama kasıklarımda yumrular var gibi ...birşeyler batıp batıp duruyor...birde karnımın üst tarafında kımıl kımıl bişiler oluyor...dedim laaayn yavaş hücrelerinlemi depikliyosun beni anneye vurulmaz taş olursun taş

oskeeee bu arada hoşgeldin..ben bir an kendi derdime düştüm ...napıosun

Hadi cnm ALLah kolaylık versin..hiç öle korkulacak bişiy değilmiş yavrum korkma sonuçta 5dklık bişiy..

İnş kötü bişiy çıkmaz ..banada rahim filmi yolu gözüktü bi o kaldı çünkü yapmadığımız :18:

kıs bana bak acısada acımadı de tamm mı

oskeeee bu arada hoşgeldin..ben bir an kendi derdime düştüm ...napıosun

Hosbulduk kuzum
Ya canım hamılelık bence yoktur sakın bneı yanlış analamda cunku bende bu degerle ılgılı dusuk olması gerektıgını bılıyorum hamılelık olsaydı zaten sana soylerlerdı hamılelık hcg den anlasılıyor 5 den yukarı olması lazımmm doktorun sana tedavı ve ılaclar hakkında bılgı verecektır kuzum endıse etmeee adetlerınde duzensızlık varmı

bnmkide bugün işte bende kaynanaya gitcem oruçluyum zatii ne de olsa döktürmüştür kaynanaaa(nerdee)

kıs evi bırak ben daha kişisel temizliğimi yapcam ohooo nedir bu kadınların derdi

kuzummm guldurdun benı Allahta senı guldursunnn
ya sanırım kapalı olanlarda adet sancısının bıraz daha sıddetlısı oluyomus ben her ay cektıgım için ya bıde benım acı sınırım yukarlardadır dıscıde uyusturmadan dolgu kanal yaptıran bı sahısımmm anqama çekmişim yavrum benımmmsonuç temız cıksındaaa hıc onemlı degıll güçlüyüm ben güçlüüüüü ühühühühühühhü

bende öle biliyorum cnm inş yanlış biliyoruzdur : )

ya bilmiyorum bende doktora not bıraktım...bu yumurtlama kalitemi ölçüyo galiba...zaten bu ay hamile olursam çok şaşırıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…