kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya bence o şeyi soktu die onada dedim olabilir ama sen yinede al diyo madem düşük tehlikesi var görmezmiisn onu ilk geldimde amaan akşam alıcam ilacı

canım içine sinmediyse değiştir doktorunu...sen ilacını al akşam..benm arkadaşın ağrıdan ağlamış...ama seninki hafifmiş..sen başka bir doktorla devam et sevmediysen

canım hergün birimize dua okuyoruz bugün francesca rumuzlu serpil arkadaşımıza okuyoruz..hergün 1 yasin...seninde günün var.

vajinal ultrason tehlikelimi bilmiyorum ama bütün doktorlar bakıyor. benim önceki hamileliğimde doktor vajinal ultrasonla baktı, aşırı ağrım oldu ondan sonra, 2gün içinde de düşük yaptım zaten. onlara göre alakası yok ama bence ondan oldu.
bu sabah kan tahlili verdim, hala kendimi hamile sanıyorum yani, 25iydi adet günüm. eğer hamileysem vajinal ultrasonla bakmasına izin vermiycem ilk 3ay, ne kadar çok bilirse bilsin, kendi bildiğimi okuycam bu defa:)

Kızlar merhaba. Herkesin göbüşleri bebişlerle dolsun inşallah.

Benimde ovulasyon tarihlerim 25-26-27 idi. Ve bu üç günde korunmasız ilişkiye girdik. Adet tarihimde 12 haziran olacak. İnşallah hamileyimdir. Çok istiyorum kızlar.

canım hergün birimize dua okuyoruz bugün francesca rumuzlu serpil arkadaşımıza okuyoruz..hergün 1 yasin...seninde günün var.
allah dualarımızı kabul etsin canım.. benide eklediğin için çok mutlu oldum çook teşekkür ederim

şimdi herkes hergün bi yasin mi okuyacak ? :26: türkçe mealini okusam olur demi

kontrolden sonra düşükmü yaptın keşke daha önce okusaydım senin yazdığını keşke akşam alsaydım ilacımı görüyomusun sen benim aşırı ağrım yok her zaman olan kasık ağrım o kancığı naparım biliyomusn eğer allah korusun öle bişi olursa nasıl moralim bozuldu şimdi ya ((

çünkü doktorlar ilk aylarda ilişkiyi bile yasaklıyorlar düşük tehlikesi var diye...ben de katılıyorum sana yaptırılmamalı...

dedim ona alttan bakmayın benim hem canım yanar hemde zararı yokmu dedi,m alttan görelim rahatlayalım dedi dış gebeliktenmi şüphelendi nedir bilmiyorumallah için hiç canım yanmadı ama keşke alsaydım progestanı şimdi okuyunca çok korktum

Ben vajinal ultrasonun zararli oldugunu dusunmuyorum. Doktorlar gozumuze bakiyor bebek saglikli olsun diye, hic zararli olani yaparlar mi arakadaslar, dag basi mi burasi? Eger bebekte dusuk riski varsa her sekilde dusecektir zaten. Saglikli bebek dusmez unutmayin.

Cok buyutme canim ne olur. İlacini al yeter ama senin doktoruna guvenin sifir. Bence onu degistirmekle basla ise.

ben ona bağlıyorum, ben o zaman hamile olduğumu bilmiyordum, yani evde test yaptım negatif çıktı, ama hala adet olmayınca doktora gittim. kan testinden önce vajinal ultrasonla baktı, bişey görünmüyor ama kanda bakalım yinede dedi. 2saat sonra kan değerimi aldık 585 çıktı. ama ogüne kadar ne bir ağrı ne başka birşey yoktu. o akşam ağrım olmaya başladı, eşim dalga geçti hatta, bilmiyoken gayet sağlamdın, doktor hamilesin dedi hemen nazlanmaya başladın diye. ama 2gün ağrı devam edip sonra kanamam başladı. bende ister istemez ona bağlıyorum şimdi. bu defa asla baktırmıycam. inşallah bir sorun yoktur sende ama dediği ilacı kullan bencede, kanamam olunca banada vermişlerdi.

Vucut gebeligi kabul edene kadar o agrilar oluyor. Ultrasona baglama canim sakin ol lutfen ya.

Benim de mide bulantim gecti ve goguslerimin acisi azaldi, yok gibi oldu 2 gundur. Ben de acaba bebege bisey mi oldu diye korkuyorum. Carsambaya randevum var.

6.haftanda seninde varmıydı kasıkta belde ağrı

korkma dimeh yaa akşam gidince iç ilacını uzat ayaklarını bi güzel dinlen ohh keyfine bak. sinir stres seni ve bebeki hırpalar hiç gerek yok. alttan ultrason zararlı değil hem.yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim lütfen. dış gebelik ihtimaline karşı bakıyorlar alttan bakmış kesen var bebek var bi de kalp atışını duydun mu tamamdır Allahın izniyle. stres yapma hiç

katılıyorum canım.

Canim valla eger kese duzgun ve saglikliysa hicbir seyi yasaklamiyorlar, sadece abartmayin diyorlar emin ol.

evet canım katılıyorum sana...benimde düşüğüm oldu ama benim hiç alttan bakılma olmadı...bende ilişkiye bağladım ama na kadınlar var benzetmek kötü ama hayat kadınları hergün biriyle yapıyolar ki o adamlar bizim eşlerimiz gibi narinmi davranıyorlar..ve yinede doğuranları oluyor o muameleyle
yada azmı yedim azmı su içtim diye pimpirik yapanlar oluyo hatta onuda düşündüm sonra düşünüyor insan somalinin şimdiye kadar soyunun tükenmesi lazım..
yani birazda içini ferah tutmak lazım..unut biraz hamile olduğunu...duanı yap,ağır işlerden kaçın,yemeğini ye suyunu iç ilacınıda al...başka bişeye gücümüz yetmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…