- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.941
valla oturdugum semtte herkes tanıyor bu doktoru acayıp hastası var gecende randevusuz gıttım tam tamına 2,5 saat bekledık esımle bılemıyorum kzılar ya kısmet belım tutuk ondan korkuyorum yatıp kalkarken bıel zorlanıyorum o bana sorun cıkarmaz umarım cunku kasılmalarla acık olan tup kapalı bıle cıkabılıyormusss
test yaptırdım canım negatif
kıs sen gidip kan testi yaptırsana 1 hafta geçmiş zaten hemen alttan muayene etmezlerki hem onda korkulcak bişiy yok güzelim onda acı yok yani..
şimdi araştırdım biri böyle yazmış
Bana endokrin doktorum şöyle demişti, progestan 10 civarıysa yumurtlama var fakat bebek tutunamaz regl olursun demişti.20 ve yukarı ise yumurtlama var ve bebeğin tutunabilmesi için ortam hazır demektir demişti.10 ve altı çıkarsa progestan veririz bebek tutunur demişti.
kızlar doktordan geldim ben
ne ıgnesı bu ???
evet ben kullandım progestan agızdan alınanı,,,,evet düşük riski olanlara progestan veriyolar sanırım bende çok bilmiyorum sen hcgye baktırdın mı?
iğne değil canımmm rahım fılmı
cok doğru dıyorsun tatlımm kıme soyledıysem cok kızdı bana helekı bır ablamın arkadası ozge cahıl ınsan dese kızardım bosu bosuna radyoaktıf yuklemesı yapıyorsun dedı kızdı bana benım kafamı kurcalayan adam daha bız korunurken ıstemıstı bunları bızden para içinmı dıye dusunmuyor degılım
eşim gelsın soylıcem gıtmeyelım dıcem bosu bosuna yarın bayılıcaz 300 lıra onun uzerıne daha fazlasını koyar bır kaç ay sonra daha ıyı koklu bır hastaneye gıderız dıycemmm namazımı bırakmıstım allah affetsın belkıde bana kızıyor dua istıyorrr
kesyi gördü kese 6 haftalıkmış kendileride böle yuvarlak bişi daha küçük sanırım haftaya yeniden gidicem hem alttan hem üstten baktı iki şekildede görmek istedi her ikisindede göründü 1 aylık falan sanırım normal dimi böle görünmesi ben bebek şeklinde bişi bekliyodumda tabi öle bir şekil göremeyince ağlamaya başladım kadında şaşırdı nie ağlıyosun diyo kötü bişimi var dedim down sendromunu sordum onun kan değeriyle ilgisi yok dedi güldü haftaya çarşamba yine randevum var daha büyümüş görmek istiyo
kesyi gördü kese 6 haftalıkmış kendileride böle yuvarlak bişi daha küçük sanırım haftaya yeniden gidicem hem alttan hem üstten baktı iki şekildede görmek istedi her ikisindede göründü 1 aylık falan sanırım normal dimi böle görünmesi ben bebek şeklinde bişi bekliyodumda tabi öle bir şekil göremeyince ağlamaya başladım kadında şaşırdı nie ağlıyosun diyo kötü bişimi var dedim down sendromunu sordum onun kan değeriyle ilgisi yok dedi güldü haftaya çarşamba yine randevum var daha büyümüş görmek istiyo
test yaptırdım canım negatifama doktora gitmedim henüz. kesin muayene edecek korkuyorum ve utanıyorum ben yaa uuuf kadın olmak ne zor
çok doğru yaparsın güzelim sonuçta rahim filmi çok sağlıklı bişiy değil arkadaşının dediği gibi ..onu en son zamanda yapiolar...
bak benim 2 senedir olmuo eşimde de sperm düşüklüğü var ki hala benden istenmedi..şaşırdım yani senin doktoruna..
sen şimdi bu işten vazgeç eşinide sıkıntıya koyma sınavın geçsin sonuçların açıklansın hele bi biraz zaman geçsin 8 ay kadar bi deneyin bakalım..zaten stres olunca çocuk tutmaz..
he bi de güzelce abdestini al namazını kıl duanı da yap öle namaz bırakılırmıymış hiçALLah sonra şefkat tokatı atar bak hıı det
orası öLe tabi..ama alttan muayene de korkulcak bişey yok tatlım zaten jeel sürüyolar hiç bişe anlamiosun..
bi yerden başlamak lazım zaten alışman lazım ilerisi içinde
deger neden yuksek dedın mı ?????
bebek seklı goremezsın canım,,,daha cok erken ,,,normal suan,,kese ve kalp atısı onemlı olan ,,,bebek seklı ıcın 3 ay sonra ılk kıpırdamalar olunca daha net anlarsın,,bak down sendromu ıcın ense kalınlıgı olculuyo bebegın onun ıcınde cooookk yolun var suan ,,,,sana dedık dıme uzme kendını dıe ,,,,duydun mu kalp atısını ???
kıyamam taze anne ağlamış hemen
bak bi sorun yokmuş ..ikizde deilmiş zaten sen zor bakardın ikizlere : )
oğlun bi iki ay sonra el sallıcak sana annesi korkma
Canım benim sevıyorummm senıııı ıyıkı varsın ıyıkı dertleşebılıyor bırbırımıze destek olabılıyoruzz
Eşime anlatacagım dıt-yecegım boyle boyle kısa kadar boyle stres yapmadan devam edelımmm daha ne oldukı ben onu namaza baslattım ben bıraktımm cok kızıyor zaten bana
Yarın gidelim sultanahmete namaz kılalım dua edelım askım dıyecemm inaıyorum hersey cok guzel olacak içime bır huzur geldı bırdennn Allahım sen ne buyuksunnn
Sende benim bacım oldum ıyıce kızzzzzz seviyorum seniiiiii
Allah razı olsun senden de hepinizden deeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?