kendini bu ay hamile sananlar buraya

bu akşam alsam geç kalmış olurmuyum olmam heralde ay napıcamı şaşırdım bebeğin gelişmesine yardımcı oluyomu bu ilaç acaba

en kısa zamanda al başla canım ilacına. senin için yararlı olacak emin ol buna.akşam başlasan da olur.

eceem bişi sordum yaa ( bu akşam başlasam geç kalmış olurmuyum diyorum

canım benim net bişey söylemem doğru olmaz ama azıcık bişeymiş ağrında yokmuş..Allah ın izniyle bişey olmaz canm..dedğin gibi o soktuğu alettende olabilir ama sen bidaha olursa ihmal etme ilacını...yinede rahat etmek için bi ultrasona girebilirsen için ferahlar

Merhabalar, bu konuyla ilgili olunca online olan vardır diye soryorum :) 30 unda adet oluyorum ve adetimin ilk gününden saymaya başlayarsak 28. gün korunmasız bir ilişkim oldu , zaten kasıklarımdaki ağrılar şiddetli bir şekilde başlamıştı heran oldu olcak gibi yani, ama ilişkiden sonra ağrılarım durdu ve hala adet olmadım . sizce durum nedir? şimdiden teşekkürler

Doktorunu dinlesene canim.

günaydın yağmur,kız senide dua listemize ekledim aklıma gelmiştin..senin kırmızılar geldimiiiiiiiiii,en son yoktu sanki

allah razı olsun canım ne duası ? hep beraber dua mı ediyoruz ? geçmişi okuyamıyorum iş yerinde olunca kaynıyor bi çok şey :26: benimde yapabileceğim bişi varsa kaçırmayayım

benim kızrmızılar hala gelmedi... normaldede de gecikirdi hep o yüzden pek ihtimal vermiyorum bekliyorum hala :26:

aptal karıya dedim geliyim diye yok gelsende bişi farketmez göremem dedi ulan neyi göremiyosun benmi görücem gel demedi kızım ağrım çok hafif kasığımda var ama o hep vardı adet olucak gibi ama hep vardı o sağ kasığımda

Canim sen benim doktoruma gitsene. Memorial banu goker ozdemir. Mukemmel bir doktor. Hem guvenilir, hem cok hassas, hem de cok donanimli biri.

arkadaşlar kasık ağrıları nzmn başlıor gebelikten şüpheleniorsunuz bnm ovulasyon gunum bitti kasık ağrılarım çok çok nadir oluyorr sadece karnım gurulduor ama aç kalıor gibi değil.. nyss halen bekliyorum haftyaa doktora gideceğim.. zaten bir şey olursa görür her halde...

:
bu senin yumurtlama gununle alakali.eger genelde adete yakin yumurtluyosan bi ihtimalin olabilir canim.yoksa imkansiz gorunuyo bu ay icin..:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…