kendini bu ay hamile sananlar buraya

bir kaç güne yımırtlama günüm....hayırlısı bakalımm..
bu arada miyopi yarın sana dua edicez ..istersen gerçek ismine okuyalım

evet kızlar gerçek isimlerinizi yazın ben pazar günü falan edet olurum bebiş yoksa.olana kadar sıradan herkese okumaya çalışıcam pazara kadar olmassam ikinci tura geçerim liste başından.ben zülfiye :)

Yorulmamaya dikkat edicez işte. Allahım yardım etsin inşallah bizlere.
Ben belki okuyamam diye riske atmiim dedim anneme söledim, yasin okicak birazdan. Hamile kalmak isteyenlere ve hamilelerinde sağlıklı sıhhatli geçirmeleri niyetiyle oku dedim. Annemde biliyor sizi

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

bnmki süt gibi değil böle sulu sarı akıntı gibi..ve ilişki sonrası ayıptır sölemesi eşim boşaldıktan sonra bi yanma başlio duramiom hemen hooop tuvalete boşaltiom hepsini : )
mantar olma olasılığı yüksek derim malesef bende de oldu ve benimki kronik.azcık dikkat etmesem hemen tekrarlıyor. sende bir an önce doktora git eslem. enfeksiyon varsa bir an önce kurtul ondan

ewt cnm sanırım enfeksiyon gibi bişey :18: off ya doktora gidip bi yerlerimi açmaktanda bıktım

cnm bnm adım HANDE allah herkesin dualarını kabul etsin okuyandan okumaya niyet edenlerden allah razı olsun aminn

idrar yolu iltihabı gibi birşey canım o yanma falan.tabi kaşıntı varsa mantardır.

evet efeksiyondur bendede vardi ama oyle oldugu tuhaf cikti ortaya pazartesi insalla dktora gidip ayria bunu icin tahlilvermem gerekyormus.

amin canım allah herkesin yardımcısı olsun

öyle cnm kadınların çilesi iştee.. bazen dktrlar kocalarımızdan çok görüorlar bizi :) cnm aman sn yinede dktora git tedavini geciktirmeden ol farklı problemlere falan yol açmasın cnımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…