kendini bu ay hamile sananlar buraya

6.haftanda seninde varmıydı kasıkta belde ağrı

Benim belim sadece adet olmayi beklerken agrimisti sonra gecti. Kasik agrisi azicik yorulsam batmalar oluyor. O ilk ogrendigimiz zamandaki agrilar kalmadi. İste benim derdim mide bulantim niye gecti doktoru mu arasam valla strese girdim yine.

haklısın canım benim arkadaşım doğuma gidene kadar kocasıyla ilşkiye girdi deiğin gibi sakin olmak lazım iyiki varsınız kızlar hatice doktorum benim şimdi işyerindeyim 2 bardak su içtim birazda fındık yedim akşamda ilacımı alıcam kilo yapmaz dimi o ilaç

inşallah bebeğin kalp atışı için haftaya randevum var işte :18::18:

selanm kizlarrr sonunda bitti kactan beri dundeki yazilanlari okuyom eyse bitti guzel bi liste yapmissiniz bende ogle namazindan sonra okurum serpilin yasinini zaten ben adakta adamistim anne olursam 50yasin okicam diye gunde bir onada okuyorum birde bugun ikindiden sonra cuma aksami olmuslerimizede bi tane okurum insallah dualarimizida ederm bol bol.allah kabul etsin cumlemizkini bu arada listeyi gun icinde sik sik hatirlatin unutulma olmasin doktorum ecemim dun yoktum sabah 7 den gece 1 e kadar oldum calistim ya neyse bugun iyiyim 8 de kalktim esimi yolladim amahala yataktayim biraz daha uyumai dusunuyom szdennn naberler

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

çok katılamıorum bugün yoğun bir günüm am atakip ediorum eve gdince inşlh duamı okuyacağım. rabbim gönlümüze göre versin inşlh..

KısLar yaa bana cvp verin ilişkide yanma var bi de bnm hiç akıntım olmazdı sarı akıntım başladı mantar mı ne diosunuz hiç böle bişiy yaşamamıştım ilişkiden sonra nası yanio ve kaşınıo ama idrarımı yaparken öle bişiy yok :18:

cnm mntar olabilir.. bnde yeni evliyken oldum başka olmadım hiç dktra git fitil - hap veriyor 5 gün kullndım geçti. ama bnm ilişki sırasında hiç acıma falan olmuordu kaşıntımda yoktu sadece akıntım vardı süt gibi ilacı kullandım geçti.

kızlar geldım yazılanları okudum ama gıdıyorum..gunun yemegını yapıp,serpılın de yasinini okuyup gelicem..
dimeh sende al ilacını iç:94:,o ilacı cok duydum..doktorunla zıtlaşma be kızım aaaaa
eslem senınde sorunun cevabını bılemıyorum oyuzden cevap veremedım bacım

alıcam alıcam habire fındık yiyip süt içiyorum kusucam

kızlar bebek düşündüğümüz için yarın doktora gitcem acaba ne soru sorim ben buna! nasıl kontrol ediolar? adetim 1,5 hafta önce bitti=? 1 haftadır düzenli ekşın yapıoruz? bebek tuttuysa kontrolde belli olmaz dimi :)

Canım merhaba. Ben dünküleri okuyamadım çok ilerlemişiniz. Naptın dün, bi özet geçermisin?

merhaba canım gittim işte alttan üstten muayene etti akşam işten eve gittim çişimi yaptım pupumu silerken çok açık ve çok az bişi pembe oldu tuvalet kağıdım doktoru aradım progestan al dedi alttan muayene ettiğiniz için olabilirmi dedim olabilir ama sen ilacı al hemen dedi aldım ama içmedim bu akşam içicem tutunması içinmiş haftayada kalp atışını görücek fasulye gibi bişi :))) bende bebek şekli bekliyodum 6 haftalıkmış tam

mantar olma olasılığı yüksek derim malesef bende de oldu ve benimki kronik.azcık dikkat etmesem hemen tekrarlıyor. sende bir an önce doktora git eslem. enfeksiyon varsa bir an önce kurtul ondan.

alıcam alıcam habire fındık yiyip süt içiyorum kusucam
abartma dimeh yaa obez olacan sonunda. bazı hamileler tane hesabı yiyor fındık ceviz falan

doktor kan tahlili veriyor smear alıyor bazıları da bunlara ek bi de ultrasonla bakıyor. sonra folikasit yazıp seni uğurluyor eylül.bazılarına vitamin veya kan hapı da başlıyorlar. folikasit gebelik için çok çok önemli.doktora gitmeden önce de başlayabilirdin. bebeğin sinir ve beyin gelişimi için gerekli. adetin bittiğine göre ovulasyonunu takip edip ona göre yoğunlaşabilirsiniz.
aman ne çok konuştum kendi kafamı şişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…