kendini bu ay hamile sananlar buraya

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana akıl verınnnnnnnnnnnnnn
sızce gıdıp kan tahlılı yaptırım mı ???
Adete 6 gun var,,,,,

s
abırsızlanıyorsun ama bekle bence. 1 hafta daha. sonra gidip yaptırısın. stres yapmaaaa. kan tahlili yaptırırsanda çıkar hamile olup olmadığın :) inşallah hamişsindir.

idrar yolu iltihabı gibi birşey canım o yanma falan.tabi kaşıntı varsa mantardır.

anlaşıLdı bana doktor yolu gözüktü ..

zaten gitmem lazım çünkü dediğim gibi eşim boşaldıktan sonra direk tuvalete gidip idrarımı yapiom duramiom çünkü tabi spermcanlar da hooop dışarıya : )

nasıl tutcak çocukum bnm yaa bi de yumurtlama haftama giricem tamda zamanı pöff

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana akıl verınnnnnnnnnnnnnn
sızce gıdıp kan tahlılı yaptırım mı ???
Adete 6 gun var,,,,,

yptır cnm için rahatlasın sonuçta kan tahlilinde 24 saatlik gebelikler bile çıkıor sonuçta doktorun söyler belirtilerini anlatırsın gerk duyar yada duymaz sonuca göre aklında yer tutmaz için rahatlar cnmm

mutlaka git doktora erkenden başla tedaviye de yumurtlama gününü kaçırma sakın :) bebişleri tuvalete dökmüşsün boşa gitmiş

hayır canım hamile değildim öle sanıyodumya ondan aklında öle kalmıştır ruhu hamile arkadaşım benim

hımm ,,benım aklımda oyle kalmıs hatta baya goremedım senı ,,denk gelemedık bı turlu yada,,dıodum zeynepılke topıgı actı hamıle kaldı bırakdı gıttı unuttu bızı bıle dedım :)))) o zaman abdala malum olurmus mısalı dıkkat et heran hamıle olabılırsın

cnm zaten enfeksiyonu temizlemen gerek die biliorum bn mantar gebe kalmayıda etkilior bnm bildiğim kadarı ile. git dktora anlat böyle böyle inanmassa aç göster kulln ilacını tertemz gir yumurtlama haftanaa

mutlaka git doktora erkenden başla tedaviye de yumurtlama gününü kaçırma sakın :) bebişleri tuvalete dökmüşsün boşa gitmiş

eşimde öle dio bnm burda cnm çıkıo sen onları tuvalete ation die

bizde bi de sperm azlığı var zaten hiç bişe kalmamıştır içimde boşuna yorulmuşuz

serpilin yasinini okudum kızlar,Allah kabul etsin..
hatta bıde turkce mealınden okudum etti 2 yasin..
kıtabı acmıskende tek yasın okumak olmaz dedım ne var ne yok okudum ilk gunun hevesı herhalde

yptır cnm için rahatlasın sonuçta kan tahlilinde 24 saatlik gebelikler bile çıkıor sonuçta doktorun söyler belirtilerini anlatırsın gerk duyar yada duymaz sonuca göre aklında yer tutmaz için rahatlar cnmm

bı tek sen yaptır dedın cogunluk hayır dıo beklıcem bende ,,,,uff gercı pek bı belırtı de yok sadece hafıf kasık agrısı var o kadar ,, mıde bulantısı yok,gogusde acı yok,,degılım galıba hamıle ruhumla ıdare edecem bu ayda ,,,,

mıllet onumuzdekı ayda burdayım galıba

hımm belirtilerinde yok bnde çoğunluğa katılıorum adet gecikmesini bekle cnımm bn belirtilerinde var sanıorum ama sonuçta içinde biraz şüphe var ise kan tahlili ile çıkar unutma...

eşimde öle dio bnm burda cnm çıkıo sen onları tuvalete ation die

bizde bi de sperm azlığı var zaten hiç bişe kalmamıştır içimde boşuna yorulmuşuz

yumurtlama gününe kadar dinlendir eşini sperm biriksin :) zaten doktora gitsen antibiyotik yada fitil veriri bir kaç gün ilişkiyi yasaklar o arada biriksin :)

yok kıs ecemden sonra biri o listeyi tablo şekline getirmişti hamileler falan yaziodu sonra sat falan da vardı o liste güzeldi ama kim yaptı onu unuttum şimdi :44:
ben yaptım ben yaptım

beğenmediniz diye bıraktım ben o listeyi

kıs test yapcam deyince bende merak ettm ne belirtileri var acaba die : )

daha belirtin de yok otur oturduğun yerde

iğneden korkmuonuzmu siz yaa :
18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…