- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.921
Hadi cnm ALLah kolaylık versin..hiç öle korkulacak bişiy değilmiş yavrum korkma sonuçta 5dklık bişiy..
İnş kötü bişiy çıkmaz ..banada rahim filmi yolu gözüktü bi o kaldı çünkü yapmadığımız :18:
kıs bana bak acısada acımadı de tamm mı
bnmkide bugün işte bende kaynanaya gitcem oruçluyum zatii ne de olsa döktürmüştür kaynanaaa(nerdee)
kıs evi bırak ben daha kişisel temizliğimi yapcam ohooo nedir bu kadınların derdi
kuzummm guldurdun benı Allahta senı guldursunnn
ya sanırım kapalı olanlarda adet sancısının bıraz daha sıddetlısı oluyomus ben her ay cektıgım için ya bıde benım acı sınırım yukarlardadır dıscıde uyusturmadan dolgu kanal yaptıran bı sahısımmm anqama çekmişim yavrum benımmmsonuç temız cıksındaaa hıc onemlı degıll güçlüyüm ben güçlüüüüü ühühühühühühhü
amin : )
bnmde adetlerim çok ağrılı geçer okadar ki yani ağrı kesici içmeden mümkün değil duramam..
onu da merak etmio değilim neden bazılarının bu kadar ağrılı geçio da bazıları hiç hissetmio bizde bi sorun mu var acaba :18:
bnmde adetlerim çok ağrılı geçer okadar ki yani ağrı kesici içmeden mümkün değil duramam..
onu da merak etmio değilim neden bazılarının bu kadar ağrılı geçio da bazıları hiç hissetmio bizde bi sorun mu var acaba :18:
aynennnn kocıs gelır bırazdan pazara gıdılcek sonra spora gıdılcek sonra eve gelıp kısısel temızlk yapmak lazımmm offf bu nbıle benı bunalıma sokmaya yetıyo kadın doğuma gıderkenkı bneım geleneksel bunalımlarımmmm:2::2:
doğru sen doktora gitcen belden aşağını parlatman lazım
ilk ne utanmıştım alttan muayene olduğumda
şimdi direk açiom amaaan napimm görevi o die
ama bayan doktor tabi : )
canım tuplerde tıkanıklık yada yapısıklık varsa ılaç gecemedıgı ıcın agrı yapıyormus ama acıksa acıkca dolanıyo oleyyyy diyeeeeekucuk tıkanıklık yada yapışıklıkları acıyomus zaten ılaçlı suuu offf bılemıyorum ınsan merak ta edıyor korkuyordaaa bırazda ağrı eşiğiyle alakalı bır durum dıye dusunuyorum ben
iyi bir doktor tarafından yapıldığında acı bile hisseden çok az yani doktor ve hastahane seçimine dikkat edin kızlar.allah kolaylık versin inşallah sonuçlar temiz çıkar.
hahahahaha benımkıler hep erkektiii bı tane doktorum vardı calışırken cok pahalı bı hastane ozel saglık sıgortam oldugu için rahat rahat gıderdım herseyımıde anlatırdım işten cıkıknca tabı bıraz kasıyo cok ıyı bır doktordu tv ye felan cıkarr
neyse bu gıttıgım hıc alttan etmedı muayene bu rahım fılmı oldugu için mecbur acacam asagılarımı
zaten bana fılmden sonra dırek derse tup bebek yada asılama bırakacam doktoru esımle ole karar aldık daha 2/3 ay olmus korunmayı bırakalı ben sırf beynım rahatlasın dıye cektırıyorum su fılmı
progesteron bumu demek...annaaaa....ama bana çatlatma iğnesi vuruldu bir alakası varmıdır...gerçi etkisi geçmiştirki doktor bu tarihe verdi tahlili....vay anasını sayın seyirciler...harbimisin şimdi bana anlat kafam bassın...
kıs ALLah canını aLmasın daha 2-3 ay dır mı deniosunuz ?
ne acele ettn yavrum en azından bi 6-8 ay falan geçseydi ?
hemde sınavın varken bu kadar stresliyken
bi dakka bu testte hcgyemi baktılar progesteron başka bi hormon onu tam bilmiyorum
ya kuzum cok kararsızım yaaaa off bı yanımmmm bekleeee daha ne oldukı dıyo bı yanım en basından al önlemini diyooo cok aradayım bu bile bana stres yapıyoooo eşimde cok kızıyo amaa bırgun alısverıs merkezının ortasında bır bebek alınca kucagıma basladım ağlamayaaa gıdelım askım doktora dedııı sırf benım içinnnn ya bana akıl verın ne yapımmmmm
kızlar ben de jinekolojik muayeneden çoook korkuyorum yaa :18::18::18::18: bi hafta geçti ne gelen var ne giden testde negatif sırf korkudan doktora gidemiyorum
rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kalma olasaılığın artiomuş ..
benden istemediler bu zamana kadar..vardır bi hayır heralde..
olmicaksa olmuyo işte..
cnm çok acele etmişsin bence sınavdan sonraya erteleseydin bu durumu..
Hadi diyelim bi sorun çıktı ALLah korusun şimdi bunu başlican kafaya takmaya sınavında heba olacak..
hadi seni geçtim doktor nasıl kabul etti 1 sene geçmeden bişe yapmiolar bekleyin diolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?