kendini bu ay hamile sananlar buraya

ne ıgnesı bu ???

kıs sen gidip kan testi yaptırsana 1 hafta geçmiş zaten hemen alttan muayene etmezlerki hem onda korkulcak bişiy yok güzelim onda acı yok yani..
test yaptırdım canım negatif ama doktora gitmedim henüz. kesin muayene edecek korkuyorum ve utanıyorum ben yaa uuuf kadın olmak ne zor

evet düşük riski olanlara progestan veriyolar sanırım bende çok bilmiyorum sen hcgye baktırdın mı?

kesyi gördü kese 6 haftalıkmış kendileride böle yuvarlak bişi daha küçük sanırım haftaya yeniden gidicem hem alttan hem üstten baktı iki şekildede görmek istedi her ikisindede göründü 1 aylık falan sanırım normal dimi böle görünmesi ben bebek şeklinde bişi bekliyodumda tabi öle bir şekil göremeyince ağlamaya başladım kadında şaşırdı nie ağlıyosun diyo kötü bişimi var dedim down sendromunu sordum onun kan değeriyle ilgisi yok dedi güldü haftaya çarşamba yine randevum var daha büyümüş görmek istiyo

evet düşük riski olanlara progestan veriyolar sanırım bende çok bilmiyorum sen hcgye baktırdın mı?
evet ben kullandım progestan agızdan alınanı,,,,
bıde alttan alınan varmıs,,

iğne değil canımmm rahım fılmı

hım,,benım doktor ıstemedı bende rahım fılmı 2 kez hamıle kaldın dedı rahım fılmının anlamı yok dedı,,

çok doğru yaparsın güzelim sonuçta rahim filmi çok sağlıklı bişiy değil arkadaşının dediği gibi ..onu en son zamanda yapiolar...

bak benim 2 senedir olmuo eşimde de sperm düşüklüğü var ki hala benden istenmedi..şaşırdım yani senin doktoruna..

sen şimdi bu işten vazgeç eşinide sıkıntıya koyma sınavın geçsin sonuçların açıklansın hele bi biraz zaman geçsin 8 ay kadar bi deneyin bakalım..zaten stres olunca çocuk tutmaz..

he bi de güzelce abdestini al namazını kıl duanı da yap öle namaz bırakılırmıymış hiç ALLah sonra şefkat tokatı atar bak hıı det

deger neden yuksek dedın mı ?????

bebek seklı goremezsın canım,,,daha cok erken ,,,normal suan,,kese ve kalp atısı onemlı olan ,,,bebek seklı ıcın 3 ay sonra ılk kıpırdamalar olunca daha net anlarsın,,bak down sendromu ıcın ense kalınlıgı olculuyo bebegın onun ıcınde cooookk yolun var suan ,,,,sana dedık dıme uzme kendını dıe ,,,,duydun mu kalp atısını ???

ee görünmüş işte ne güzel haftaya neden bakıcakmış bi daha? benimde ultrasonda yanıp sönen bi ışık gördük o kalpmiş birde kese, bebede elma kurdu gibi bişey daha minicik bi nokta

test yaptırdım canım negatif ama doktora gitmedim henüz. kesin muayene edecek korkuyorum ve utanıyorum ben yaa uuuf kadın olmak ne zor

orası öLe tabi..ama alttan muayene de korkulcak bişey yok tatlım zaten jeel sürüyolar hiç bişe anlamiosun..
bi yerden başlamak lazım zaten alışman lazım ilerisi içinde

Canım benim sevıyorummm senıııı ıyıkı varsın ıyıkı dertleşebılıyor bırbırımıze destek olabılıyoruzz
Eşime anlatacagım dıt-yecegım boyle boyle kısa kadar boyle stres yapmadan devam edelımmm daha ne oldukı ben onu namaza baslattım ben bıraktımm cok kızıyor zaten bana
Yarın gidelim sultanahmete namaz kılalım dua edelım askım dıyecemm inaıyorum hersey cok guzel olacak içime bır huzur geldı bırdennn Allahım sen ne buyuksunnn
Sende benim bacım oldum ıyıce kızzzzzz seviyorum seniiiiii
Allah razı olsun senden de hepinizden deeeee

orası öLe tabi..ama alttan muayene de korkulcak bişey yok tatlım zaten jeel sürüyolar hiç bişe anlamiosun..
bi yerden başlamak lazım zaten alışman lazım ilerisi içinde

ya bende sevmıom alttan kamerayı bı kasılıom kı sorma:)))) bıde doktor bakarken hec çişim gelıo :)))))) derın derın nefes alıom doktor cevırıo ekranı bak dıo sende yok dıom ben gormıyım sız bakın yeter bıtsın cabuk :))))))

kıyamam taze anne ağlamış hemen

bak bi sorun yokmuş ..ikizde deilmiş zaten sen zor bakardın ikizlere : )

oğlun bi iki ay sonra el sallıcak sana annesi korkma

değeri sordum ben bakmam ona dedi eğer 1500 ün altında ise sorun var derim ama yok üstündeyse değer sorun yok der ultrasonda ne görüyosam ona göre hareket ederim dedi bende fazla bişi demedim zaten zırladım diye kadın tırstı galiba kalp atışı için dopler yapılıyomuş galiba onuda ilk haftalar uygun bulmuyo ses dalgalarından sebep bebeğe zararı olur die sanırım ultrason görüntüsünü yiğenime fakslıcam şimdi acıbademde çalışıyo o ordaki prof.lara göstersin bakalım onlar ne dicek

heh aferin söz dinle bakem : )

sende çok tatlısın cnm bende seni seviyorum eee nede olsa karadeniz kanı taşıyorum bende

burası çok farklı gerçekten tanımadığın insanlarla konuşup rahatliosun ..

bu arada özgecim bugün farkettik ki burdakilerin çoğu karadenizliymiş

az kaldı lazlar topiği yapacaaduk : )

bu kadar delinin bir arada olmasından anlamalıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…