kendini bu ay hamile sananlar buraya

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

19 haziran... ben turkiye de olacagim insaAllah vallahi gozlerim doldu simdi

derdinizi 3 kisiden fazlasina anlatmayin Rabbimizden sikayet edermis gibi olmayin der annecim

canim annem insan Rabbin den nasil sikayet eder olur mu oyle sey, egdik boynumuzu tevekkul ettik... ama anlatinca azaliyo dertler , anlatinca bir bakiyorsun seni tanimayan , gormeyen, hic bir ortak paylasimi olmamis bir insan cikip dertlerine ortak oluyor

aciyor ellerini Ya Rabb yardim et diye dua ediyor ..kim bilir kimin duasidir beni ayakta tutan..

cok duygulandim inanin

bir ara ben de yazarim uzun uzunnn kendi durumumu

kendini bu ay hamile sananlar!!!!! bu garib de sizden yani

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hergününnnn aydınnnn umutlu mutlu huzurlu sağlık dolu sevdiklerinizle birlikte olsunnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn ve tabiiiiiiiiiiiiii bebeişlerimizde bizlerle olsun hayırlısı ile inşalllahhhhhhhhhhh

canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm ne güzel yazmışınnnn aynı şeleri hissediyoruz

ismim ,Meryem canım. ben serpil için Yasin okudum

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

günaydın kızlarrr birazdan yasinime başlıyorum serpil için....
bu arada gerçek isimleriniz geldikçe listeye ekliyorum ve arada bir paylaşıyorumki gerilerde kalmasın.
miyopi girerse ben olmazsam ismini öğrenin olurmu?Allah kabul etsin

tamam tatlımmm :) Allah kabul etsinn aminnnnn

Hadi Allah kabul etsin ecem. okuyanlar da yazsa iyi olur bugün serpilin yasin lerini bitirelim inşallah

kızlar benim çıkmam lazımmmmm öptüm hepinizi seviyorummmm :) serpilcim canım aklımda bugün adına okucam yasinini :)

günaydın kızlar dün akşam eve gittim çişimi yaptım pupumu silerken çok az 2 damla bile değil akıntıma karışmış çooook açık renk pembelik vardı doktorumu aradım progestan al hemen dedi belki grerk yoktur siz o şeyi alttan sokunca olmuştur dedim al hemen dedi aldım ama içmedim içmicemde ondan sonra bidaha gelmediki haftaya kalp atışlarını duyucaz iç diyo madem lazımdı duymak için o ilaç nie şimdi sölüyosun almıcam düşük tehlikseine karşı önlemmiş doktorumu değiştirmek istiyorum ama bakıcam işte sizler naptınız

dimeh doktorla inatlaşılmaz canım ya. doktoru beğenmediysen değiştir tabiki ama progestan al iç bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana. imama kızıp oruç bozma: al kullan ilacı bu bebişin için gerekli

canım günaydın...keşke içsen diyorum bende..yani doktorunda al demiş..o hap la ilgili kötü birşey duymadım.arkadaşımda da daha 4.haftada hafif bi leke ama şiddetli kasık ağrısı olmuştu..hemen bu ilaçtan kullandı..düzeldi herşey...açıkcası ben hamile kaldığımda bu ilaçtan evimde bulundurcam hafif kanamamda hemen kullanırım.doktorumada sorarak tabii...

korktum bebeğe bi zararı olur die banada tabi ne bilim hormanel bozukluk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…