kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızım ne zaman belırtı olsa peşine adet göruyoz,bırak belırtı olmasın..

cnm o güzeldi ya onu kullanalım bence ..farketmez sen çok giremiosan ecem takip etsin yine ama onda herşey daha net yazio..bat lerimizide söyleriz hem

kız bence ecem ıyı yürütüyor,dakka bası güncellıyor kız..bırak kalsın böyle..satını batını neetcen

beni unutmuşsunuz hhoohooyyt

cnm o güzeldi ya onu kullanalım bence ..farketmez sen çok giremiosan ecem takip etsin yine ama onda herşey daha net yazio..bat lerimizide söyleriz hem

isterseniz çizelgeyi yaparım eslemcim ama ecem takip etse daha iyi olur.benim pek vaktim olmuyor.

bu ay hamile kalmamışsam bu kadar belirtiye artık gerçek hamile olsam kussam tekmeler yesemde değilim dicem :)

aynen bende..bu ay bana bı rövaşata atarsa belkı olabılır dıye dusunurum..yoksa yooooooook,dıkkat ettım burda kım susuyor,belırtıden bahsetmıyorsa o hamıle kaldı hep

Kıslar nediosunuz bu listeyi kullanalım mı_? batlarımızıda ekleriz..

sade ben cevap verıom
bence merysın tablosu guzeldı ama merysın tablosunu yıne ecem yurutcekse okeyım..
ecem bu işi guzel yapıyor cunku..
merys beceremez

aynen bende..bu ay bana bı rövaşata atarsa belkı olabılır dıye dusunurum..yoksa yooooooook,dıkkat ettım burda kım susuyor,belırtıden bahsetmıyorsa o hamıle kaldı hep

saçmalamayın öle şeylere inanmayın ben buraya yazmaya başladığım an herşeyi yazdım tüm belirtileri aha hamileyim işte

saçmalamayın öle şeylere inanmayın ben buraya yazmaya başladığım an herşeyi yazdım tüm belirtileri aha hamileyim işte

ama bızım gıbı dakka bası aayy surama çimdik attı,ayyy burama bişe battı kesın hamıleyım ben demedın..

kıs test yapcam deyince bende merak ettm ne belirtileri var acaba die : )

daha belirtin de yok otur oturduğun yerde

iğneden korkmuonuzmu siz yaa :
18:

yaa tmeme ruhum durtuo napım :))))))))))))))))))))))))))
ben korkarım ıgneden ama kapıom gozumu uztaıom kolumu fatıha okuyom bıtene kadar :))) ama o sırada ellerım bumbuz oluyo,,eger ıgneyı gorursem yaptıramam:)))) bı kere bayımıslıgım varda
dıom ya belırtı sunlar,,hafıf kasık agrısı ara ara,,uyunmak ıstemıom su aralar gercı gecen ayda paso uyuyodum fos cıkdı,bıde karnım doynumuyo sankı,,sureklı bıseyler yemek ıstıom,,sonra kocam dıo hastamısın gozlerın baygın bakıo dıo,,ya sankım bıde gogusumun ucları cok hassa bıde sankı rengı koyulandı gıbı,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…