- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.961
heh aferin söz dinle bakem : )
sende çok tatlısın cnm bende seni seviyorum eee nede olsa karadeniz kanı taşıyorum bende
burası çok farklı gerçekten tanımadığın insanlarla konuşup rahatliosun ..
değeri sordum ben bakmam ona dedi eğer 1500 ün altında ise sorun var derim ama yok üstündeyse değer sorun yok der ultrasonda ne görüyosam ona göre hareket ederim dedi bende fazla bişi demedim zaten zırladım diye kadın tırstı galiba kalp atışı için dopler yapılıyomuş galiba onuda ilk haftalar uygun bulmuyo ses dalgalarından sebep bebeğe zararı olur die sanırım ultrason görüntüsünü yiğenime fakslıcam şimdi acıbademde çalışıyo o ordaki prof.lara göstersin bakalım onlar ne dicek
şuan bu kadar küçük olması normalmi yani
bak senın sayende bızde bıse ogrendık,,demekkı 1500 onemlı ımıs :))) yegenım saglıklı cok sukur :)))))))
tek kese gordugune gore tekıl gebelık ıkız degıl :))))))
5 vey6 haftalıkken dogru en azından haftaya daha cok buyucek o zaman kalp atıslarını daha garantı olur :)))
pekı haftaya neden cagırdı???
bırde doktora ısınabıldın mı guvenebıldın mı bu onemlı ??
şuan bu kadar küçük olması normalmi yani
evet yaaaa şekil A bentamam karar alınmıstır bugun ıtıbarıyle namaza tekraradan baslanıyor dualar aksatılmadan okunuyor no stres no dırdır
bak senın sayende bızde bıse ogrendık,,demekkı 1500 onemlı ımıs :))) yegenım saglıklı cok sukur :)))))))
tek kese gordugune gore tekıl gebelık ıkız degıl :))))))
5 vey6 haftalıkken dogru en azından haftaya daha cok buyucek o zaman kalp atıslarını daha garantı olur :)))
pekı haftaya neden cagırdı???
bırde doktora ısınabıldın mı guvenebıldın mı bu onemlı ??
dimehim tabıkı normal,dusun bı suan bebek seklınde gorebılırsen daha ılk aylardan heralde 9 ay sonra fil dogururduk:))))
evre evre buyucek,,,
aynen canım doktora ısınman bence cok onemlı herseyı konusabılmen sana herseyı anlatabılmesı onemlı
Hiç kafanı bulandırma herşey çok ıyı gözukuyor yıgenımızde cok ıyı masallah bu sağlıkla kucagına alacaksın Allahın ıznıyle
maşallah maşallahkesyi gördü kese 6 haftalıkmış kendileride böle yuvarlak bişi daha küçük sanırım haftaya yeniden gidicem hem alttan hem üstten baktı iki şekildede görmek istedi her ikisindede göründü 1 aylık falan sanırım normal dimi böle görünmesi ben bebek şeklinde bişi bekliyodumda tabi öle bir şekil göremeyince ağlamaya başladım kadında şaşırdı nie ağlıyosun diyo kötü bişimi var dedim down sendromunu sordum onun kan değeriyle ilgisi yok dedi güldü haftaya çarşamba yine randevum var daha büyümüş görmek istiyo
şimdiden büyük olmazki dimehcimya bilmem iyi gibi ben biraz zırıldağım bide çok soru sorarım ama öle böle diil böle ters cvp verip tuhaf davranırsa bırakırım zaten terk ederim onuama şimdilik sorun yok haftaya çağırmasının sebebi kontrol amaçlı sanırım büyüyüp büyümediğine dair sorun varmı yokmu die bide tahliller verdi ozamana kadar onalrıda yaptırıcam onlarada bakıcak ama ben böle istiyodum zaten sürekli bakılsın gelişim halindeyken allah korusun bi sorun olur gözden kaçmasın sumisalim ben bebek şekli bekliyodum yaa ((( kızlar bide folik asit kullan dedi kullanıyorum zaten öğrendiğimde aldım dedim çok iyi dedi başkada bişi yok bigün et bigün sebze sigara asla yok 3 bardak süt bir kase yoğurt bir kibrit kutusu peynir bide zaten liste verdi ona göre yiyip içicem işte
maşallah maşallahbebeklerimiz görünmeye başladı bile
şimdiden büyük olmazki dimehcimhele bi kaç ay geçsin belim ağrıyor bebeğim çok büyüdü diye şikayetlerini de okuyacaz burda inşallah sigarayı bırakıyorsun değil mi
ha şööyle gel bakam yamacuma şimdi öpeyim senii
bak beni örnek al 2 senedir olmuo ..soran sorana ..bıktım insanlardan ama napimm imtihan..stres yaptıkça kendime zarar veriyorum..
ve bu süreçte anladım ki namazım ibadetlerim dualarım daha çok arttı..bi yerde okumuştum..ALLah sesini özlediği kullarının isteklerini hemen vermezmiş dua etmesini beklermiş KuLum Dön Bana dermiş..
demekki diorum Rabbim hemen vermiosa vardır bi bildiği..diyip susucaz başka çare yok..
son sayfam gözükmüo sizi göremiorummm :84:
ya bilmem iyi gibi ben biraz zırıldağım bide çok soru sorarım ama öle böle diil böle ters cvp verip tuhaf davranırsa bırakırım zaten terk ederim onuama şimdilik sorun yok haftaya çağırmasının sebebi kontrol amaçlı sanırım büyüyüp büyümediğine dair sorun varmı yokmu die bide tahliller verdi ozamana kadar onalrıda yaptırıcam onlarada bakıcak ama ben böle istiyodum zaten sürekli bakılsın gelişim halindeyken allah korusun bi sorun olur gözden kaçmasın sumisalim ben bebek şekli bekliyodum yaa ((( kızlar bide folik asit kullan dedi kullanıyorum zaten öğrendiğimde aldım dedim çok iyi dedi başkada bişi yok bigün et bigün sebze sigara asla yok 3 bardak süt bir kase yoğurt bir kibrit kutusu peynir bide zaten liste verdi ona göre yiyip içicem işte
canım benım cok haklısın bunu bile bana düşündüren yüce rabbimse gelbana yaklaş dıyorrr demekki
Tatlım meryem suresıe basla her gun defa gun bırakmadan okuyacaksın bu hamılelık için cok ıyı seyler okumustum adet olunca eşine okutabılıyorsun yada bır baskasına
herseyde bır hayır vardır muhakkak bız elımzden gelenı yapalım tevekkulu Yüce rabbim verır zatennn
ohhh içim fena rahatladı huzur doldu tatlım ilk önce Allahın sonra senın sayende doktora gıtmek o fılmı cektırmek gunlerdır kafamı kurcalıyordu ki doktorun yanında hıcmı hıc rahat degıldımmm yaz gelsın su sınavım bır gecsın aılemle olayım geaım toaım coşimmm moral çok önemli kimbilir bebişim zamanını beklıyordurr
Senin için de dua edıcem canım benımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?