- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #7.101
günaydın yağmurgünaydın kızlar nasılsınız
zararı olur mu hiç netten araştır oyle kullan istersenkorktum bebeğe bi zararı olur die banada tabi ne bilim hormanel bozukluk falan
canım bunu hafif kanaması olan tüm hamilelere veriyolar,arkadaşımda kullandı geçen kontrole gitti turp gibi maşallah...hem kafana göre değilkii doktorun kullan demiş..korktum bebeğe bi zararı olur die banada tabi ne bilim hormanel bozukluk falan
günaydın yağmur
zararı olur mu hiç netten araştır oyle kullan istersen
bu akşam alsam geç kalmış olurmuyum olmam heralde ay napıcamı şaşırdım bebeğin gelişmesine yardımcı oluyomu bu ilaç acaba
tatlım gelişmesi değil,tutunması için o ilaç...hap mı fitil mi iğneside oluyo onun
kizlar bugun adetimin 4. gunu sabah ilk idrarla yaptigim test.sizce nasil gorunuyoEki Görüntüle 432800
adetin 4.günü böyle çıkabilirmiiii ben bilmiyorum
bu akşam alsam geç kalmış olurmuyum olmam heralde ay napıcamı şaşırdım bebeğin gelişmesine yardımcı oluyomu bu ilaç acaba
eceem bişi sordum yaa( bu akşam başlasam geç kalmış olurmuyum diyorum
günaydın kızlar dün akşam eve gittim çişimi yaptım pupumu silerken çok az 2 damla bile değil akıntıma karışmış çooook açık renk pembelik vardı doktorumu aradım progestan al hemen dedi belki grerk yoktur siz o şeyi alttan sokunca olmuştur dedim al hemen dedi aldım ama içmedim içmicemde ondan sonra bidaha gelmediki haftaya kalp atışlarını duyucaz iç diyo madem lazımdı duymak için o ilaç nie şimdi sölüyosun almıcam düşük tehlikseine karşı önlemmiş doktorumu değiştirmek istiyorum ama bakıcam işte sizler naptınız
günaydın yağmur,kız senide dua listemize ekledim aklıma gelmiştin..senin kırmızılar geldimiiiiiiiiii,en son yoktu sanki
canım benim net bişey söylemem doğru olmaz ama azıcık bişeymiş ağrında yokmuş..Allah ın izniyle bişey olmaz canm..dedğin gibi o soktuğu alettende olabilir ama sen bidaha olursa ihmal etme ilacını...yinede rahat etmek için bi ultrasona girebilirsen için ferahlar
Doktorunu dinlesene canim.
aptal karıya dedim geliyim diye yok gelsende bişi farketmez göremem dedi ulan neyi göremiyosun benmi görücem gel demedi kızım ağrım çok hafif kasığımda var ama o hep vardı adet olucak gibi ama hep vardı o sağ kasığımda
Merhabalar, bu konuyla ilgili olunca online olan vardır diye soryorum :) 30 unda adet oluyorum ve adetimin ilk gününden saymaya başlayarsak 28. gün korunmasız bir ilişkim oldu , zaten kasıklarımdaki ağrılar şiddetli bir şekilde başlamıştı heran oldu olcak gibi yani, ama ilişkiden sonra ağrılarım durdu ve hala adet olmadım . sizce durum nedir? şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?