kendini bu ay hamile sananlar buraya

beni unutmuşsunuz hhoohooyyt
ekliyorum canım bi dk

sade ben cevap verıom
bence merysın tablosu guzeldı ama merysın tablosunu yıne ecem yurutcekse okeyım..
ecem bu işi guzel yapıyor cunku..
merys beceremez
beceremez öyle miiiiiiiiiiiiiiiiiii küstüm sana millan

yapıyorum listeyi birazdan eklemiş olurum kızlar

francesca 31 mayıs ----SERPİL
miyopi 1 haziran----MİYOPİ
sideratolies 2 haz
dimeh 3 haz----DİDEM
muzmut 4 haz
angel87 5 haz
millan 6haz ---GÜLŞAH
merys 7 haz---MERYEM
su misali 8 haz
mimozagerbera 9 haz---ZÜLFİYE
zeynoaysegulüm 10 haz
eslem 11 haz
gülgüzeli34 12 haz
hnd_sdt 13 haz----HANDE
ecem5885 14 haz ---HATİCE
yoncamel 15 haz----MELTEM
beyazlım 16 haz
yağmuryk 17 haz
oske55 18 haz
eary1 19 haz

ama bızım gıbı dakka bası aayy surama çimdik attı,ayyy burama bişe battı kesın hamıleyım ben demedın..

ona bende katılıorum yaa ..

kim çok belirti yazarsa onunki tutmuo hayır bişiy diil sonra adet görünce bunların hepsi psikolojikmiş diyip insanın kendinede inancı kalmio

canım en son bikaç arkadaşı daha eklemiştik sana zahmet onlarıda eklesene ...gerçek isimleride ekleyeleim isteyenlerim..yarın miyopiye rumuzuyla dua edicez...

ben etmem öle rumuzla kızlar bilginiz olsun bu akşam serpile edicem işten eve gidince yarın atmicem nie isminiş sölemiyo insanlar anlamıyorum ben alla alla

o tabloya beni eklememişsiniz bakkkkkkkk!!!! bu ay umutluyum :) ona göre

kız o tablo yasin okuma tablosu..ismi gecenlere ogun hepımız yasın okuyoruz,bugun serpılle(francesca) basladık..
sende katılcaksan git bi serpıle yasın okuyuver,cocugu saglıklı dogsun,rahat gebelık gecırsın dıye..
önce hamılelere okuyoz,sonra hamıle kalmak ısteyenlere

cnm bu saydıkların bizim her ay herkesin yaşadığı belirtiler : )

ben şurda belirtilerimi saysam sana eminim hamilelerde bile bu kadar belirti olmamıştır

ama sen beni dinle hatta birbirimizi dürtelim böyle konularda erken test yapmayalım sonra daha çok üzülüos tek çizgiyi ve negatifleri görünce..

ben nasıl soğumuşsam o testlerden bi seneden fazla yapmiorum artık ..ama umutla bekliorum nezaman çift çizgiyi görücem die

ben etmem öle rumuzla kızlar bilginiz olsun bu akşam serpile edicem işten eve gidince yarın atmicem nie isminiş sölemiyo insanlar anlamıyorum ben alla alla

İsmimi söylememe nedenimin sizle bir ilgisi yok tatlım ya. Genel olarak prensibim internette rumuz kullandığım yerde isim vermiyorum, birde ismimi verirsem eskisi gibi rahat yazamam. Kişisel bişi yani. Sen yinede dua et bana, ulaşır bana

niyetliyim bugün,,kışın oruç tutmak kolaymış temmuzda Allah yardım etsin...akşam eşimin bir arkadaşına davetliyiz..yeni tanışıcaz bakalım

ya zaten benı oyle seytan durttu ben hep derım burda adetın gecerse gıt kan testı yap dıe :)))) o yuzden adet gecmeden yapmam yapmadım da hıc,,ama oyle bı an estı dedım yaptırım mı dıe ama sagolsun herkes adetı bekle dıe bı fırca kaydılar :))))))))) beklıcem,sabıredelım azcık canım varsa zaten kendını bellı eder heralde kıpırdamaya baslayınca :)))))))))))))))))
doguma gıdıomus bız hala bı dakka test yaptırmadım belkı degılımdır ben bu belırtılerı her ay yasıom zaten dıomusuz :)))))

kıs bana bak profil bilgilerine baktım hiiç bişiy yok casus falanmısın kız yoksa

kıs yoksa kaynanammısın

her ay hüsranla bitiyo ya yakında olacağı o zaten canım :)

kız onu dımehe yazdım..o hıc bızım gıbı ahlayıp vahlamadı..ben ondan cok hamıleydım gecen ay..yanı susan kazanıyor oyuzden ben bu ay hıcbıse demıcem..belırtım yok benım..o kadar!!!!

nası dımeh mı demedı ? karıstırıon bacım be walla gecmısı okutma bana,,,fenalık gecırttıydı ya yok gıcım agrıo hamılemıyım yok yemek yıyemıom hamılemıyım kız depresyona gırdıydı nerdeyse garıbım :))))))))))
aksıne soyle duusun nekadar cok dersen o kadar cabuk cagırırsın olcak seyı,,, hanı 40 gun delı de delı olur hesabı :)))

kıs bana bak profil bilgilerine baktım hiiç bişiy yok casus falanmısın kız yoksa

kıs yoksa kaynanammısın

bu kesin birinin birşeysi :) aaaa buldum benim kocam :) kaç gündür ne yazıyon kız şifreni kırarım okurum falan diyip duruyodu la en son bu yola başvurmuştur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…