- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.141
6.haftanda seninde varmıydı kasıkta belde ağrı
evet canım katılıyorum sana...benimde düşüğüm oldu ama benim hiç alttan bakılma olmadı...bende ilişkiye bağladım ama na kadınlar var benzetmek kötü ama hayat kadınları hergün biriyle yapıyolar ki o adamlar bizim eşlerimiz gibi narinmi davranıyorlar..ve yinede doğuranları oluyor o muameleyle
yada azmı yedim azmı su içtim diye pimpirik yapanlar oluyo hatta onuda düşündüm sonra düşünüyor insan somalinin şimdiye kadar soyunun tükenmesi lazım..
yani birazda içini ferah tutmak lazım..unut biraz hamile olduğunu...duanı yap,ağır işlerden kaçın,yemeğini ye suyunu iç ilacınıda al...başka bişeye gücümüz yetmez..
korkma dimeh yaa akşam gidince iç ilacını uzat ayaklarını bi güzel dinlen ohh keyfine bak. sinir stres seni ve bebeki hırpalar hiç gerek yok. alttan ultrason zararlı değil hem.yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim lütfen. dış gebelik ihtimaline karşı bakıyorlar alttan bakmış kesen var bebek var bi de kalp atışını duydun mu tamamdır Allahın izniyle. stres yapma hiç
katılıyorum canım.
bende eve gidince okuyacağım inşallahfrancesca kuzum okudum yasinini Allah kabul etsin inşallah
bende eve gidince okuyacağım inşallah
kızlar bide şeyi soracaktım. 41 defa okunup dileğin kabul oluyordu o neydi :26: sınavdan önce onun için da bişiler okuyup dua etmek istiyorum dabilgisi olan var mııı
bilmiyorum canım yaaa.. sanki böyle bişey duymuştum ama :26:tefriciye duasımı...o geldi aklıma
bilmiyorum canım yaaa.. sanki böyle bişey duymuştum ama :26:
KısLar yaa bana cvp verin ilişkide yanma var bi de bnm hiç akıntım olmazdı sarı akıntım başladı mantar mı ne diosunuz hiç böle bişiy yaşamamıştım ilişkiden sonra nası yanio ve kaşınıo ama idrarımı yaparken öle bişiy yok :18:
kızlar geldım yazılanları okudum ama gıdıyorum..gunun yemegını yapıp,serpılın de yasinini okuyup gelicem..
dimeh sende al ilacını iç:94:,o ilacı cok duydum..doktorunla zıtlaşma be kızım aaaaa
eslem senınde sorunun cevabını bılemıyorum oyuzden cevap veremedım bacım
alıcam alıcam habire fındık yiyip süt içiyorum kusucam
Canım merhaba. Ben dünküleri okuyamadım çok ilerlemişiniz. Naptın dün, bi özet geçermisin?
mantar olma olasılığı yüksek derim malesef bende de oldu ve benimki kronik.azcık dikkat etmesem hemen tekrarlıyor. sende bir an önce doktora git eslem. enfeksiyon varsa bir an önce kurtul ondan.KısLar yaa bana cvp verin ilişkide yanma var bi de bnm hiç akıntım olmazdı sarı akıntım başladı mantar mı ne diosunuz hiç böle bişiy yaşamamıştım ilişkiden sonra nası yanio ve kaşınıo ama idrarımı yaparken öle bişiy yok :18:
abartma dimeh yaaalıcam alıcam habire fındık yiyip süt içiyorum kusucam
doktor kan tahlili veriyor smear alıyor bazıları da bunlara ek bi de ultrasonla bakıyor. sonra folikasit yazıp seni uğurluyor eylül.bazılarına vitamin veya kan hapı da başlıyorlar. folikasit gebelik için çok çok önemli.doktora gitmeden önce de başlayabilirdin. bebeğin sinir ve beyin gelişimi için gerekli. adetin bittiğine göre ovulasyonunu takip edip ona göre yoğunlaşabilirsiniz.kızlar bebek düşündüğümüz için yarın doktora gitcem acaba ne soru sorim ben buna! nasıl kontrol ediolar? adetim 1,5 hafta önce bitti=? 1 haftadır düzenli ekşın yapıoruz? bebek tuttuysa kontrolde belli olmaz dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?