kendini bu ay hamile sananlar buraya

heh aferin söz dinle bakem : )

sende çok tatlısın cnm bende seni seviyorum eee nede olsa karadeniz kanı taşıyorum bende
burası çok farklı gerçekten tanımadığın insanlarla konuşup rahatliosun ..

evet yaaaa şekil A bentamam karar alınmıstır bugun ıtıbarıyle namaza tekraradan baslanıyor dualar aksatılmadan okunuyor no stres no dırdır

bak senın sayende bızde bıse ogrendık,,demekkı 1500 onemlı ımıs :))) yegenım saglıklı cok sukur :)))))))
tek kese gordugune gore tekıl gebelık ıkız degıl :))))))
5 vey6 haftalıkken dogru en azından haftaya daha cok buyucek o zaman kalp atıslarını daha garantı olur :)))
pekı haftaya neden cagırdı???
bırde doktora ısınabıldın mı guvenebıldın mı bu onemlı ??

aynen canım doktora ısınman bence cok onemlı herseyı konusabılmen sana herseyı anlatabılmesı onemlı
Hiç kafanı bulandırma herşey çok ıyı gözukuyor yıgenımızde cok ıyı masallah bu sağlıkla kucagına alacaksın Allahın ıznıyle

evet yaaaa şekil A bentamam karar alınmıstır bugun ıtıbarıyle namaza tekraradan baslanıyor dualar aksatılmadan okunuyor no stres no dırdır

ha şööyle gel bakam yamacuma şimdi öpeyim senii

bak beni örnek al 2 senedir olmuo ..soran sorana ..bıktım insanlardan ama napimm imtihan..stres yaptıkça kendime zarar veriyorum..

ve bu süreçte anladım ki namazım ibadetlerim dualarım daha çok arttı..bi yerde okumuştum..ALLah sesini özlediği kullarının isteklerini hemen vermezmiş dua etmesini beklermiş KuLum Dön Bana dermiş..

demekki diorum Rabbim hemen vermiosa vardır bi bildiği..diyip susucaz başka çare yok..

ya bilmem iyi gibi ben biraz zırıldağım bide çok soru sorarım ama öle böle diil böle ters cvp verip tuhaf davranırsa bırakırım zaten terk ederim onu ama şimdilik sorun yok haftaya çağırmasının sebebi kontrol amaçlı sanırım büyüyüp büyümediğine dair sorun varmı yokmu die bide tahliller verdi ozamana kadar onalrıda yaptırıcam onlarada bakıcak ama ben böle istiyodum zaten sürekli bakılsın gelişim halindeyken allah korusun bi sorun olur gözden kaçmasın sumisalim ben bebek şekli bekliyodum yaa ((( kızlar bide folik asit kullan dedi kullanıyorum zaten öğrendiğimde aldım dedim çok iyi dedi başkada bişi yok bigün et bigün sebze sigara asla yok 3 bardak süt bir kase yoğurt bir kibrit kutusu peynir bide zaten liste verdi ona göre yiyip içicem işte

maşallah maşallah bebeklerimiz görünmeye başladı bile
şimdiden büyük olmazki dimehcim hele bi kaç ay geçsin belim ağrıyor bebeğim çok büyüdü diye şikayetlerini de okuyacaz burda inşallah sigarayı bırakıyorsun değil mi

evet valla geldiğimde bitane içtim ne yalan sölim ama strestendi zaten çoğunu içime çekmedim ama çok canım istiyo vitamin depolıcam kndime yapıcak bişi yok süt yoğurt cips yiyip duruyorum kaç akşamdır bari sağlıklı bişiler yiyim

canım benım cok haklısın bunu bile bana düşündüren yüce rabbimse gelbana yaklaş dıyorrr demekki
Tatlım meryem suresıe basla her gun defa gun bırakmadan okuyacaksın bu hamılelık için cok ıyı seyler okumustum adet olunca eşine okutabılıyorsun yada bır baskasına
herseyde bır hayır vardır muhakkak bız elımzden gelenı yapalım tevekkulu Yüce rabbim verır zatennn
ohhh içim fena rahatladı huzur doldu tatlım ilk önce Allahın sonra senın sayende doktora gıtmek o fılmı cektırmek gunlerdır kafamı kurcalıyordu ki doktorun yanında hıcmı hıc rahat degıldımmm yaz gelsın su sınavım bır gecsın aılemle olayım geaım toaım coşimmm moral çok önemli kimbilir bebişim zamanını beklıyordurr

Senin için de dua edıcem canım benımmm

senın o guvenı alman onemlı bunu unutma,,,tahlıl ne verdı ??? ( sımdıkden ogrenelım bızde yaptırcaz ınsallah ))
ama bebemm o cok kucuk bebek seklı almasına var daha :)))))

aaaaa sıgara yok mu dedı bak sen Allahın ısıne :))) bız aksıne ıcılmesı lazım dıe bılıoduk sıgara :)))

kızlaaaaaarrr bişey söylycem..öncelikle öske55 senide ekledim kuzum listeye kusuruma bakma ...haziran 18 de senin olsun...
bu arada eary1 arkadaşımız bizim okuduklarımızı 41 e tamamlayacak..yani biz 18 kişiyiz eary arkadaşıımızda 23 tane okutacak 41 yasinimiz olacak...ama lütfen bizde okumaya çalışalım olurmuu

oyy çok sağolll cnm benmm..Zaten Müminin mümine ettiği dua kabul olurmuşş..Bende oruçluyum bugün hepiniz için ettm senin içinde özel edicem inş..

hadi bakalım dualarda buluşmak niyetiyle..ben kaçar kaynanaya gidicem daha hazırlanmam lazım kibakın canlar..görüşmek üzere..

kızlar dimeh gelmiş.canım benim ya ne güzel bak bebişin iiyiymiş :) hadi hayırlısı kuzum git gide büyür inşallah annesinin meleği

francesca 31 mayıs,, ----SERPİL
miyopi 1 haziran,,
sideratolies 2 haz,,
dimeh 3 haz,,----DİDEM
muzmut 4 haz.

angel87 5 haz.,
millan 6haz,, ---GÜLŞAH
merys 7 haz,,
su misali 8 haz,,
mimozagerbera 9 haz,,

zenoaysegulüm 10 haz,,
eslem 11 haz.,,
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz,,
ecem5885 14 haz,, ---HATİCE
yoncamel 15 haz,,
beyazlım 16 haz.,,
yağmuryk 17 haz.,,
oske55 18 haz,,
sadece yasin okunacak[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…